facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scootmobielactief

Scootmobielactief

Info

Scootmobielactief verkoopt en verhuurt een breed assortiment nieuwe en tweedehands scootmobielen, rollators, accu's, accessoires, loophulpmiddelen en drempelaanpassingen en verzorgt de reparatie/het onderhoud.

Adres: Ambachtsweg 4a, 4128 LC Lexmond
Telefoonnummer: 0347-345088
Stad: Lexmond
Route: Ambachtsweg 4a
Postcode: 4128 LC


Recensies
Bent u op zoek naar een scootmobiel? Dan moet u bij scootmobielactief in Lexmond zijn!!!! Peter neemt ruim de tijd om alles over het rijden met een scootmobiel, het onderhoud etc. te vertellen. Eerlijk, oprecht en betrouwbaar! Ik heb een 2e hands Mezzo gekocht en vandaag voor het eerst alleen op pad geweest. Hij rijdt als een zonnetje, een perfect mobiel. Ik ben er super blij mee. Natuurlijk is Peter ook mijn man voor het jaarlijks onderhoud. Ik blijf hem trouw. U ook?
Hartelijk dank voor je advies m.b.t. De aankoop van de scootmobiel. We hebben een fijne dag gehad en de tweeëneenhalf uur dat we in de Apenheul waren hebben we onbeperkt gebruik kunnen maken van de scootmobiel, tot aan de terugreis. Na een avond opladen kunnen weer van een volle accu gebruik maken. Dank voor het eerlijke advies. Cor en corrie Mourik nieuwendijk Noordeloos.
Ik heb hier een nieuwe scootmobiel gekocht een Mercurius 4 Ltd een wereld ding heb een mooie rollatorrek erop alleen mijn rollator is te zwaar dus word aan gewerkt dit bedrijf raad ik zeker bij mensen aan top zaak en gezellig met een koppie koffie en een gezellig babbeltje en goede en nette bezorging Ga zo door topper Mvg michael uit utrecht
Scootmobiel is weer perfect en glanst als een nieuwe. Bedankt voor de zeer betaalbare service.
Ook bij gebruikte scootmobiel service helemaal top.
Vlotte en nette behandeling en leuk assortiment voor rollators.
Staan altijd voor je klaar is een heel goed klantvriendelijk bedrijf!
Super goeie service, vriendelijk, duidelijkheid top bedrijf.
Super service. Aan te bevelen. Ruim assortiment.
Aardig en behulpzaam advies. Denken met je mee voor een goede oplossing.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Scootmobielactief.

Lexmond medisch bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Ambachtsweg 4a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Scootmobielactief adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Scootmobielactief. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Scootmobielactief delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid