facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kynofundogclub

Kynofundogclub
"Puppycursus, gehoorzaamheidscursus, privé lessen, honden gedragstherapie, moeilijke honden training, kind-hond training."
Adres: Kreeft 25, 3225AC Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0655346831
Stad: Hellevoetsluis
Route: Kreeft 25
Postcode: 3225AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2-Fly.nl paramotor opleidingen 2-Fly.nl paramotor opleidingen 270 meter Vanaf Hellevoetsluis een prachtige vlucht gemaakt met een ervaren instructeur. Leuk o...
Schipper Scuba Diving Schipper Scuba Diving 2 km Duiken leren? Schipper Scuba Diving leidt op volgens het PADI-systeem voor de interna...
Albeda College Hellevoetsluis Albeda College Hellevoetsluis 3 km Moker sgool, ze hebben kaulo kleine aulo verkloot. "Je mag niet met meer dan vie...
Recensies
Met mijn hondje Kaja train ik zowel detectie als nosebedience. Angelique is een prettige trainer die goed kijkt naar het karakter van de hond en de training daar op aanpast. Mijn toch wat onzekere hondje heeft de laatste maanden grote vooruitgang geboekt. Wij zijn heel blij met haar creativiteit tijdens de trainingen.
Angelique is een goede, duidelijke trainer die direct communiceert. Hele fijne manier van lesgeven. Kijkt goed naar de signalen van de hond en de baas en corrigeert waar nodig beiden. Wij gaan met plezier naar de vervolg cursus met onze Mickey.
Een heel fijn en betrouwbaar adres om je hond goed te laten coachen en te laten trainen. Angelique is een super aardige vrouw die haar werk met heel veel passie uitvoert. Ik zou haar zeker aanbevelen.
Wat een geduld en ontspanning tijdens de cursus. Het is elke week een feestje om naar school te gaan. Veel geleerd en onze hond verlegt veel grenzen . Dank je wel Angelque.
Angelique van Dream Dog Coaching is één van mijn favoriete trainsters. Ze is eerlijk en duidelijk naar baas én hond. Draait niet om het probleem heen, ook niet als dit probleem bij de baas ligt. Toppertje!!!
Angelique geeft rustig en weloverwogen les. Ze heeft veel kennis in het algemeen, maar ook over specifieke zaken. Ik train altijd graag bij haar.
Ik train samen met mijn puber mechelaar bij Angelique. We leren enorm veel bij haar. En ze helpt je met alles. Je mag haar altijd vragen stellen. Heel fijn gewoon!
Perfecte ervaring voor mens en hond en ben blij dat ik Angelique heb leren kennen en mag der altijd appen of bellen als ik hulp nodig heb dus helemaal happy dat ik haar heb gevonden
Super goede, professionele en leuke lessen. Mijn hond maakt stappen waarvan we dachten dat hij ze niet zou maken. En dat alles op een leuke en ongedwongen manier. Helemaal top.
Heel goed voor Fayski maar voornamelijk voor mij :. Angelique is heel concreet, to the point. Ik werd gecorrigeerd, mijn hond geadviseerd. Dankjewel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid