facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schutte Dak Ommen

Schutte Dak Ommen

Info

Schutte Dak combineert vakmanschap en jarenlange ervaring met kwaliteit, flexibiliteit en degelijkheid in materiaal en goede dienstverlening, dit uit zich in flexibiliteit en oog voor detail wanneer het gaat om uw dak.



"Schutte Dakbedekking Renovatiebedrijf BV al 40 jaar actief in de dakverwerkers branche. Jarenlange ervaring heeft geleid tot specialisatie in het dakdekken en renoveren van verschillende soorten daken en wanden met eersteklas stalen dak- en wandsystemen.Elk project is weer anders, daarom wordt onze dienstverlening niet alleen afgestemd op de wensen en eisen van de klant, maar ook op het soort dak of wand."
Adres: Hessenweg west 5b, 7731 RN Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529 450 000
Stad: Ommen
Route: Hessenweg west 5b
Postcode: 7731 RN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ommer pannenleggersbedrijf Ommer pannenleggersbedrijf 2 km Met hetzelfde gemak leggen wij een kwaliteits pannendak
OCB Bouw b.v. OCB Bouw b.v. 2 km Erg tevreden. We hebben ons huis volledig laten renoveren door OCB, ze hebben alles m...
PowerMan PowerMan 2 km Our company offer services on building and maintaining constructions. We are open for...
Recensies
Fels gevelbekleding besteld ter renovatie van bestaand gevelbekleding. Super service!
Fijne omgang en correcte gang van zaken. Van offerte tot levering van materialen hebben ze het goed voor elkaar. Bedankt voor de goede service Schutte Dakbedekkingen!
Teleurgesteld....garantie op dakpanplaten? Niet de 30 jaar die mij beloofd werden, terwijl de toplaag eraf aan het gaan is na15 jaar......jammer.
Schuttedak levert een prima service voor een nette prijs.
Van Begin tot eind een strak bedrijf
Prima geholpen en gied advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid