facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukenloods

Keukenloods
"Bij Keukenloods Gaanderen vind je het grootste aanbod van keukens en inbouwapparatuur in de omgeving van Doetinchem en Gaanderen.Maak een afspraak en kom onze collectie bewonderen!"
Adres: Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen
Telefoonnummer: 0315-340404
Stad: Gaanderen
Route: Slakweg 84
Postcode: 7011 EZ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Keukenloods outlet, Keukenloods Zaandam, Keukenloods Alkmaar, Keukenloods Almere, Keukenloods Utrecht, Keukenloods Roosendaal, Keukenloods Nederweert, Keukens Doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Wijnhoeve De Wijnhoeve 129 meter Aad en Lucia als uitbaters weten altijd een geweldige sfeer te creëren. Iedere maand ...
goedkopespeelgoedwinkel.nl goedkopespeelgoedwinkel.nl 442 meter Altijd goed geholpen en super vriendelijk
Bloemboutique La Fleur Bloemboutique La Fleur 555 meter Wederom een prachtig rouwstuk in goed overleg. Dank!
Coop Gaanderen Coop Gaanderen 581 meter Mooi winkel alles netjes en producten goed te vinden
Polyesterfiguren Polyesterfiguren 640 meter
Second Life Brocante & Verlichting Second Life Brocante & Verlichting 679 meter Zeer verrassende plek! Van buiten lijkt t klein, het is echter een mega grote winkel ...
De Reizende Bakker De Reizende Bakker 981 meter Op 18 maart kennis mee gemaakt op de Paasveemarkt Beek, wat een zalig brood heeft die...
Houthandel: Achterhoek Houthandel: Achterhoek 2 km WWW.HOUTHANDELACHTERHOEK.NL KEVIN PETERS: 0658865511 (WHATSAPP MAG)
KP -> Tuinhout KP -> Tuinhout 2 km We zijn erg tevreden met onze overkapping aan het huis. Voordeel vond ik ook dat het ...
Recensies
Voorheen al onze apparatuur hier gekocht en erg tevreden over de prijs. Echter… wij willen een stuk keuken aanbouwen. 3 juni gebeld met keukenloods, gaven aan dat het niet nodig was een afspraak te maken, maar naar binnen lopen was voldoende. Zo gezegd zo gedaan. Op 10 juni zijn we gegaan. Bij binnenkomst gaf Michel aan dat het toch handiger was een afspraak te maken. Samen een anderhalf uur gezeten en alles uitgetekend. De tekening zou worden opgestuurd en daarna zouden we verder kijken. Inmiddels hebben we al 3 keer gebeld met de vraag naar de status ervan, Michel gaf afgelopen dinsdag aan dat hij het aan een collega heeft overgedragen en dat deze woensdag opgestuurd zou worden. Tot op heden nog niks ontvangen. Erg jammer en het vertrouwen vanuit onze kant is in ieder geval weg.
Verkoopgesprekken uitstekend verlopen met Thomas, hij heeft echt zijn uiterste best gedaan en goed met ons meegedacht. Echter na de plaatsing is "de ellende" begonnen. Om een heel lang verhaal we zijn 1 jaar en ontelbare telefoontjes, mailtjes, afspraken verder kort te maken: doe het maar niet. En zorg dat je Willem niet tegenkomt of aan de telefoon krijgt, byzonder respectloze en opvliegend heerschap.
Ik heb al vaker een keuken gekocht bij de keukenloods en ben altijd op een goede manier behandeld en geholpen. Vooral Willem en Connor hebben als aanspreekpunten hun best gedaan om ervoor te zorgen dat de juiste keuken werd gekozen en daarbij de nodige tips en ervaringen gedeeld. Ze zijn ook altijd transparant als het gaat om de prijzen en bij aanpassingen etc. zijn ze ook erg flexibel. Mijn dank gaat uit naar Keukenloods voor de goede zorgen en afwikkeling!
Wat een prachtige keuken staat er in ons huis !! Connor nam alle tijd om ons te adviseren over een goede en mooie opstelling, de verschillende kastfronten en bijpassende inbouwapparatuur. De keuken is door Thieu vakkundig geplaatst. Dit alles voor een nette prijs. We zijn zeer tevreden !!
Bieden hun witgoed aan met een 24-uurs levering. Omdat ik niet wilde dat het mis zou gaan, had ik op dinsdag besteld voor een levering op vrijdagochtend. Vrij genomen vrijdag ochtend en had zelf monteurs geregeld etc. voor het installeren van het witgoedbetreft inbouw. Kreeg ik op vrijdagochtend!! te horen dat ze een bezorger ziek hadden en dat 't op een andere dag moest. Op mijn vraag met wat ze me tegemoet zouden komen kreeg ik enkel de reactie dat ze daar niets mee doen. Ik snap heus wel dat een bedrijf kampt met ziekte maar ik vind het nogal makkelijk om het 't probleem van de klant te maken en dat 't daarmee klaar is. Wat mij betreft, 1x en nooit weer.
Hier wil ik mijn uiterst teleurstellende en zeer slechte ervaring delen. Keukenloods komt afspraken en toezeggingen niet na en maken fout op fout. Begin november 2021 is de eerste helft van de keuken geïnstalleerd. Op dit moment is de keuken nog steeds niet compleet! De Keukenloods Gaanderen heeft zonder overleg de maten van het keukenblad aangepast nadat deze door de Keukenloods zelf zijn ingemeten. Deze fout wilde ze bij ons neerleggen. Na een schreeuwwedstrijd met de winkel kwamen ze erachter dat het hun fout was ik heb documentatie dat er andere maten afgetekend zijn. In de periode dat we op het nieuwe blad moesten wachten, hebben we door foutieve installatie lekkage gehad in de kasten en moet een kast vervangen worden. Opnieuw vertraging. Inmiddels hebben we al meerdere keren bezoek gehad van monteurs, de laatste 2x zijn de monteurs onverrichter zake naar huis gegaan omdat het de Keukenloods/Keukenmagazijn niet lukt om tegelijkertijd het blad en de kast uit te leveren. De 1e nieuwe kast werd kapot geleverd en vervolgens hebben ze het blad dat dus goed was vernietigd. Hierna hebben ze de 2e vervangende kast uitgeleverd, maar zijn ze het blad kwijtgeraakt en hebben ze de nieuwe kast vernietigd !?. Dit levert opnieuw weer een flinke vertraging op. We zitten nu dus aan de 3e vervangende kast en het 3e vervangende blad maar deze zijn nog nooit tegelijkertijd hier geweest. De afdeling Planning en de afdeling Service communiceren niet met elkaar, waardoor het blijkbaar niet lukt om op redelijke termijn een nieuwe afspraak te maken voor montage. Het uiterst onbeschofte eerste “service” gesprek met de winkel is al voldoende om de Keukenloods met klem af te raden. Van service is geen sprake. Inmiddels zijn we bijna 30 servicemeldingen en bijna een jaar na bestellen verder en het is nog steeds niet opgelost. Of misschien interesseert het ze gewoon niet? Wees gewaarschuwd en koop hier je keuken niet.
Erg positief over de werkwijze van Keukenloods. Via de webshop heb ik de nodige apparaat besteld. Na de bestelling ben ik gebeld en geadviseerd ivm kleurstelling. Vervolgens erg flexibel in de opslag en meedenken met levering. Op dag van levering, netjes op tijd en ook daar goed geholpen.
Één ster is nog teveel voor deze onbeschofte amateurs. Afspraak gemaakt, twintig minuten moeten wachten omdat Willem nog aan het eten was. Hierna werd ik weggezet als vrouw die maar moet afwassen wanneer we het over een vaatwasser hebben. Onder ons gesprek werd eerst nog even een medewerker aangesproken of het nog gelukt was met 'die man'. Het betrof een klant die na moest denken over een fout die ZIJ van de Keukenloods had gemaakt. En maar lachen dat de man overstag was gegaan. Geen enkel respect voor de klant, uiterst raar om dit in ons bijzijn te bespreken. Daarna sloeg Willem ons om de oren met verschillende kleuren en vormen van deurtjes en werkbladen, in een tempo waar Max Verstappen nog een hele kluif aan zou hebben. Na uiteindelijk wat consessies te hebben gedaan, aan tafel om de prijs te bepalen. We vroegen om enige transparantie met betrekking tot de prijzen van de apparatuur, en daar begon Willem te steigeren. Of we dachten dat we slimmer waren 'als ik' dan ik, Willem en dat hij ons heus niet oplichtte. Toen het woord keukenboer viel, werd Willem bijna agressief en wilde niet meer verder. Wat een aanfluiting. Voor ons nooit meer Keukenloods, blij dat we hier niks besteld hebben. En aan de rest van de reviews te zien, maar goed ook.
Er gaan veel dingen langs elkaar heen, probleem half opgelost. Op naar opging 3
Nog nooit zo'n slechte klantenservice gehad de offerte klopte niet en de afhandeling daarvan was uitermate klantonvriendelijk. Ze kwamen ons geen millimeter tegemoet en dwongen ons aan het einde om de order te annuleren terwijl we al weken bezig waren met alles regelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid