facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echte Bakker Spanjer

Echte Bakker Spanjer

Info

De énige échte bakker op Terschelling. Voor al uw heerlijke eiland produkten en natuurlijk uw dagelijkse verse brood.

Geschiedenis

Wij zijn gevestigd aan voet van de Brandaris



"De énige échte bakker op Terschelling. Voor al uw heerlijke eiland produkten en natuurlijk uw dagelijkse verse brood."
Adres: Torenstraat 52, 8881 BL West-Terschelling
Telefoonnummer: 0562 442091
ln.rekkabethce@rejnaps
Stad: West-Terschelling
Route: Torenstraat 52
Postcode: 8881 BL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: bakker terschelling midsland, bakkerij scheerman west terschelling, warme bakker midsland, bakker formerum, bakkerij mier terschelling, bakkerij hoorn terschelling, bakkerij schellens midsland, bakker terschelling openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scheerman banket en ijs Scheerman banket en ijs 116 meter Overheerlijke Terschellinger bonbons gekocht echt een aanrader. Daarnaast nog hartige...
Recensies
Pondkoek is heel leuk met opdruk van brandaris, maar eigenlijk wat te klein vergeleken met originele maat. Smaak is goed, maar ietsje melig. Potjekoek is aanrader! Mueslireep helaas niet, te hard. De bakker is erg vriendelijk, komt graag van achter vertellen welke produkten vegan zijn. De dames zijn vaak wat nors, meer gericht op eilanders denk ik.
Je kan hier prima op het bankje voor de deur je broodje of je gekochte lekkernij opeten. Zowel hartige als zoete dingen te koop. Als je Oerol-vriend bent dan krijg je 10% korting op het Oerol brood.
Helaas de verschillende reviews over de tompoucen niet gelezen Wat een tegenvaller om erachter tekomen dat er geen verse banketbakkersroom wordt gebruikt in de tompouce!!! Daarnaast ook erg muffe koek. Misschien moet de bakker zijn reviews eens ter harte nemen!
Allergenen informatie wordt niet verstrekt, wordt zelfs een beetje om gelachen door het personeel. Wanneer men niet wil vertellen wat er in de producten zit, dan lijkt het me beter om maar even door te lopen naar een andere bakker, iets verbergen kan niet veel goeds betekenen. Bovendien was alles zeer hoog geprijsd. Gevalletje “tourist trap” zou ik zeggen. Vermijden dus.
Fijn dat er een bakker zit. Niet alles even vers en lekker.
Twee stukjes Gebak en 2 koeken 10 euro ????? Tis geen diesel !
Twee gebakjes op zaterdag gehaald. Op zondag wilden we ze opeten, maar ze leken al een week oud. Slagroom van de moorkop was volledig geschift. Maandagmorgen terug gegaan en na wat wantrouwig kijken terwijl ik de bon nog had mocht ik wat nieuws uitkiezen. Ik koos een cranberrykoek, maar die was totaal smakeloos. Gewoon een natte slappe koek met kleffe jam die je 10 in een pakje kan kopen bij de supermarkt. Niet eens opgegeten. Wat een slechte bakkerij! Om de hoek zit een uitstekend alternatief!
Geen echte bakker! Vaker hier wat gehaald maar nu voor de laatse keer. Koek, brood, croissants ect. hebben geen smaak en is vaak erg droog of oud. De prijzen zijn ook absurd hoog vergeleken de kwaliteit. Personeel ook onvriendelijk.
Het speltbrood was erg lekker en de croissants ook, maar de puddingbroodjes waren flauw van smaak en droog. Persoonlijk vond ik de chocoladebroodjes daar ook niet voor herhaling vatbaar. Hier zou ik zelf alleen terug komen voor het brood. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik niet het volledige assortiment geprobeerd heb.
Torenhoge prijzen en onvriendelijk personeel. Het brood is aan de droge kant. We hebben 2 maal brood gehaald, maar 2 maal onvriendelijk te woord gestaan. Jammer, want indien we fijn geholpen zouden worden, neem je het droge brood misschien nog wel voor lief.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Echte Bakker Spanjer met het openbaar vervoer


West Terschelling, Haven 270 meter
1
2
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid