facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sapori e Ricordi

Sapori e Ricordi

Info

Sapori e Ricordi is een gezellige trattoria in Enschede waar het mogelijk is om streekgerechten uit Apulië te krijgen.

Geschiedenis

Rosa kwam 27 jaar geleden naar Nederland. Met haar gerechten, herinneringen en dromen uit Italië wilde ze de mensen om haar heen graag kennis laten maken met de Zuid-Italiaanse keuken. Voornamelijk met streekgebonden gerechten uit Apuglië.
Samen met dochter, en mede eigenaar, Dominique, is ze deze droom achterna gegaan, zijn ze samen begonnen aan het avontuur en hebben een restaurant geopend dat jullie nu kennen als Sapori e Ricordi. 'Smaken en herinneringen' voor de Nederlandse mond. Ze runnen met liefde de originele Italiaanse keuken met de zo kenmerkende eenvoudige gerechten. Want wie kookt met kwaliteitsproducten heeft geen opsmuk nodig.

Het pand is vanaf 12.00 uur open voor een lekkere kop koffie met een huisgemaakt gebakje. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor een salade of één van de vele andere gerechten kiezen.

De nieuwe menukaart biedt voor elk wat wils. Geniet van een traditionele pasta met zeevruchten, huisgemaakte salsiccia met aardappeltjes uit de oven of laat u verassen met het chef's choice menu, waarbij u voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert krijgt die Rosa en Dominique voor u uitkiezen.

Sapori e Ricordi is een plek waar men zich welkom mag voelen. Alles ademt de sfeer van Italië en wij proberen in alle wensen te voldoen. Van glutenvrije pasta of suikervrij gebak, de mogelijkheid om met een rolstoel binnen te komen, en keuze uit drie verdiepingen om gezellig te zitten of eventueel een bespreking te houden.

Hopelijk zien we u snel voor een gezellige middag of avond!

Adres: Haverstraatpassage 21 , Enschede 7511 ET, NL
Telefoonnummer: 053 478 9526
moc.idrocireiropas@ofni
Stad: Enschede
Route: Haverstraatpassage 21
Postcode: 7511 ET


Openingstijden

Dinsdag: 15:00-22:00
Woensdag: 15:00-22:00
Donderdag: 15:00-22:00
Vrijdag: 15:00-22:00
Zaterdag: 13:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: sapori e ricordi betekenis, sapori e ricordi vertaling, sapori e ricordi reserveren, sapori e ricordi 7511 et enschede, sapori e ricordi menu, beste italiaans restaurant enschede, sapori e ricordi volkskrant, haverstraatpassage 21
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NOVI NOVI 177 meter Gestart met een lekkere wijntje en een mandje brood+ smeersels pane. Brood lekker war...
Fellini Fellini 208 meter Het was een rustige zondagavond. Er waren maar 4 andere tafels. Bij het serveren van ...
Happy Italy Happy Italy 358 meter Vriendelijk personeel en snelle service. Lekkere pizza's voor een betaalbare prijs en...
Punto Pasta Punto Pasta 2 km Heerlijk gegeten! We eten hier vaker. Deze biefstuk was welldone ipv de beloofde medi...
Jeruzalem Jeruzalem 2 km Heerlijk genoten van onze shoarma schotels !!! graag volgende keer iets meer komkomm...
Pizzeria La Scala Pizzeria La Scala 5 km Goeie pizzaria en altijd lekker en goed eten. Als ze het bezorgen hoef je niet lang t...
Recensies
Ik ben het helemaal eens met alle andere recensies. Heerlijke eten zonder poespas. Alles erg lekker van smaak. Lekkere wijnen, leuke kundige bediening. Leuk ingericht restaurant. Beetje prijzig maar goed voor een heerlijk avondje uit.
Erg aangenaam verrast met heerlijke gerechten culinair bereid. Een rechte aanrader. Ik ga ze zeker vaker bezoeken Vegetarische menuopties: Ik ben zelf een vlees eter. Maar één tussen gerecht was vegan en heel erg smakelijk bereid
Super leuke tent, erg goede bediening. Hele goede keuken. Wijnen heel erg goed en heerlijke sfeer. Midden centrum. Parkeren in Van Heek garage. Voor mij hele mooie verrassing!
Wij zijn bij Sapori e Ricordi geweest voor ons team uitje en hebben een hele goede avond gehad. Het eten was heerlijk, er was erg goed en professioneel rekening gehouden met de allergieën en dieetwensen die we hadden opgegeven en de bediening was buitengewoon vriendelijk en vrolijk.Eten: 5/5
Authentieke italiaan. Leuk concept dat je verrast wordt door wat de pot schaft. Heel smaakvol gegeten! Bediening is ook erg vriendelijk en goed.
Was heerlijk echt Italiaans eten incl Italiaanse traditionele gangen. Minpuntje? Hooguit dat bediening niet Italiaans is ;- , maar absoluut vriendelijk en weet hoed te vertellen wat alles is.Eten: 5/5
De zaak wordt absoluut liefdevol gerund, maar het motto: Less is More! De eenvoud in de keuken van Puglie wordt wat mij betreft iets te letterlijk toegepast. Het eten komt wat schraal over en wat mij betreft niet helemaal overeen met het beeld wat ik heb bij de Italiaanse keuken.
Leuk en gezellig eten en drinken met het gevoel dat je bij een Italiaanse grootmoeder zit! Echt genieten. Ze hebben ook geen menukaart, ze doen wisselend inkopen waardoor het iedere keer een verrassing is wat je krijgt. Het concept voor diner is eigenlijk keuze uit 2-, 3- of 4- gangen menu voor een hele aantrekkelijke prijs. Je geeft zelf aan wat je wil. Vlees, vis of vega. Al met al een echte aanrader.
Heerlijk Italiaans eten met een gezellige sfeer. De gastvrouwen zijn enorm vriendelijk en je voelt je gelijk welkom. Geen menukaart, je eet wat de pot schaft. Leuk concept wat geweldig uitpakt!
Ontzettend lekker gegeten. Personeel is heel erg vriendelijk en helpt goed. Een geweldige avond gehad, zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid