facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schipper Scuba Diving

Schipper Scuba Diving

Info

Duiken leren? Schipper Scuba Diving leidt op volgens het PADI-systeem voor de internationaal erkende PADI duikbrevetten. Learn diving today!

Geschiedenis

Eric Schipper is in 2009 begonnen met recreatief duiken. Eerst op vakantie, maar daarna ook steeds vaker in Nederland. Inmiddels zijn we al wat jaren verder en ben ik PADI Master Scuba Diver Trainer en Specialty Instructor geworden. Ik ben volgens de wereldwijd erkende PADI-standards bevoegd om de meest voorkomende recreatieve PADI duikopleidingen te verzorgen en daarvoor te brevetteren.

Ik werk samen met Sealand Diving op Port Zélande. In Port Zélande te Ouddorp worden de zwembadlessen gegeven. Port Zélande beschikt over een eigen duikstek in de Grevelingen waar in een beschutte omgeving de buitenwaterduiken worden gegeven. Verder zijn de meeste duikstekken in Zeeland mij goed bekend, zodat er ook op andere plekken aan de ontwikkeling van vaardigheden gewerkt kan worden.

Duiken is mijn passie en ik vind het leuk om dit over te brengen op anderen. Een Open Water brevet kan je al in 3 dagen halen, maar kwaliteit en veilgheid vind ik belangrijker dan snelheid.

Voor veel duikprogramma's is het niet meer nodig hele dagen in het klaslokaal te zitten. E-learning is bijna de standaard binnen het PADI-systeem. In je vertrouwde omgeving of waar je wilt en eigen tempo interactief werken aan de noodzakelijke duikkennis op je smartphone, tablet of PC. Na de theoretische voorbereiding ben je direct klaar om het zwembad in te gaan. Dive Today is het credo van PADI dat ik van harte onderschrijf. Je kan het vandaag leren en morgen toepassen.



"1. Instructie in scuba duiken.2. Instructie in levensreddend handelen verband houdende met scuba duiken.3. Organiseren van begeleide duiken aan gebrevetteerde duikers.4. Verkoop van lesmateriaal verband houdende met 1 en 2.5. Verhuur van duikuitrusting verband houdende met 1. en 3.6. Organiseren van duikreizen.7. Zoeken en bergen verloren voorwerpen in oppervlaktewater."
Adres: Jacob van Heemskerkstraat 18, 3223 SE Hellevoetsluis
Telefoonnummer: +31 6 38907090
Stad: Hellevoetsluis
Route: Jacob van Heemskerkstraat 18
Postcode: 3223 SE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2-Fly.nl paramotor opleidingen 2-Fly.nl paramotor opleidingen 1 km Vanaf Hellevoetsluis een prachtige vlucht gemaakt met een ervaren instructeur. Leuk o...
Kynofundogclub Kynofundogclub 2 km Met mijn hondje Kaja train ik zowel detectie als nosebedience. Angelique is een prett...
Albeda College Hellevoetsluis Albeda College Hellevoetsluis 2 km Moker sgool, ze hebben kaulo kleine aulo verkloot. "Je mag niet met meer dan vie...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid