facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GVV De Goudvink

GVV De Goudvink

Info

vogelvereniging G.V.V. “De Goudvink”is een leuke vereniging met een eigen clubgebouw in Glanerbrug en is opgericht op 13 mei 1950.

Geschiedenis

De vogelvereniging G.V.V. “De Goudvink”is opgericht op 13 mei 1950.Zij is aangesloten bij de N B v V (Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers).

Hiervan krijgen de bondsleden elke maand een clubblad in huis dat “Onze Vogels” heet.

Het aantal bondsleden, clubleden en jeugdleden samen varieert zo rond de 90. Onze vogelvereniging heeft diverse soorten kwekers in huis.

Zoals kwekers van kanaries, tropische vogels, grote en kleine parkieten, Europese cultuurvogels, ook wel bekend om de naam wildzang, agaporniden, duiven en grondvogels.

Elk jaar houdt G.V.V. “De Goudvink” een onderlinge tentoonstelling waar de kwekers hun mooiste vogels kunnen inzenden. Hiermede kan men meedingen naar de prijzen. Verder zijn er nog verschillende andere tentoonstellingen, allereerst de provinciale tentoonstelling, de bondsshow te Apeldoorn en de wereldtentoonstelling.

Buiten de kweek om heeft: “De Goudvink’’ nog meer activiteiten. Zoals de maandelijkse ledenvergadering, kaartavonden, het hokkenbezoek, en een familiedag met vissen, fietsen en barbecue en lezingen.

Ook hebben we een maandelijkse vogelbeurs waar iedereen zijn of haar vogeltjes kan kopen of verkopen. De vogelvereniging geeft zelf een clubblad uit

Adres: Kerkstraat 92a, Glanerbrug
Stad: Glanerbrug
Route: Kerkstraat 92a



op zoek naar gerelateerd: Vogelbeurs glanerbrug
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SV Sportlust zaterdag 1 SV Sportlust zaterdag 1 307 meter Genoten van de wedstrijd O12 tegen Berghuizen MO12 , mooi om te zien en leuk voetbal ...
Gkv De Grenskeerlkes Glanerbrug Gkv De Grenskeerlkes Glanerbrug 1 km Geen sterren waardig!
Schuttersvereniging Glanerbrug Schuttersvereniging Glanerbrug 1 km Het traditionele vogelschieten, waarbij er met een kogelgeweer op een houten vogel wo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid