facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scooterlaan Rijssen

Scooterlaan Rijssen

Info

Scooterlaan Rijssen, De voordeligste scooters in de omgeving! Nieuwe scooters van af E 924,- ALL IN.(LET OP) Geopend op afspraak bel altijd even van te voren!

Geschiedenis

Scooterlaan Rijssen verkoopt een uitgebreid assortiment aan scooters van BTC, Turbho, Berini en VIP. Bijv de Btc Riva, Btc Ceo, AGM VX-50 of AGM SP-50. Waar velen het gebrek aan service missen staat dat naast kwaliteit hoog in het vaandel bij Scooterlaan. Ook voor de gebruikte scooter en reparaties het juiste adres. Met een eigen haal & breng service kan de scooter bij wens altijd worden afgeleverd! Ook huurkoop is mogelijk bij ons!



"Bezoekadres: Handelsweg 12, 7461JK in Rijssen.Wij hebben een ruim assortiment nieuw en gebruikte scooters.Gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van diverse merken scooters en brommers."
Adres: Enterstraat 13, 7461 CE Rijssen
Telefoonnummer: +31 548 548 132
Stad: Rijssen
Route: Enterstraat 13
Postcode: 7461 CE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Scooterzaak overijssel, Elektrische scooter Rijssen, Brommers Rijssen, Scooter Nederland, Handelsweg 12 Rijssen, MP3 Rijssen, Scooternederland Rijssen, 2e hands scooter Almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sok Tweewielers Sok Tweewielers 380 meter Al jaren dik tevreden over deskundigheid, service en advies.
Bike Totaal Bloemendal Bike Totaal Bloemendal 1 km Afgelopen weekend mijn nieuwe racefiets opgehaald. Omdat ik iets verder weg woon, ong...
De Sterkerij Rijssen De Sterkerij Rijssen 2 km Lekkere hapjes. Op tijd klaar, schoon en netjes verpakt en de schalen zijn leuk opgem...
Motorservice Twente Motorservice Twente 2 km Vriendelijke mensen en ze hadden onze stuurdemper gewoon in het magazijn liggen
Motor Oost Motor Oost 2 km Vandaag de Moto Guzzi Stelvio opgehaald. Zeer netjes afgeleverd klasse mannen.
Recensies
Sinds kort mijn scooter in onderhoud hier. Amar denkt echt met je mee en geeft service met de hoofdletter S. scooter had wat problemen en Amar heeft deze top opgelost en voor een goede prijs. Zoek je in de buurt van Enter/Rijssen goed onderhoud of reparatie van je scooter..dan moet je hier zijn.
Geholpen door vakkundig personeel. Scooter gebracht week later ophalen en loopt weer als een zonnetje. Er wordt meegedacht over het probleem met je scooter. Dit is een plek waar je moet zijn voor al je scooter issues.
Lange tijd geleden heb ik hier mijn scooter nieuw gekocht. Ondanks de vele kilometers die ik met de scooter heb gereden, rijdt hij nog perfect! Goeie service en aardig personeel.
Ik vind het raar dat diegene die 1 ster geven zogenaamd nooit of geen klant zijn geweest. En ze je dan via messenger benaderen dat iemand hun bedrijf naar beneden haalt. Scooter vorig jaar door hun Total loss verklaard. Twee dagen kwijt geweest. Achteraf is er niet eens naar gekeken want er zat gewoon een bout los van het wiel. Dit is een eerlijke review.Heb alle berichten nog
Top bedrijf je word er goed behandeld uitleg goed en prijs ook goed Top monteur gewoon perfeckt
Top bedrijf! Eigenaar is zeer vriendelijk en heeft verstand van zaken. Ruime keus aan occasions zowel nieuw als tweedehands.
één woord geweldig! Een bedrijf die zijn woorden na komt en echt mee denkt met de klant ! , dat maak je zelden mee. De eigenaar is vriendelijk en eerlijk. Conclusie , wil jij een scooter kopen of zoek jij een bedrijf waar je het onderhoud van je huidige scooter wilt laten doen? Dan is dit echt een aanrader!
Super bedrijf, scooter garages als deze zijn zeldzaam. Eerlijke en aardige kerel die Amar een topgozer die echt meedenkt met de klant. Ik zou het iedereen aanraden die onderhoud wil laten doen aan zijn of haar scooter.
Zeer goede ervaring mee, geweldige service ontvangen van de adviseur Amar. Aanbeveling wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor je nieuwe motorische rijwiel!
Super bedrijf! Doet alles voor een tevreden klant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid