facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scapino

"Let op: op zaterdag 1 juli is dit filiaal geopend vanaf 0900:-17:00. Dit filiaal is vanaf 3 juli een outlet. Op 31 augustus opent onze nieuwe winkel aan het Raadhuisplein 1 in Zevenaar."
Adres: Haspelstraat 1 , Zevenaar 6901 EX, NL
Telefoonnummer: 0316 340 947
Stad: Zevenaar
Route: Haspelstraat 1
Postcode: 6901 EX



op zoek naar gerelateerd: Scapino Amsterdam, Van Haren Zevenaar, Scapino Rotterdam centrum, Scapino dames schoenen, Openingstijden Van Haren Zevenaar, Scapino winkels West-Vlaanderen, Scapino Oosterhout, Scapino Naaldwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoevers Orthopedische Schoentechniek BV Hoevers Orthopedische Schoentechniek BV 967 meter Fijne mensen doen waar ze goed in zijn' ik laat al jaren mijn steunzolen daar laten...
Recensies
Fijne winkel vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, je bent er altijd vlot klaar om maar van hetgeen voor muziek moet doorgaan af te zijn. Loop er regelmatig binnen voor koopjes tot 25 euro. Meer heb ik nog nooit voor schoenen betaald, hoeft ook niet. Tijd investeren loont. Laatst nog een paar knappe schoenen gescoord afgeprijsd van 89 naar 15 euro.
Leuke schoenen en fijne pantoffels in de aanbieding!
Vandaag voor het eerst bestelling willen ophalen wat ik met een medewerker afgesproken had via de telefoon. Daar aangekomen komt een medewerker genaamd Laura mij zeer onvriendelijk weg snauwen dat het niet de bedoeling is om even tussen twee producten te mogen kiezen? Terwijl ik dit telefonisch wel had afgesproken met een andere collega. Ik begrijp echt dat je bepaalde maatregelen treft maar wees gewoon klantvriendelijk!! Op een normale en vriendelijk manier had ik je ook wel kunnen begrijpen!!
Fijne winkel. Overzichtelijk. Meeste kleding/ schoenen niet erg duur. Betaald parkeren, helaas meestal niet voor de deur.
Ruim assortiment aan schoenen en sportkleding. Ik zocht een sportbroek, waar zakken in moesten zitten zodat ik mijn mobiel kan meenemen zonder dat hij uit de broekzak valt. Een mooie broek gevonden, mobiel past erin. Alleen zat de stiknaad in één van de broekzakken een beetje los, kreeg er korting voor. Zelf thuis hersteld en blij met de broek. Ook handig dat Scapino in Zevenaar krukjes heeft in de paskamer. Probeer maar eens als je slecht ter been bent in een klein pashokje zonder krukje een broek te passen zonder te vallen. Lukt niet. Echt fijn dus, zal er vaker gaan komen.
Nette winkel waar je vindt wat je zoekt.
Gisteren eind van de middag er geweest met een cliënt en super goed geholpen
het is een ruime nette winkel, ik kom er altijd erg graag en kan altijd vinden wat ik nodig heb voor een goede prijs
2022-10 Assortiment is ruim. En niet duur. En voldoende ruimte. Kwaliteit van de spullen is echt goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid