facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor School at Sea

School at Sea

Info

School at Sea is voor leerlingen uit bovenbouw havo/vwo. Zes maanden leren een Tall Ship varen, excursies doen én huiswerk maken, varend door de Cariben!

Geschiedenis

Zeil een half jaar op een Tall Ship over de Atlantische Oceaan naar de Caraiben en terug, terwijl je je schoolprogramma volgt. Ga op expeditie langs nieuwe kusten, maak kennis met andere culturen en ontwikkel je persoonlijke skills.
Challenge your world.
Fast forward yourself.
You sail. You learn.



"School at Sea is een talentontwikkelings- en leiderschapsprogramma.Het doel van dit schoolprogramma is bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de leerling; aan de groei van deze leerling tot een zelfbewust persoon die met levenservaring en zelfvertrouwen de wereld tegemoet treedt."
Adres: Marinierskade 58, 1018 HZ Amsterdam
Telefoonnummer: 06-8278 9941
Stad: Amsterdam
Route: Marinierskade 58
Postcode: 1018 HZ



op zoek naar gerelateerd: school at sea 2018, lynn at sea, school at sea thalassa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cburg College Cburg College 3 km Heel fijne school, mijn dochter is enorm vooruit gegaan na dat ze op deze school heef...
Hubertus & Berkhoff, De Culinaire Vakschool Hubertus & Berkhoff, De Culinaire Vakschool 4 km Een heel aardige bediening en heel smaalvoll eten en het personeel en de leerlingen i...
Amsterdam International Community School - Library Amsterdam International Community School - L... 5 km Goede internationale school
Summer School Thinking City Summer School Thinking City 6 km Two weeks of exploring, discussing and developing the future of the city, together wi...
IJburg College IJburg College 6 km Je kan niet eens eten op deze school, de docenten zoals Ursina Aitatus. Ze vragen je ...
Lumion Amsterdam Lumion Amsterdam 7 km Fijne school, veel zelfstandig werken
Open Schoolgemeenschap Bijlmer Open Schoolgemeenschap Bijlmer 7 km Ik heb als ouder bijna drie kwatier aan de telefoon gezeten om vervolgens, wanneer ik...
Calandlyceum Calandlyceum 8 km echt een ongeorganiseerde school, de leerlingen zijn zeer onrustig en dit is onaccept...
Recensies
Fantastische organisatie die onze dochter een onvergetelijke ervaring van 6 maanden heeft meegegeven. Zeer goed geregeld gedurende de hele periode. Kan iedereen van harte aanraden om een informatiedag te bezoeken om te kijken of het iets is voor jullie kind.
School at Sea was precies het goede avontuur voor mijn zoon om in een half jaar geweldig te groeien. Een pluim voor de hele wal- en scheepsbemanning die dit traject op zo'n mooie manier heeft georganiseerd en begeleid!
Onze dochter ging mee met SaS 21/22. Wat een avontuur. Een geweldige ervaring waarin ze heel veel geleerd heeft over groepsprocessen, grenzen verleggen en doorzetten. School at Sea begeleidt de leerlingen al vanaf de aanmelding zodat zij via fondsenwerving in staat zijn de reis uiteindelijk te financieren en dus te maken. Het werd echt de reis van haar leven, mede door de uiterst goede begeleiding aan boord van het hele SaS team. Communicatie naar ons als ouders was zowel voor als tijdens de gehele reis perfect. We hebben genoten van de hele reis, zouden het alle kinderen gunnen zoiets moois mee te maken.
School at Sea is een ontzettend mooi traject dat goed in elkaar zit. Je merkt aan alles dat je hier te maken hebt met een professionele organisatie en een traject dat gebaseerd is op een goed doordacht pedagogisch plan. Onze dochter heeft een geweldige reis gehad en ontzettend veel geleerd, ook van het hele voorbereidingstraject inclusief fondswerving en selectieweekend. Een halfjaar lang samen met leeftijdsgenoten en bemanning aan boord van een tallship nieuwe ervaringen opdoen, het onbekende tegemoet gaan, je schoolwerk maken, zelf een tallship varen, uit je comfortzone gaan, afzien, lief en leed delen en vooral ook heel veel genieten. Dat vormt je en neem je de rest van je leven mee. De begeleiding van de bemanning en het onderwijsteam aan boord heeft hier voor een heel belangrijk deel aan bijgedragen, net als de ondersteuning vanaf het team op de wal voor ons als ouders. Kortom, een onvergetelijke ervaring die je ieder kind gunt.
School at Sea wens je elk kind toe. Maar alleen als je kind het ook écht écht zélf wil! Wat ons trof was dat School at Sea zich écht helemaal richt op de intrinsieke motivatie van het kind wat mee wil. Het programma is een Bildungsreis van jewelste die al begint vér voordat een kind aan boord stapt. SAS bestaat uit een waanzinnig professioneel en door en door gedreven betrokken team. Ze weten écht wat ze doen en waarom ze dat doen. Verwacht niet een pleasure sailing trip, maar kei hard werken, afzien, doorzetten, struikelen en weer doorgaan. Maar wat ze dan meemaken laat zich niet makkelijk omschrijven. Maar weet wel dat je kind met een unieke levenservaring weer van boord stapt. Ze leren samenwerken met heel veel verschillende mensen, ondernemen, leiderschap nemen over hun eigen ontwikkeling, fouten maken én die ook aankijken, andere culturen ontmoeten maar vooral vooral, leren ze zichzelf echt kennen! Ook voor de ouders een bijzondere ervaring.
Onvergetelijk voor onze dochter! Wat een fantastisch avontuur heeft zij beleefd. Ook voor ons als ouders was het een avontuur. De medewerkers van School at Sea hebben ons geweldig meegenomen in de aanloop naar de reis. Ook tijdens reis hebben zij op alle fronten uitstekend leiderschap voorgeleefd. School at Sea heeft onze dochter iets kunnen geven wat wij nooit zouden kunnen: de verantwoordelijkheid, het plezier en het avontuur met leeftijdsgenoten.
School at Sea levert ondernemende, nieuwsgierige kinderen de meest uitdagende leerschool die je kan wensen. Ze hebben 10 jaar ervaring en daardoor kon het uiterst professionele team, zowel aan boord als ook aan wal, zelfs onder de uitdagende omstandigheden van corona, een veilig, verantwoord en vormend programma aanbieden. De kinderen zeilen een half jaar samen de halve wereld over, voelen en zien andere culturen, leren over zichzelf en de groep, krijgen verantwoordelijkheidsbesef en ondernemerszin. De kosten moeten ze zelf bijeen verdienen en de reis begint dus al een jaar tevoren. Op al deze facetten ondersteunt School at Sea en zo helpt zij hen het zelf én samen te doen. Deze life changing experience kan je met gerust hart aan School at Sea toevertrouwen, zolang de urgentie van het kind zelf uitgaat.
Een top ervaring in de handen van een top organisatie. Vanaf het eerste info-moment word je geweldig begeleid om je weloverwogen voor te bereiden. Een hele procedure die sponsorwerving, maar het loont zo de moeite!! Hetgeen wat onze zoon bijgeleerd heeft, is van onschatbare waarde en gaat zijn verdere school-studie en werkcarrière in gunstige zin beïnvloeden. Niets anders dan lof voor de kapitein en heel het team die dit met hart en ziel doen. Een aanrader voor alle jongeren die van avontuur en uitdagingen houden!
School at sea, wat een ervaring die mijn dochter heeft gehad, is bijzonder gaaf. Van het school vakken bijhouden, plaatsen ontdekken, sociaalvaardigheden tot innerlijk ontwikkeling. Leren je naasten en omgeving waarderen, verantwoordelijk zijn met wat je doet voor jezelf en de hele crew. Dingen die ze in 6 maanden nergens zou kunnen leren, heeft School at Sea gegeven. Dank voor het mooi wijs leerzaam gave 6 maanden leven aan boord en ook het contacthouden met alle ouders
Wat een bijzondere reis heeft onze zoon aan boord en in de aanloop daarheen gemaakt. Hij heeft een grote levenservaring erbij. Het is nogal wat om tijdens je middelbare schooltijd een halfjaar op pad te zijn. De begeleiding van het team richt zich natuurlijk op het schoolwerk en het leren zeilen op een tallship. Daarnaast is de persoonlijke ontwikkeling en de groepsvorming echt belangrijk en wordt goed begeleid..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid