facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenservice Harco

Schoenservice Harco

Info

Schoenservice Harco jarenlange ervaring en gedreven vakmanschap. Schoenservice Harco Geleen Het adres voor al uw schoenonderhoud, en sleutelservice..

Geschiedenis

Kwaliteit en scherpe prijs

Schoenservice Harco is Rijksgediplomeerd schoenhersteller en daarmee onderscheiden we ons van de "hakkenbar" en ongediplomeerd schoenhersteller. Schoenservice Harco is gediplomeerd meester-schoenmaker sinds 1974.

Vaak verbeteren we zelfs de kwaliteit van de schoen, zeker in deze tijden van goedkope massaproductie. Dit komt door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen.

En met gezamenlijke inkoop van het trio Hendriks, kopen we groter in, en dat merkt u weer in de scherpe prijs.

Een klein stukje historie,

In 1933 is Koos Hendriks aan de Noordkant in Sint Anthonis (Brabant) begonnen met schoen en lederwaren reparatie. In 1948 is Koos verhuisd naar de lepelstraat 6 in het centrum van St. Anthonis waar hij een doorstart maakte.

Alle drie de zonen zijn in het schoenreparatie ambacht verder gegaan, waarvan Harry in 1976 in Geleen op Rijksweg Centrum 55 als "Schoenservice Harco" startte en Sjaak in 1979 de locatie in St. Anthonis voor zijn rekening nam met "Hendriks schoenen" en Willy in Boxmeer "Schoenmakerij Wilco" in 1982 opstartte.

Adres: Rijksweg Centrum 55, 6161EC Geleen
Telefoonnummer: +31(0)464741159
Stad: Geleen
Route: Rijksweg Centrum 55
Postcode: 6161EC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Van den Hout schoenen, Kosten schoenmaker, Rits in schoen laten zetten, Kosten schoenen repareren, Schoenmaker Limburg, Hakken schoenen vervangen, Hielvoering repareren kosten, Nieuwe zolen onder schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoenmakerij Geleen Schoenmakerij Geleen 132 meter Prima schoenmaker met een hele fijne service. Heel vriendelijke man achter de balie. ...
Recensies
Deze schoenen tovenaar heeft ze gerepareerd... Topzaak
Perfecte service! Eigenaar is erg behulpzaam en klantvriendelijk, echt een aanrader!
Beste Harco mijn original scooter sleutel heb ik niet meer terug gevonden. Wil je ff laten weten dat de sleutels de ik heb naar laten maken passen. Super gedaan. Bedankt voor de super service. Jij bent een van de wenigen de verstand hebben van het werk Echt top
Top locatie, snelle service, aardig personeel en helemaal niet duur. Echt een aanrader voor sleutels maken of schoenen reparatie.
Prima service en goede kwaliteit. En een geweldige prijs!
Ik kom hier al jaren en ben nog nooit ontevreden weg gegaan. Super snelle en vriendelijke service. Ook mijn paardengetuig word hier super goed gemaakt.
Altijd vriendelijk, super service , goede reparatie en niet duur!
Top service! Super snel, professioneel, goed advies en niet duur. Beste schoenmaker die ik ken!
Héél mooi en goed gerepareerd voor een goede prijs! Kan ik iedereen aanbevelen
Zeer professionele en snelle service. Al veel schoenen laten repareren, altijd zeer goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid