facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schellekens & Cleijsen - Photography and Film

Schellekens & Cleijsen - Photography and Film

Info

Van bedrijfsreportage tot trouwfilm, van mode tot portret ; je bent bij ons aan het goede adres! Persoonlijk en met oog voor detail.

Adres: Oude Goirleseweg 164a, 5025 SC Tilburg (gemeente)
Stad: Tilburg
Route: Oude Goirleseweg 164a
Postcode: 5025 SC


Recensies
wat een waardeloze planning afdeling = klantonvriendelijk
Zeer tegenvallende kwaliteit. Wij hebben een dakappartement met rondom glas, voorzien van Schellekens screens als zonwering. Deze waren met de nieuwbouw geleverd. Als zonwering voldoen ze prima, echter de kwaliteit is zwaar onder de maat voor hoogbouw. Het probleem zit in het feit dat de kasten waarin de screens in oprollen niet uit één stuk zijn gemaakt. Bij de eerste de beste storm vlogen op diverse appartementen de platen van de bakken los, gelukking zonder persoonlijk letsel. Dit is opgelost door later een klungelig extra beugeltje te plaatsen. Omdat de delen van de omkasting in delen zijn opgebouwd klapperen deze enorm bij al een geringe windsterkte. Dit geluid komt indringend in de woning binnen omdat ze op metalen puien zijn gemonteerd. Bij een beetje wind, kan je de nachtrust wel vergeten en veroorzaakt veel ergenins. In het kort prima screens voor laagbouw en als je niet te veel waarde hecht aan kwaliteit. Voor hoogbouw een sterke afrader.
Klantonvriendelijk bedrijf. Ze doen alleen projecten. Als particulier ben je voor hen totaal niet interessant!
Als werknemer waardeloos, zonder enige ervaring word je alleen op pad gestuurd. Werken kaaiwerk af op de bouw en als alles af is gewerkt en de aannemer vraagt aan schellekens of ze van iets weten is het ontkennen. Totdat bewezen word dat de schuld inderdaad bij schellekens ligt. Dreigementen door eerste monteurs als iets niet goed gaat. Merendeel van de recensies zijn door eigen personeel geschreven.
Supervriendelijke mense die je daar lossen, steeds met een lach en een groet
Top bedrijf professioneel in alles wat ze doen
Goed bedrijf, erg professioneel!
Goed georganiseerd bedrijf !
mensen met kennis en vakmanschap.
Geen service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid