facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoevers Orthopedische Schoentechniek BV

Hoevers Orthopedische Schoentechniek BV
"Hoevers Orthopedische Schoentechniek in Zevenaar is het adres voor voetproblemen en orthopedische oplossingen.Firma Hoevers is lid van de Nederlandse Vereniging Orthopedische Schoentechnici en Erkend Orthopedisch Schoentechniek Bedrijf. Zij heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De firma werkt ook voor verzorging- en gezinsvervangende huizen. Natuurlijk weten particulieren ons ook te vinden. Samenwerking met gerenommeerde specialisten, huisartsen, paramedici en bedrijfsartsen heeft er toe geleid dat we dagelijks vele klanten voorzien van adequate voethulpmiddelen."
Adres: Ringbaan Zuid 12 , Zevenaar 6905 DB, NL
Telefoonnummer: 0316 523 374
Stad: Zevenaar
Route: Ringbaan Zuid 12
Postcode: 6905 DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scapino Scapino 967 meter Fijne winkel vriendelijk personeel
Recensies
Fijne mensen doen waar ze goed in zijn' ik laat al jaren mijn steunzolen daar laten maken en ben er erg tevreden. mocht er iets zijn dan doen ze niet moelijk . Bedankt iedereen!!
Nog steeds erg tevreden over mijn inlegzolen. Hiervoor zat ik bij een andere orthopedische schoenmaker voor mijn zolen. Ze waren kwalitatief alleen een stuk slechter, na een half jaar vielen ze van ellende uit elkaar en kon ik weer terug voor nieuwe… Zolen zijn na 1,5 jaar nog als nieuw en geven prima ondersteuning.
Dit is een bedrijf waar ik graag mijn schoenen laat herstellen, vanwege de kwaliteit van het werk. Top service, waar kwaliteit voor snelheid gaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid