facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scherling Auto's

Scherling Auto's

Info

Scherling Auto's Wilp

Geschiedenis

Scherling Auto's Wilp heeft ruim 50 jaar ervaring in de autobranche. Na jarenlang dealer van meerdere merken te zijn geweest, in Apeldoorn en Deventer, richten wij ons vanaf heden op de in- en verkoop van gebruikte auto's.

Bij Scherling Auto`s Wilp treft u een gevarieerd aanbod occasions van alle merken en in alle prijsklassen.
Wilt u een auto bezichtigen? U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 0571-271550 of via 06-53147933.(ook `s avonds en in het weekend bereikbaar).

Ook verzorgen wij voor u: Lease, Financieringen en Verzekeringen.



"Auto Scherling sinds 1955 is een familiebedrijf waar persoonlijk contact en goede kwaliteit samen gaan.In Wilp, een prachtig dorp met een centrale ligging direct langs de snelweg A1 tussen Apeldoorn en Deventer, richten wij ons op de verkoop van jong gebruikte auto’s, in alle prijsklassen. Op onze mooie locatie aan de Rijksstraatweg 59 hebben wij altijd een voorraad van circa 50 auto’s tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.Martijn van Norel en René Scherling heten je van harte welkom!"
Adres: Rijksstraatweg 59, 7384 AC Wilp
Telefoonnummer: 0570519360
Stad: Wilp
Route: Rijksstraatweg 59
Postcode: 7384 AC



op zoek naar gerelateerd: Autovak garage, Ford Garage Wilp Openingstijden, Ooijman Wilp occasions
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autovakmeester Ooijman Autovakmeester Ooijman 386 meter Wat een geweldige garage, weet waar ze over praten, geweldige service en bovenal goud...
Recensies
Zoals ik het ervaren heb. Eerlijk en fair. Mooie auto en alles gerepareerd en meer dan dat we gezegd hadden. Zelf een paar dingen die echt veel kosten 750 gemaakt op ons verzoek. Geen meerprijs op de auto. Bedankt firma Scherling
Vandaag onze diesel ingeruild voor een benzine auto. Goede service, makkelijk en snel een afspraak kunnen maken. Betrouwbaar, eerlijk en netjes.
Arrogantie ten top. Verkoopt je een auto waar achteraf allerlei mankementen op blijken te zitten en heeft dan als antwoord " dat kan ik van de buitenkant ook niet zien ". Arrogant in z'n communicatie , arrogant in z'n onderhandelen. Heeft veel praatjes maar zegt weinig. Biedt je een inruilprijs maar na de proefrit verlaagt hij deze inruilprijs opeens met een paar honderd euro. Koop je auto niet hier maar ga lekker naar een erkend auto bedrijf.
Auto gekocht goed geholpen netjes afgeleverd alles volgens afspraak zag er perfect uit
Heb een fiat 500 gekocht, turbo klep bleek stuk te zijn na het kopen van de auto. het antwoord was: beter kijken voorje hem kocht. Als je een auto koopt laat het eerst checken bij een persoon die verstand heeft van auto's anders zit je op de blaren met deze chef
Prima autobedrijf, hoogstaande service, ook na de koop. Erg tevreden.
Denk heel goed na voordat je hier een auto koopt. Hij wil wel de lusten maar niet de lasten. Als je een beetje mensenkennis hebt.....Geen service gericht bedrijf.
Prima bedrijf, eerlijke inruil en service. Zou er zo weer naar toe gaan
Nette eerlijke service, komt afspraken na
Niet aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid