facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autovakmeester Ooijman

Autovakmeester Ooijman

Geschiedenis

Het AD Autobedrijf staat garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.



"Autovakmeester staat garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht."
Adres: Dorpsstraat 3, 7384 BC Wilp
Telefoonnummer: +31571261437
Stad: Wilp
Route: Dorpsstraat 3
Postcode: 7384 BC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Scherling Wilp, Autovak garage, Wat is Autovakmeester, Autovakmeester occasions, Autovakmeester Broekhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scherling Auto's Scherling Auto's 386 meter Zoals ik het ervaren heb. Eerlijk en fair. Mooie auto en alles gerepareerd en meer da...
Recensies
Wat een geweldige garage, weet waar ze over praten, geweldige service en bovenal goudeerlijk! Onze auto was niet meer waard om te maken, niet verantwoord meer om mee te rijden, hebben ze opgehaald thuis, geholpen met aanschaf nw auto in een woord TOP!! Onze auto blijft hier zeker in onderhoud.
Robert Ooijman is een professional in hart en nieren. Iemand die ook echt van zijn vak houdt. En zeer betrouwbaar. Zelfs in top drukte is hij benaderbaar en helpt je weer gauw op weg. Zijn medewerkers doen ook hun best om je van dienst te zijn en in deze tijd is dat toch wel bijzonder te noemen.
Inmiddels 2 keer geweest voor een aankoopkeuring door Robert. Uiterst vakkundig en zeer uitgebreid! Een uitgebreid rapport waarbij echt alles is nagelopen. Op de brug, aan de buitenkant, proefrit, het is een compleet pakket en je krijgt een uitgebreid en eerlijk overzicht. Top!
Erg fijn bedrijf dat sevice hoog in het vaandel heeft staan! Staan altijd klaar bij vragen of problemen. Een echte aanrader als je op zoekt bent naar een betrouwbare en vakkundige garage!
Beter dan Ooijman ga je ze niet krijgen. Super vriendelijk en denken eerlijk met je mee over de beste opties. Heel fijn!
Ik ben zeer prettig geholpen, goede service en aardige mensen.
Ze leveren echt top service, zijn super vriendelijk, Goeie prijzen en ze denken heel fijn met je mee.
Super bedrijf, super service, correcte behandeling.
Goede service!
Waar ik afspraak niet nakwam was Ooijman flexibel en meedenkend. Da's fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid