facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ijzerwaren JAC Bennebroek

"Jac. Bennebroek, is één van de oudste, zo niet dè oudste zaak van de Vruchtenbuurt in Den Haag. Sinds 1935! kunt u bij ons terecht voor uw ‘’doe- het-zelf, ijzerwaren / gereedschappen, elektra, sleutels, en huishoudelijke artikelen in de meest brede zin van het woord. Klanten noemen ons ook wel eens de winkel van sinkel. Alles voor in en om het huis."
Adres: Vlierboomstraat 507 , Den Haag 2564 JE, NL
Telefoonnummer: 070 368 0777
Stad: Den Haag
Route: Vlierboomstraat 507
Postcode: 2564 JE



op zoek naar gerelateerd: bennebroek ijzerwaren den haag, huishoudelijke artikelen den haag, ijzerwarenwinkels in den haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gamma Gamma 650 meter
Roos Ijzerhandel Roos Ijzerhandel 1 km Ik kom hier al jaren. Heel kundig, vriendelijk en ze hebben alles wat je in zo’n zaak...
Klusprins Klusprins 2 km Reageert niet op mail en voicemail
Schipper , Hugo Schipper , Hugo 2 km Sommige artikelen zijn soms niet op voorraad maar dat laat de klantendienst weten en ...
Karwei Karwei 3 km Onvriendelijk personeel, die je belachelijk maakt. De openingstijd klopt niet op Goog...
Gamma Gamma 3 km
Bierens Bierens 3 km Wij hebben gekozen voor Fresco verf. Bij Bierens kun je voorbeelden zien op de muur, ...
Neerbos Bouwmarkten Exploitatie Neerbos Bouwmarkten Exploitatie 3 km Super kwaliteit maar ook goedkoop
Ad Schilperoort Ad Schilperoort 3 km Perfecte service en dienstverlening. Goed assortiment en zeker niet duurder dan de gr...
Gooiker Gooiker 3 km
Recensies
Ik kon tot mjn grote opluchting bij de Fa Bennebroek een sleutel laten namaken waarvan een ander bedrijf me had verteld dat ze hem niet in het assortiment hadden en dat het waarschijnlijk een speciale certificaatsleutel betrof.
Hele fijne winkel waar ik altijd terecht kan voor vakkundig advies en vriendelijke hulp. Zo ook gisteren uitstekend geholpen met een aansluiting voor de tuinslang die eigenlijk niet los verkocht wordt.Blij mee!
Ik woon nu 3 jaar in deze buurt, en er is nog niks waar deze winkel me niet mee heeft kunnen helpen als het om klussen gaat! Bizar hoeveel spul ze op zo'n kleine oppervlakte weten te verkopen, en ze staan altijd klaar met nuttig advies. Absoluut de moeite waard.
Van het weekend is ons deurslot kapot gegaan en na van alles geprobeerd te hebben waren we geen stap verder gekomen….. wij zijn even langs de Bennebroek gegaan en het probleem was zo verholpen. Snel, goed en vriendelijk geholpen. Fijne winkel om bij ons op de hoek te hebben!
Prima winkel. Je word hier heel goed geholpen.
Geweldige winkel! Zij denken met je mee. Het gaat om de beste oplossing voor jou, niet om het gewin voor de zaak. Daarnaast is het een echte buurtwinkel. Als mijn kinderen langskomen met een probleem worden ze geholpen, ongeacht of ze geld mee hebben of niet.
Alles bij elkaar goed advies en heerlijk in de buurt
Al jaren is Jeffrey 'mijn man' in de buurt die me altijd helpt onder het adagium: 'natuurlijk kun je dat zelf!' Dankzij hem heb ik stopcontacten vervangen, plankjes aan muren gehangen en fietslampjes uit stofzuigerslangen gehaald! Je koopt er materiaal van kwaliteit en je krijgt een heldere uitleg als je die nodig hebt.
Prima zaak Altijd top geholpen!
De ijzer/buurt winkel waar de klant centraal staat. Goede uitleg en er wordt met je meegedacht. Kom er graag voor de grote en kleine dingen die de aandacht verdienen op ijzer en woning verbetering spullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid