facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Witvoet - Jacht- en Schietsport

Jan Witvoet - Jacht- en Schietsport

Info

Speciaalzaak voor jacht- en schietsport in Dalen , Drenthe



"Bij Jan Witvoet Jacht & Schietsport kun je terecht voor alles op het gebied van jacht- en schietsportartikelen, zoals hagelgeweren, kogelbuksen en luchtbuksen, aanpassingen en reparatie van uw wapen, munitie, richtoptiek inclusief monteren en inschieten, verrekijkers, nachtzichtkijkers, jacht-& outdoor kleding en laarzen, accessoires en cadeau artikelen.Jan is specialist in het repareren, reviseren en aanpassen van wapens. Door zijn technische achtergrond en zijn jarenlange “praktijkervaring in het veld en op de schietbaan”, is geen uitdaging te veel voor deze geweermaker “in hart en nieren”. Jan repareert alles eigenhandig in zijn geliefde werkplaats, hij heeft twee draaibanken waarop hij zelf onderdelen vervaardigt."
Adres: Kruisstraat 1, 7751 GH Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 0524 - 551253
Stad: Dalen
Route: Kruisstraat 1
Postcode: 7751 GH



op zoek naar gerelateerd: Jan Witvoet Facebook, Jan Witvoet Emmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bait Service Shop Bait Service Shop 1 km Kijk de geweldige jongen besteld wel maar ophalen ho maar , Ondernemers LET OP
Scholten Cycling Scholten Cycling 1 km Afgelopen november heb ik een Bianchi racefiets besteld bij Scholten. De reactie op d...
Recensies
Ik ben in bezit van een zeer oude pompbuks. Is er spontaan mee gestopt. Op aanraden van een collega afgereisd naar Dalen. Binnen gekomen in de winkel ongekende vriendelijk, je bent gelijk op jouw gemak. Jan nam mijn buks in zijn handen en hoorde het verhaal wat erbij hoorde aan en vertrok met een glimlach op zijn gezicht naar zijn werkplaats. Na een aantal minuten terug gekeerd heeft hij meerdere kogeltjes in zijn hand. Vader en dochter lief maken er een grapje van, "dit gebeurd vaker" wordt er gezegd. Ik blij en geholpen, kostenloze service, helemaal super. Jan Witvoet in Dalen, zeer zeker een aanrader. Zeer gastvrij en goede service.
Super jachtwinkel. Ik koop er kleding laarzen en luchtbuksen met toebehoren en ben er altijd perfect geholpen. Geen onzinverhalen en altijd weer tevreden naar huis met mijn aankoop. Garantie is ook perfect. Kortom vakmensen.
Woensdagmorgen even bij de familie Witvoet geweest. Bij binnenkomst werd ons direct en spontaan koffie aangeboden. Ouderwets gezellig bijgeklets met de familie en medejagers. We zijn op een vriendelijke en deskundige manier geholpen. We moeten er anderhalf uur voor rijden maar dat hebben we er graag voor over.
Goede en op ervaring gebaseerde, gedegen adviezen.
Super leuke winkel, met hele lieve mensen.
Ik kom al meer dan 35 jaar bij de familie Witvoet , gewoon apart goed volk .
Ouderwetse gastvrijheid in de meest positieve zin van het woord. Altijd koffie en een praatje en zeer deskundig advies. Een fijne winkel om af en toe even langs te gaan.
Geweldige service. Mooie spullen. Top!
Geweldige mensen met kennis van zaken die er werkelijk alles aan doen om elke klant te doen slagen bij zijn of haar aankoop. Mede door een ieder onder het genot van een lekkere bak koffie van passend advies te voorzien. Wij komen er al vele jaren en komen er met erg veel plezier. Wat eerdere negatieve recensie doet geloven is ABSOLUUT niet waar !!! Bedankt Jan-Willie, en Marian
Als sportschutter moest ik even een kijkje nemen. Maar een mooie winkel met kleding, kijkers, en wapens op de jacht sport gericht. Super aardige mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid