facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwbedrijf Peters BV - Brunssum

Bouwbedrijf Peters BV - Brunssum

Info

Bouwbedrijf Peters is al meer dan 15 jaar betrokken bij nieuwbouw, verbouwing, renovatie of restauratie van woningen, bedrijfspanden en overheidsgebouwen.

Geschiedenis

Bouwbedrijf Peters is al meer dan 15 jaar betrokken bij nieuwbouw, verbouwing, renovatie of restauratie van woningen, bedrijfspanden en overheidsgebouwen.



"Bouwbedrijf Peters is al meer dan 20 jaar betrokken bij nieuwbouw, verbouwing, renovatie of restauratie van woningen, bedrijfspanden en overheidsgebouwen.Een bouwspecialist waar kwaliteit, service en duurzaamheid de basis vormen voor een hoogwaardige uitvoering en realisatie van grote en kleine bouwprojecten.Een bouwonderneming met een uitstekende reputatie op het gebied van samenwerking met architecten en andere partners."
Adres: Prins Hendriklaan 60-X001, 6443 BS Brunssum
Telefoonnummer: 045-5670040
Stad: Brunssum
Route: Prins Hendriklaan 60-X001
Postcode: 6443 BS


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aannemersbedrijf Peters, Peters Bouw en Onderhoud, Bouwprojecten Brunssum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wil Peters bv Bouw-/aannemersbedrijf Wil Peters bv Bouw-/aannemersbedrijf 689 meter Goede aannemer, denkt mee. Overlegt, en zoekt het uit. Geeft ook goed advies.
Schuttingbouw Kevin Hermans Schuttingbouw Kevin Hermans 949 meter Vorig jaar schutting laten plaatsen in blokhutmotief. De jongens hebben toen hard gew...
BBM BBM 1 km Welkom op de Facebook site van Berends Betonstaal Montage op deze site vind je het la...
Recensies
Frans Peters is vandaag hier geweest na aanleiding van een gemaakte offerte waar wij akkoord op hebben gegeven. Tijdens het maken van deze offerte hebben wij diverse afspraken gemaakt, echter is Peters kennelijk een bedrijf dat zijn afspraken niet hoeft na te komen. Bij binnenkomst hadden de heren er eigenlijk al geen zin en zochten ze een manier om de klus niet te hoeven uitvoeren. Frans Peters heeft het onfatsoen gehad om meteen de spullen te pakken en met de staart tussen de benen het pand te verlaten. Ik kan niemand Peters aanraden, dit bedrijf komt zijn afspraken niet na. Frans Peters is een arrogante man, als hij het onfatsoen heeft om zo maar de gemaakte afspraken van tafel af te gooien en weg te lopen. Zonder tekst en uitleg eigenlijk te kinderachtig voor woorden, en zeer onprofessioneel Ik heb Frans Peters de kans gegeven om voor 12.00 uur vandaag langs te komen, om over zijn kinderachtige gedrag te praten. Maar gezien zijn instelling zal deze kinderachtige man toch niet langskomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid