facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond

KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond

Info

KidsPlaza Helmond..
" Spelen in de jungle was nog nooit zo dichtbij..!!"

Geschiedenis

Het mooiste avontuur voor jong en oud!

Op 8 december 2015 werden de deuren geopend geopend van KidsPlaza, een waanzinnig Kinderspeelpaleis gelegen in Helmond | Noord-Brabant.

KidsPlaza garandeert voor ouders en verzorgers een héérlijk dagje uit.. maar bovenal veel veilig en afwisselend speelplezier voor kinderen tot 13 jaar.
Van klimmen, klauteren, jumpen, zwieren, glijden, bouwen, gamen…tot rijden op een safaribaantje met elektrisch aangedreven terreinwagentjes.. het kan er allemaal!

KidsPlaza wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke staat van afwerking.
Naast een luxe ingerichte Lounge Area en een groots binnenterras middenin de Jungle..is er eveneens een sfeervol buitenterras.
De interne ruimten zijn voorzien van luchtbehandeling- en airco systemen.. daarbij kunnen er delen in het dak elektrisch geopend worden.
Dit alles draagt bij aan een zo optimaal mogelijk klimaat, waardoor spelen bij Kidsplaza het hele jaar doorloopt!

Ervaar de wildernis van palmen, bamboe en levensgrote kunstdieren..een ware belevenis voor jong en oud!

Kom binnenkort naar Helmond en ervaar deze nieuwste speelsensatie, want…

“Spelen in de jungle was nog nooit zo dichtbij..!!”.

Adres: Scheepsboulevard 17, 5705 KZ Helmond
Telefoonnummer: 0492724800
ln.dnomleh-azalpsdik@ofni
Stad: Helmond
Route: Scheepsboulevard 17
Postcode: 5705 KZ



op zoek naar gerelateerd: kidsplaza helmond korting, kidsplaza helmond entreeprijs, kidsplaza helmond adres, monkey town helmond, kidsplaza helmond social deal, binnenspeeltuin helmond, kidsplaza helmond vacatures, parkeren kidsplaza helmond
Recensies
Kindertjes hadden wel plezier met het klimmen en de ballenbak. De auto's kosten extra geld per rit. De horeca lijkt erg belangrijk.
Super leuk speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Goede service, vriendelijk personeel en voldoende plaats om te zitten en te eten en drinken. Het is er schoon en netjes.
Te veel tafels voor in een te kleine ruimte. Verder kwa toestellen prima en netjes. Je kunt hier aleen pinnen voor ons geen probleem maar voor minima kan ik voorstellen dat dit moelijk is.
Voor ons ideaal , lekker in de buurt. Het is niet super groot wat ik wel fijn vind kan je goed overzicht houden op je kinderen. Leuke mensen die er werken!
Aan je kind heb je geen kind hier. Ook de mascotte komt gezellig langs. Maar je kunt er alleen betalen met je pinpas, wat ik absoluut een minpunt vind.
Leuke speelhal voor de kids. Wel aan de prijs en geen glutenvrije producten verkrijgbaar. Via mail krijg je ook erg weinig info hierover.
Leuk maar voor de kleine kinderen niet veel.vanaf 2 jaar Dat is jammer wel aardig personeel en lekker eten.
Geweldige plek voor kinderen, als er meer spelletjes voor kinderen waren, zou het perfect zijn
Leuke plek voor kinderen van alle leeftijden, gevarieerd aanbod van speeltoestellen. Ouders mogen gratis binnen. Café met ruime keuze aan eten en drinken
Leuk voor de kids, goede kaart. Wel erg koud voor de wachtende/ zittende ouders.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond.

Helmond speeltuin

openingstijden, locatie, vervoer. Scheepsboulevard 17 helmond sport en recreatie kaart stadsplattegrond, satellietweergave. KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid