facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Totaal Bloemendal

Bike Totaal Bloemendal

Info

De Bike Totaal vakmensen houden uw fiets in topconditie en geven graag deskundig advies. Allemaal voor uw fietsplezier. Tijd voor het nieuwe fietsen!

Geschiedenis

Welkom bij Bike Totaal Bloemendal!

Bike Totaal Bloemendal is op gebied van Race, ATB, Kleding en Stadsfietsen de specialist in de regio Twente. Met merken als Wilier, Cervélo, Trek, BMC, Felt en Merida bieden wij een breed assortiment in Race en ATB.

Een speciale kledingshop met o.a. Ultima, Craft, Rogelli, Shimano en Agu voorziet zowel man, vrouw als kind van passende kleding.

Woon-werkverkeer groeit, mede door opkomst van de elektrische fiets, en met topmerken als Sparta, Gazelle, Trek en RIH hebben wij ruime keus. Tevens kunnen wij iedereen met een fietsplan voorzien van alle informatie en zijn wij aangesloten bij TSR.

Ook voor onderhoud aan uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Met een professionele werkplaats en gediplomeerde fietsenmakers is uw fiets bij ons in goede handen.



"Bike Totaal Bloemendal is op gebied van E-Bike, Race, MTB, Stads- en kinderfietsen de specialist in de regio Twente, Salland en Achterhoek.De fietssport is onze passie en dat zie je terug in onze fietsmerken. High-end merken als BMC en Cervélo, Italiaans racebloed met het merk Wilier en een breed/scherp geprijsd aanbod van Trek en Merida.Met onze werkplaats en de certificering van Shimano Service Centre is uw fiets bij ons in zorgvuldige handen.Woon-werkverkeer groeit, mede door opkomst van de E-Bike, en met topmerken als Gazelle, Trek, DutchID, Cortina en RIH hebben wij ruime keus.In een speciale kledingshop met o.a. Castelli, BBB en Rogelli kleding collectie's hebben we voor iedereen een passende outfit."
Adres: Banisweg 3, 7462 HW Rijssen
Telefoonnummer: 0548512217
Stad: Rijssen
Route: Banisweg 3
Postcode: 7462 HW



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Rijssen, Fietsverhuur Rijssen, Bike Totaal tweedehands, Bike Totaal heerlen, Bloemendaal Rijssen Classic Cars, Sok Rijssen, Bike Totaal Dekkers, Bike Totaal Hillegom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sok Tweewielers Sok Tweewielers 1 km Al jaren dik tevreden over deskundigheid, service en advies.
De Sterkerij Rijssen De Sterkerij Rijssen 1 km Lekkere hapjes. Op tijd klaar, schoon en netjes verpakt en de schalen zijn leuk opgem...
Scooterlaan Rijssen Scooterlaan Rijssen 1 km Sinds kort mijn scooter in onderhoud hier. Amar denkt echt met je mee en geeft servic...
Vife Paddle Sports Vife Paddle Sports 2 km VIFE is official developer, manufacturer & distributor of premium SUP Paddle Boards, ...
Recensies
Afgelopen weekend mijn nieuwe racefiets opgehaald. Omdat ik iets verder weg woon, ong 140km, heb ik direct een testrit over de Sallandse heuvels gemaakt. Vanaf het moment van binnenkomst ben ik echt super ontvangen. Laatste aanpassingen aan mijn fiets gedaan , reserve band , bandenlichters en een pompje meegekregen omdat ik die van mij was vergeten. Heerlijk gefietst en met een fiets vol modder teruggekomen, ter plekke schoongespoten en de laatste afstelling aan de derailleurs gedaan.Ondanks de drukte in de zaak: persoonlijke aandacht, vakmanschap, behulpzaam en gastvrij.
Mijn fiets ca. 2 jaar geleden gekocht bij Bike Totaal in Rijssen. Was even stukje rijden, maar ze hadden nog het frame in de gewenste kleur en maat staan en ook een andere afmontage en wielen waren bespreekbaar voor een redelijke prijs. Nadien nog een aantal keren contact/service nodig gehad, een keer voor het wisselen van de stuurpen en zadelpen, bestellen van framespecifieke afdekrubbertjes voor Etap en een andere keer voor een garantiegeval. In alle gevallen keurig geholpen op afstand, al duurde het soms een paar dagen vanwege drukte in de winkel wat volkomen begrijpelijk is. Wel werd dat in die gevallen altijd op vriendelijke wijze vooraf gecommuniceerd en niet simpel afgedaan. Prima tevreden dus en in het bijzonder Peter Bloemendal die zelf de communicatie telefoon/mail voor z'n rekening neemt. Ik ben misschien niet hun beste klant maar 1x iets gekocht, maar wel tevreden.
Derailleur gemaakt en band weer tubeless. Topteam! Bedankt voor snelle service!
Pech met de e-bike. Spaak kapot in achterwiel. We moesten nog 13 km fietsen naar vakantiepark. Deze fietsenzaak werd aanbevolen door voorbijganger. Gebeld en we konden gelijk terecht. Super service van dit bedrijf
een top fietsen zaak en zeker als het op MTB aankomt. voor mijn Mountainbike breng ik die altijd hier naar toe. ze zijn een van de beste als hat daarop aankomt en hebben er echt verstand van. ze zeggen ook eerlijk of iets nog lang mee kan gaan of niet in combinatie met hoe intens je fietst en doet. zeker een aanrader als het gaat om mountainbikes
Wat een toppers hier. Zonder enige kennis komen aanwaaien voor informatie over electrische fietsen. Ze beantwoorden niet alleen mn vraag, maar namen uit eigen beweging al de tijd om er alles over uit te leggen. Ze begrijpen wat je zoekt en luisteren daarom dus goed. Zowel Pascal als Peter hebben me goed geholpen. Zonder probleem even testen op een dure electrische fiets. Ik ben weg gegaan met veel info.. de volgende dag gelijk terug gegaan en wederom goed geholpen. Ik wou nog t eea vergelijk en toen ik terug kwam fietsen stonden er nog 2 klaar in de gang. Super! Na 1 week was de gekochtte fiets klaar, precies op tijd. Mijn partner kreeg voor dezelfde prijs een upgrade van accu, van zilver naar goud in een demo model. Goede tips om ook lang plezier te behouden van de fiets. Hier voel ik me thuis. De weekplaats is overigens open en erg opgeruimd en schoon.
Afgelopen weekend hier een MTB gehuurd na eerst telefonisch contact te hebben gehad. Op vrijdagmiddag stond de fiets keurig gepoetst klaar. Na een korte uitleg en het verruilen van normale pedalen met click pedalen kon ik de fiets meenemen. Zowel zaterdag als zondag een mooie MTB route gefietst. Ideaal dat de fiets ook zondagmiddag weer ingeleverd kon worden! Prima contact gehad; fiets was dik in orde. Helemaal tevreden dus.
We hebben 4 fietsen voor een week gehuurd. Alle fietsen waren van hoge kwaliteit. De fietsen werden gebracht en gehaaldop tijdstip naar keuze. Van begin tot eind een perfecte service.
Ruime keuze in alle soorten fietsen. Klant vriendelijk. Deskundige monteurs. Prachtige winkel. Al bijna 40 jaar klant.
Perfect geholpen door de medewerkers Vakkundig en Klantvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid