facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schalkwijk Apotheek

Schalkwijk Apotheek
Adres: Italielaan 172 , Haarlem 2034 BZ, NL
Telefoonnummer: 023 535 9360
Stad: Haarlem
Route: Italielaan 172
Postcode: 2034 BZ



op zoek naar gerelateerd: De ZOED Schalkwijk, ZOED Boerhaavewijk, Schalkwijk Apotheek Openingstijden, Apotheek Meerwijk openingstijden, Huisartsenpraktijk De ZOED Haarlem, Allard Wessels Boer, Apotheek Meerwijk, Ssw Apotheek
Recensies
Een prettige apotheek waar men goed meedenkt als bijvoorbeeld een geneesmiddel niet op voorraad is. Er kan gebruikt gemaakt worden van herhaalservice zodat de medicatie altijd op tijd klaar staat. Ook wordt er gebruik gemaakt van 24 uurs kluisjes en een online app.
Dit is een hele fijne apotheek. Ik word altijd vriendelijk geholpen en als er een medicijn niet voorradig is denken de medewerkers met je mee en wordt er een passende oplossing gevonden.Ook hebben zij een handige app,waarop ik gemakkelijk online mijn medicatie kan bestellen!
Afspraken komen ze niet na, medicatie word niet bezorgd en dan moet je zelf achter de medicatie aan wat je vervolgens niet mee krijgt. Echt heel jammer dit. Ik heb ook betere dingen te doen met mijn tijd.
3 weken wachten op je recept!
Ondanks problemen met medicijn leveringen door fabrikanten doet deze Apotheek zijn best om medicijnen zo snel mogelijk te leveren.
De prijzen voor losse medicijnen, zonder dat ze bij het ziekenfonds gedeclareerd worden, zijn 7 a 8x hoger...dan normaal Doosje metoprolol 15 stuks 15euro?? Bij mijn eigen apotheek 30 stuks voor 11euro??Online apotheken ook rond de 11 a 12 euro..voor 30 stuks..
Vindt dat ik er veilig en snel geholpen wordt ook al zijn er strengen regels ivb met het COVID-19 virus.
Toppers zowel de apotheek als de huisarts Altijd vriendelijk en bereid te helpen #PtcPat zegt meer info op mijn youtube
Prima apotheek. Vriendelijke medewerkers
Perfecte aphotheek nooit klachten groeten ed
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Schalkwijk Apotheek.

Haarlem apotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Italielaan 172 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Schalkwijk Apotheek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Schalkwijk Apotheek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Schalkwijk Apotheek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BENU Apotheek BENU Apotheek 2 km Ik ben hier heel vriendelijk en zorgvuldig geholpen ondanks dat ik nog niet ingeschre...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid