facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OCB Bouw b.v.

OCB Bouw b.v.

Info

OCB Bouw b.v. is een Allround bouwbedrijf

Geschiedenis

Kwaliteit en duurzaamheid, dat zijn de sleutelwoorden van OCB Bouw BV. Als allround bouwbedrijf is OCB hét adres voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud binnen de woningsector en utiliteitsbouw. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van exclusieve recreatieparken, woningen, appartementen en veel meer op bijzondere locaties.

OCB is een echt familiebedrijf. De eerste steen voor dit bouwbedrijf werd gelegd op 1 januari 1963. Dit betekent dat u met ons kunt bouwen op bijna 50 jaar ervaring.

Bouwen met OCB is bouwen zonder zorgen. Samen met onze deskundige medewerkers vertalen wij uw woonwensen naar het pand van uw dromen. Indien gewenst verzorgen wij de complete bouw van tekening tot oplevering en heeft u gedurende het totale bouwproces slechts te maken met één contactpersoon, dat is wel zo gemakkelijk.

Hoeft een eigen huis van u niet zo nodig? Dan is huren een prima optie. OCB verhuurt diverse woningen en appartementen in Ommen en Zwolle.
Nieuwsgierig naar onze objecten?

Adres: Strangeweg 14, 7731 GW Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529 - 452810
Stad: Ommen
Route: Strangeweg 14
Postcode: 7731 GW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: OCB Bouw Facebook, OCB Ommen verhuur, Boessenkool Ommen, OCB Zaltbommel, Haven Oost Ommen, Inschrijven huurwoning Ommen, Ommen Nieuwbouw, Vlierbrink Ommen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ommer pannenleggersbedrijf Ommer pannenleggersbedrijf 881 meter Met hetzelfde gemak leggen wij een kwaliteits pannendak
PowerMan PowerMan 912 meter Our company offer services on building and maintaining constructions. We are open for...
Schutte Dak Ommen Schutte Dak Ommen 2 km Fels gevelbekleding besteld ter renovatie van bestaand gevelbekleding. Super service!
Recensies
Erg tevreden. We hebben ons huis volledig laten renoveren door OCB, ze hebben alles met respect voor de leeftijd van het huis vakkundig uitgevoerd. Communicatie ging altijd soepel en snel, en ze leveren veel service.
Een absoluut top bedrijf, vrolijke mensen, transparante werkwijze en harde werkers. Aanrader!
Goed meedenken, gezellige sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid