facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schevelingen

Schevelingen

Info

Schevelingen, een tapperij/restaurant. Ook voor feesten & partijen, deze zijn niet aan tijden gebonden. Geniet ook op het buitenterras en binnenplaatsje.

Geschiedenis

Een gezellige lokatie waar een ieder van harte welkom is voor een biertje /wijntje of voor een gezellig diner.
Telefoonnummer: 0492-792444

Wij verheugen ons op uw komst, groet het Team van De Schevelingse in-Loop



"Pop-up drive in tot de restaurants weer open mogen"
Adres: Aarle-Rixtelseweg 107, 5707 GK Helmond
Telefoonnummer: 0492-792444
Stad: Helmond
Route: Aarle-Rixtelseweg 107
Postcode: 5707 GK


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 00:00
Dinsdag: 16:00 - 00:00
Woensdag: 16:00 - 00:00
Donderdag: 16:00 - 00:00
Vrijdag: 16:00 - 00:00
Zaterdag: 16:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Chalet Couvert, 'T Zusje Helmond, Brabantse kluis menu, Mosselen eten Helmond, Italiaan Helmond, Pizzeria Helmond, Restaurant Markt Helmond, Restaurant Helmond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond 4 km Kindertjes hadden wel plezier met het klimmen en de ballenbak. De auto's kosten extra...
McDonald's McDonald's 5 km Afrader! Ik had mijn bestelling geplaatst, reed door de Drive verder en had mijn bes...
Recensies
We hebben voor het menu gekozen. De kleine gerechten waren heel erg lekker en mooi gepresenteerd. Tonijntartar als voorgerecht is zeker aangeraden! Maar alles was echt lekker . Goede bediening, top service! Een aanrader.
Gisteravond hebben wij met 5 dames er gegeten. Wij hadden gekozen voor het menu. Zeer ruime keuze. We hebben allemaal genoten van alles wat we gekozen hebben. De wijn was ook lekker. Vriendelijke bediening. Misschien een aandachtspuntje. De warme gerechten waren niet altijd goed warm.
Café aan een rustige weg. Ruim opgezet terras waar iedereen zich goed aan de huidige maatregelen kan houden. Aan de zijkant van het café is een groot grasveld met speeltoestel voor de kinderen. Naast het café verkopen ze hier ook hele lekkere aardbeien, onder andere met chocola, wafels en hoorntjes. Zeker een aanrader.
Al weer voor de zoveelste keer wezen eten. Ze weten ons toch telkens weer te verassen met heerlijke seizoens gerechten. Alles was heerlijk en top bediening. Tot de volgende keer.
Super leuke avond gehad.Bediening was correct en wist waar ze het over hadden, en de kok maakte van ieder gerechtje een feest.
Heerlijk gegeten, het Schevelingetjes menu, gezellig gezeten, leueke bediening.
Een restaurant waar we vaker naar toe zullen gaan, alleen de akoestiek is slecht, maar dat is op te lossen.Eten: 5/5
Gebruik gemaakt van het Schevelingen menu. Erg goed. Veel verschillende gerechten die je kan kiezen per ronde. Allemaal van een hoge kwaliteit. Zeer mooi opgemaakt. De ober was zeer professioneel en vriendelijk. Wij komen zeker terug. Kinderen TM 14 krijgen overigens een forse korting.
Erg gezellige herberg Vriendelijk personeel vlotte bediening De gerechtjes smaakten voortreffelijk
Heerlijk eten, leuke gezellige locatie. Personeel erg vriendelijk, zeker een aanrader!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid