facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scheerman banket en ijs

Scheerman banket en ijs

Info

taarten en banket vers gemaakt ook op verzoek. met vele bakkerijproducten zoals potjekoek, cranberrymuffins. eigen wafels en schepijs in de zomer maanden.

Geschiedenis

alles uit het banketbakkersvak met de hoogste kwaliteit. natuurlijk gebruiken we streekproducten en de smaken van het eiland. roomijs met melk van de Pieterpeitshoeve. belegde broodjes met boerenkaas en slagers achterham. muffins met cranberry, eilander potjekoek, wafels met honing van de bosplaat.
pondkoekijs of met jutterbitter, tegenwoordig ook met duindoorn. vruchten smoothies of gewoon een milkshake. bruidstaarten op eilander Brandarisstandaard, kinderthemataarten, niets is te gek. al met al voor elk wat wils.

Adres: boomstraat 29, 8881 BS West-Terschelling
Telefoonnummer: 0562850909
Stad: West-Terschelling
Route: boomstraat 29
Postcode: 8881 BS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Echte Bakker Spanjer Echte Bakker Spanjer 116 meter Pondkoek is heel leuk met opdruk van brandaris, maar eigenlijk wat te klein vergeleke...
Recensies
Overheerlijke Terschellinger bonbons gekocht echt een aanrader. Daarnaast nog hartige broodjes gehaald wat ook zeker een aanrader is.
Een smoothie en een milkshake. Smoothie met vers fruit en eigen gemaakt ijs. Milkshake van een ijssoort naar keuze. Aanrader!
Heerlijk ambachtelijk zelf gemaakt ijs, een aanrader.
Heerlijk duindoornijs en cranberryijs. Ok het cranberry gebak is fantastisch! De bonnetjes komen later...
Goede kwaliteit ijs en redelijke prijs
Lekkere koffie met een stukje pondkoek
Heerlijke taartjes en Italiaanse koekjes.
Ijs was lekker, maar de bediening was onbeleefd en opdringerig. Ze had geen geduld en we voelden ons opgedrongen om iets te kopen. De smaken van de milkshakes staan nergens aangegeven en als je er naar vraagt wordt je afgekraakt alsof je het maar moet weten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid