facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scholten Cycling

Scholten Cycling

Info

Scholten Cycling, de Race en MTB speciaalzaak van het noorden. Waar passie en techniek elkaar raken!



"Scholten-cycling waar techniek en beleving elkaar raken. Bij Scholten Cycling vindt u 800m2 inspirerende winkelruimte. Met natuurlijk een ruim assortiment racefietsen, mountainbikes, trekking, sportieve E-bikes, kleding en schoenen. Maar ook helmen en accessoires van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Ons streven is om u met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. We geven daarom net dat beetje extra. U kunt bij ons gratis fietsen testen om tot een nog betere aankoop te komen. Probleem met uw fiets of artikel? Door goede garantie lossen wij uw probleem zo snel mogelijk op. Daarom komen onze klanten vanuit heel Nederland voor de mooiste fietsen en het beste advies naar Drenthe!​"
Adres: Kleine Veld 39, 7751 BG Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 0524-551328
ln.gnilcyc-netlohcs@ofni
Stad: Dalen
Route: Kleine Veld 39
Postcode: 7751 BG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: scholten cycling openingstijden, scholten cycling marktplaats, scholten-cycling kleding, scholten fietsen, scholten cycling zwolle, scholten cycling facebook, scholten cycling giant, scholten tweewieler dalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bait Service Shop Bait Service Shop 148 meter Kijk de geweldige jongen besteld wel maar ophalen ho maar , Ondernemers LET OP
Jan Witvoet - Jacht- en Schietsport Jan Witvoet - Jacht- en Schietsport 1 km Ik ben in bezit van een zeer oude pompbuks. Is er spontaan mee gestopt. Op aanraden v...
sterkeprijzen.nl sterkeprijzen.nl 7 km wij verkopen kinderfietsen, dames en heren fietsen ,E Bike fietsen,ATB , fietsonderd...
Recensies
Afgelopen november heb ik een Bianchi racefiets besteld bij Scholten. De reactie op de proefrit met de demofiets was duidelijk én eerlijk: die fiets is te klein voor u. Na 6 maanden ongeduldig wachten kreeg ik afgelopen week een telefoontje dat de fiets binnen was. Aangezien we van ver komen en we toevallig een paar dagen in Oosterhesselen waren heeft Bastiaan zijn best gedaan om de fiets zaterdag af te leveren. Op vrijdag de bikefitting gedaan en de fiets stond zaterdagmiddag klaar!! Ondanks dat het loeidruk was nam hij toch de tijd. Ik ben zeer tevreden en de fiets rijd en zit supergoed
Wat een top zaak. Deze jonge ondernemer weet duidelijk waar hij het over heeft. Geweldig mooie showroom , keuze uit een groot assortiment kwaliteits merken. Geen grote "schuur" met schreeuwende aanbiedingen, maar meer dan een goede kwaliteit - prijs verhouding. De keuze was snel gemaakt!
Ik bestel veeeeel te veel fietsen bij die jongen. Ik word gewoon hebberig als ik de showroom binnen wandel. Top service! thx boys!
Ontzettend goed geholpen door de vakkundigheid en interesse van de verkopers, Ze staan niet alleen voor u klaar om een nieuwe te verkopen ook voor de service & onderhoud van de fiets kun je bij hun terecht echt een aanrader dankzij de passie&kennis van de jonge ondernemer.
Bezoek gebracht aan de zaak in Dalen. Wij hadden interesse in 2 Cube e-bikes. Een half uur rond gelopen, zonder überhaupt aangesproken te worden. Personeel was druk met eigen telefoon of stond in een pc scherm te kijken...,.. ik gun de verkoop graag een ander.
Mijn vriendin en ik zijn deze zomer begonnen met wielrennen en hebben fietsen gekocht bij Scholten Cycling. Ze nemen echt de tijd voor je en hebben verstand van zaken. De kilometertellers haperden steeds, waardoor we direct nieuwe aangeboden kregen. Uitstekende service. Mocht ik ooit toe zijn aan een ''tweede stap'', dan koop ik mijn fiets hier.
Drie weken geleden heb ik een nieuwe racefiets gekocht bij Scholten Cycling. Ik ben hier super tevreden over. Mijn prestaties gaan met sprongen vooruit. Na meer dan een jaar op een beginners racefiets te hebben gereden wilde ik een stapje hoger. Bij Scholten heb ik mijn racefiets tegen een nette prijs kunnen inruilen. Hoe het personeel van Scholten ieder detail van de racefiets met je doorneemt binnen je eigen budget was een verademing. In plaats van dat je alleen hoort van deze fiets heeft kwaliteit, want dit is een goed merk, vanwege deze groep etc. Bij het afhalen van de fiets besloot ik nog om een tijdritstuurtje erbij te kopen. Deze werd ook gelijk gemonteerd. Het zit hem in de details. Vandaar deze recensie.
Zoekende naar een betaalbaar opzetstuur voor mijn Giant Propel Advanced kwam ik op de website van Scholten Cycling terecht alwaar "gebruikte" onderdelen worden aangeboden van het Giant-Shimano en later Giant-Alpecin nu beter bekent als team Sunweb. Mathijs Wegdam de eigenaar van Scholten Cycling was als sub-sponsor nauw betrokken bij deze professionele wielerploeg en na het beëindigen van de samenwerking met Giant de plaats om licht gebruikte onderdelen en zelfs complete fietsen te kopen. Middels de betrokken inzet van de verkoopmedewerker Jeffrey heb ik een zeer geschikt opzetstuur voor mijn fiets gekocht, helaas niet een door een topper van deze genoemde teams beroerd stuur maar wel één die mij past. Dank voor je inzet Jeffrey.
Eind april 2018 heb ik bij hun een gebruikte MTB gekocht en zag er zeer netjes uit. Na verloop van tijd kwam er speling op de trapas. Ik heb dit eind januari jl. gemeld bij Scholten Cycling. Omdat ik een half jaar garantie had, viel dit probleem hier buiten. Men gaf aan om de fiets langs te brengen. Er is een andere trapas geplaatst en de fiets is teruggestuurd naar mij. Ik heb alleen de kosten van het versturen hoeven te betalen. Wat een goede service! Ondanks de grote afstand Roosendaal-Dalen, zou ik er niet voor schromen om een volgende fiets bij hun te kopen. Ondanks de afstand!
Kan altijd beter!! Fiets opgehaald jonge verkoper die wat meer communicatieve vaardigheden moet hebben! Niet echt plezierig in omgang zoals ik zelf heb ervaren. Geen enkel excuus voor het ongemak van de problemen met je aldaar gekochte fiets eind voor gereden geen koffie aangeboden koel en alleen zakelijk Eigenaar daarin tegen wel klantvriendelijk.Het ging om een garantiegeval dus konden niet veel aan mij verdienen had ik de indruk. Mogelijk gaat het slecht daar gezien de omzet! Maar is dat mijn schuld???
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid