facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schuttersvereniging Glanerbrug

Schuttersvereniging Glanerbrug

Info

Het traditionele vogelschieten, waarbij er met een kogelgeweer op een houten vogel wordt geschoten

Geschiedenis

Al vanaf 7 augustus 1951 organiseert de folklore groep elk jaar het traditionele vogelschieten, waarbij er met een kogelgeweer op een houten vogel wordt geschoten. Wij zijn er best trots op dat wij dit als enige schietvereniging deze traditie binnen de gemeente Enschede hebben weten te behouden.

Bij onze vereniging kunt u zowel recreatief als wedstrijd, individueel of in groepsverband, schieten met luchtgeweer of luchtpistool. Elke dinsdag zijn wij vanaf 19:00 uur op het clubhuis aanwezig, van 19:00 - 20:00 uur traint de jeugd en van 20:00 tot 22:00 uur de senioren.

Contactgegevens:

Mocht u geïnteresseerd zijn, kom dan gerust eens op een dinsdag of donderdagavond een kijkje nemen in ons clubhuis “'t Schuttershoes”. Telefoneren of een e-mail voor een afspraak kan ook.

Adres: Ekersdijk 164, 7534 AR Glanerbrug
Stad: Glanerbrug
Route: Ekersdijk 164
Postcode: 7534 AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gkv De Grenskeerlkes Glanerbrug Gkv De Grenskeerlkes Glanerbrug 548 meter Geen sterren waardig!
GVV De Goudvink GVV De Goudvink 1 km vogelvereniging G.V.V. “De Goudvink”is een leuke vereniging met een eigen clubgebouw ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid