facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenmakerij Geleen

Info

Uw schoen repareren of nieuwe schoenen? Kom langs bij dé schoenmaker in Geleen waar u met veel deskundigheid en een lach wordt geholpen. Like onze pagina!

Geschiedenis

Schoenmakerij Geleen is een bekend bedrijf in de Geleense cultuur. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zullen uw schoenen ook met respect behandelen en op een manier repareren zodat uw schoenen weer als nieuw zijn.

Bij ons kunt u een uitstekende service verwachten. Wij doen niet moeilijk over garantie en bent u niet tevreden over een product of reparatie komen we samen tot een toepasselijke oplossing.

Naast onze goede kwaliteit reparaties en service biedt Schoenmakerij Geleen ook een ruim assortiment neven producten. Wij verkopen onder andere damestassen, leren broekriemen, leren portemonnees, veters, herenschoenen en natuurlijk alle bijproducten om uw schoenen te onderhouden of te behandelen.
Mocht iets dat u zoekt niet op voorraad zijn doen wij het heel graag voor u bestellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor sleutels na te maken en voor naambordjes, huisnummerborden en uithangborden.

Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen bij Schoenmakerij Geleen

Adres: Rijksweg Centrum 64A, 6161EH Geleen
Telefoonnummer: +31612254398
Stad: Geleen
Route: Rijksweg Centrum 64A
Postcode: 6161EH



op zoek naar gerelateerd: Harco Geleen, Sleutel bijmaken Geleen, Prijslijst schoenmaker, Schoenen Geleen, Ad van den Hout schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoenservice Harco Schoenservice Harco 132 meter Deze schoenen tovenaar heeft ze gerepareerd... Topzaak
Reitz Schoenmode Reitz Schoenmode 148 meter Zeer mooi dames gabor schoen gekocht om steunzool in te leggen deskundig en vriendeli...
Trivio Trivio 2 km We're making bicycle parts, accessories and tools for cyclists and mountainbikers and...
Recensies
Prima schoenmaker met een hele fijne service. Heel vriendelijke man achter de balie. Gewoon Top
Vakman! hoge herenschoen laten verven. Prachtig!
Zeer tevreden. Fijne winkel. Levert goed werk
Vakman, altijd goed gemaakt voor een faire prijs! Aanrader
Goede service direct geholpen
Vriendelijk en ervaren schoen9. Heel tevreden
Een vakman, denkt mee. Redelijke prijzen voor een goede kwaliteit. Verkoopt ook mooie aparte en bijzondere schoenen. Echt iets voor een schoenen liefhebber.
Altijd goede service
Perfecte service. Deze schoenmaker levert nog ouderwets degelijk vakwerk. Echt een aanrader voor wie zijn of haar schoenen een tweede leven gunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid