facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schipper , Hugo

"Gereedschapswinkel, Technische Groothandel, Verkoop van technische benodigdheden, Schroevendraaiers, Verspaning"
Adres: Loosduinseweg 495 , Den Haag 2571 AG, NL
Telefoonnummer: 070 360 7802
Stad: Den Haag
Route: Loosduinseweg 495
Postcode: 2571 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karwei Karwei 434 meter Onvriendelijk personeel, die je belachelijk maakt. De openingstijd klopt niet op Goog...
Bierens Bierens 926 meter Wij hebben gekozen voor Fresco verf. Bij Bierens kun je voorbeelden zien op de muur, ...
Dienstenwinkel Dienstenwinkel 982 meter
Gooiker Gooiker 1 km
Bouwmarkt Modern Bouwmarkt Modern 1 km Ik ben hier meerdere keren geweest en ze hebben altijd een oplossing en goede tips...
Hubo Hubo 2 km
Roos Ijzerhandel Roos Ijzerhandel 2 km Ik kom hier al jaren. Heel kundig, vriendelijk en ze hebben alles wat je in zo’n zaak...
Bo-Mij Groothandel Bo-Mij Groothandel 2 km Prima service en groot assortiment !!!
Praxis Praxis 2 km
Ijzerwaren JAC Bennebroek Ijzerwaren JAC Bennebroek 2 km Ik kon tot mjn grote opluchting bij de Fa Bennebroek een sleutel laten namaken waarva...
Recensies
Sommige artikelen zijn soms niet op voorraad maar dat laat de klantendienst weten en ze stellen een alternatief voor en doen niet moeilijk over details. Terugbetalingen doen ze ook correct en op tijd. Zeer, zeer goede service vind ik. Zal hier zeker nog bestellen en raad u dit ook aan!
Nadat ik een leeg pakje had ontvangen snel geleverd! werd zonder enige aarzeling het product direct opnieuw verzonden. Vriendelijke klantenservice. Goed product. Goede prijs.
Vriendelijk en kundig personeel en uitstekende service. Recentelijk een EVO TIG las apparaat gekocht incl. gasfles en accessoires. Bij eerste gebruik bleek de gasfles niet volledig vol en een accessoire beschadigd. In sneltreinvaart zijn de problemen met een passende oplossing opgelost. Top Service!
Ik heb laatst een draadstripper en een schuifmaat besteld. Omdat ik na een paar dagen nog geen verzendbevestiging had, heb ik even per mail gevraagd wat de status was. Ik kreeg als antwoord dat de schuifmaat niet in voorraad was, maar dat ze de draadstripper gratis vooruit konden sturen. Omdat ik hem nodig had heb ik dat maar laten doen, en ik had hem de volgende dag binnen. Ik had voor Hugo Schipper gekozen omdat de Knipex draadstripper veruit het voordeligst was bij hun. Samengevat: Goede prijzen, goede service.
Eerste bestelling, pakket in uitstekende staat ontvangen, netjes verpakt, korte levertijd. Daarvoor 2x gemailt met snelle respons. Zeer tevreden en ik ga er vaker bestellen!!
Hugo Schippers Den Haag. Wat een wereld zaak, ik kom daar nu al een paar jaar, ze hebben gereedschap diverse IJzerwaren. En heel veel professionele machines. Je krijgt er goed advies en ze zijn niet duur voor de professionele vakman. Ik heb mijn CNC Machine daar in onderdelen gekocht en met technische ondersteuning met Tim een professionele verkoper en CNC vakman zelf mijn machine gebouwd. Deze zaak verdient echt 5 STERREN.
Super bedrijf met een hoge service standaard die je tegenwoordig nog maar zelden tegenkomt.
Goede ervaring. Meerdere bestellingen bevielen allemaal goed. Bij een bestelling die door mijn eigen fout niet goed was werd dit meteen voor me opgelost.
Product is prima ontvangen maar ze rekenen ook BTW over de verzendkosten. Blijkbaar hoort dat zo.
Via internet wat besteld en binnen een uur een telefoontje om de bestelling te checken! Wat een service!!! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid