facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuttingbouw Kevin Hermans

Schuttingbouw Kevin Hermans
"Schuttingbouw Hermans is een vertrouwd adres voor het leveren en plaatsen van hout-beton en betonschuttingen. Wij zijn gespecialiseerd op dit vakgebied en ondersteunen dat met jarenlange ervaring en vakkennis."
Adres: Heufkesstraat 12, 6444 Brunssum
Telefoonnummer: 0611374459
Stad: Brunssum
Route: Heufkesstraat 12
Postcode: 6444


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf Peters BV - Brunssum Bouwbedrijf Peters BV - Brunssum 949 meter Frans Peters is vandaag hier geweest na aanleiding van een gemaakte offerte waar wij ...
Wil Peters bv Bouw-/aannemersbedrijf Wil Peters bv Bouw-/aannemersbedrijf 2 km Goede aannemer, denkt mee. Overlegt, en zoekt het uit. Geeft ook goed advies.
BBM BBM 2 km Welkom op de Facebook site van Berends Betonstaal Montage op deze site vind je het la...
Recensies
Vorig jaar schutting laten plaatsen in blokhutmotief. De jongens hebben toen hard gewerkt. Ook de klimop laten verwijderen. Het resultaat is prachtig!!! Vandaag is Kevin lekker vroeg langs gekomen om een paar kieren aan te tikken hout "werkt" Valt allemaal onder hun service. TOP!!!
Mooie overkapping geplaatst door dit top bedrijf fijn personeel en mooie afwerking. Echte aanrader.
Asociaal! Afspraak maken met klanten voor maken van offerte, komt er niemand !!! En de telefoon wordt niet beantwoord en inspreken voicemail reageert ook niemand op !!! Asociaal!!! TIP: verspilde moeite en tijd !
Goede informatie vooraf, duidelijke prijsafspraken, vriendelijk. Goede kwaliteit materiaal. Leuk effect met gaasschutting ertussen. Zeer blij met onze nieuwe schutting.
Heel tevreden over schuttingbouw Hermans! Heel blij met de schuttingen en steenkorven!!
Wat een waardeloos bedrijf, tot 2 keer toe een afspraak gemaakt met tijdstip maar beide keren gewoon niet komen opdagen. Maar gezien de reviews en van horen zeggen schijnt dit een patroon te zijn van Dhr. Hermans. Ik zou zeggen bedankt voor de slechte service.
Tot tweemaal toe afgesproken voor een opname voor offerte. Niemand komen opdagen. Zowel Kevin als Sanne bellen niet terug na inspreken voicemail.
Zojuist is onze schutting geplaatst door een top team! Heel tevreden over het overleg, de planning en het team! Top gedaan jongens, met name Dwight die vandaag de kar trok
Afspraak keer op keer verplaatst, nu al 8 maanden wachten op service..
Goed werk gelevert bij het plaatsen van onze schutting. Het betrof een luxe-combi betonschutting. De schutting staat netjes recht en de jongens hebben keihard gewerkt. Ook doen ze niet moeilijk als er een klus bijkomt die niet op de offerte vermeld staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid