facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fellini

Fellini

Info

Ontbijt | Lunch | Diner | Uitgaan Keuken open vanaf 10:00 www.fellini.nu

Geschiedenis

Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt ontbijten, lunchen, dineren of een topavond in de club wilt beleven. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita.

Naamgever is Federico Fellini, één van de markantste regisseurs van de 20e eeuw. Omdat we in een voormalige bioscoop zijn gevestigd, maar ook omdat de zaak veel kenmerken van een goede film in zich draagt. Met dat verschil dat je als gast nu zelf het scenario schrijft. Maar de basiselementen liggen voor je klaar. Zoals de entourage, die uitnodigt om al je zintuigen continu op scherp te stellen. Het oog voor detail, die de liefhebber niet kan ontgaan. En natuurlijk de spanning, die naarmate de dag vordert wordt opgebouwd.

In Fellini ben je verzekerd van verrassende situaties en gebeurtenissen. Met boeiende personages die met regelmaat bijzondere dingen meemaken. We heten je van harte welkom!

Adres: Bolwerkstraat 2 , Enschede 7511 GP, NL
Telefoonnummer: 053 436 3399
un.inillef@edehcsne
Stad: Enschede
Route: Bolwerkstraat 2
Postcode: 7511 GP


Openingstijden

Maandag: 10:00-00:00
Dinsdag: 10:00-01:00
Woensdag: 10:00-01:00
Donderdag: 10:00-02:00
Vrijdag: 10:00-03:00
Zaterdag: 10:00-05:00
Zondag: 10:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: fellini restaurant, fellini amarcord, fellini rotterdam, fellini belgie, fellini leeuwarden, fellini's enschede, federico fellini films, fellini menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NOVI NOVI 117 meter Gestart met een lekkere wijntje en een mandje brood+ smeersels pane. Brood lekker war...
Happy Italy Happy Italy 151 meter Vriendelijk personeel en snelle service. Lekkere pizza's voor een betaalbare prijs en...
Sapori e Ricordi Sapori e Ricordi 208 meter Ik ben het helemaal eens met alle andere recensies. Heerlijke eten zonder poespas. Al...
Punto Pasta Punto Pasta 2 km Heerlijk gegeten! We eten hier vaker. Deze biefstuk was welldone ipv de beloofde medi...
Jeruzalem Jeruzalem 2 km Heerlijk genoten van onze shoarma schotels !!! graag volgende keer iets meer komkomm...
Pizzeria La Scala Pizzeria La Scala 5 km Goeie pizzaria en altijd lekker en goed eten. Als ze het bezorgen hoef je niet lang t...
Recensies
Het was een rustige zondagavond. Er waren maar 4 andere tafels. Bij het serveren van het hoofdgerecht bleef het lege koffiekopje staan en werd er niet om drinken gevraagd. Er werd tijdens het eten niet om drinken gevraagd, ook niet of het eten naar wens was. Waarschijnlijk doordat het personeel te druk was met opruimen en debrasseren. De muziek leek ook zachter te zijn gezet, het enige wat je hoorde was het gerinkel van glaswerk en bestek. Omdat we het gevoel hadden dat we weg moesten hebben we het dessert maar overgeslagen. Eten was niet heel verkeerd trouwens, maar de pizza was niet te snijden en behoorlijk taai.
De bediening is vrij goed en het eten redelijk. Veel graat in de kabeljauw. De proeverij was erg goed. Kwaliteit prijs verhouding is goed. Zeker de moeite waard om hier te eten!
Heerlijk eten, gezellige sfeer en chique restaurant.
Fellini, wat te zeggen. Mooi ruim terras, met om 20.00 uur uitzicht op hier en daar een junk. We werden hartelijk ontvangen, en naar onze tafel geleid op de veredelde discovloer. Ook de discoverlichting die over de tafel heen dansde stoorde mij enigszins. Maar ja, nieuwe ervaring, dus daar moet je maar rekening mee houden als je gaat dineren in een soort van concertzaal. De kaart. Typisch Gordon Ramsay, kort maar krachtig. Maar toch veel variatie. Een seizoenskaart, die om de drie maanden wisselt. Mijn gezelschap was vooral geinteresseerd in de hoofdgerechten. De vis schelvis en doradefilets en biefstuk werden het meest besteld. Ook werd er een kindermenu, standaard kipnuggets besteld. Ik moet zeggen dat zowel ik als mijn gasten aangenaam verrast waren door de gerechten. De biefstuk was medium rare, ook de patatten en de salade waren fris en vers. De vis, lijkt mij vers, en geen diepvries. De pasta was echt lekker, en goed van smaak. De groene asperges waren goed gegrild. Nu komt het puntje hygiene. Op dit punt zou enigszins meer aandacht besteed kunnen worden. De wc's waren schoon en helder, dat wel. Maar in de eetzaal lag bij de tafel een klomp kauwgum waar een van ons in stapte. En helemaal ben ik niet te spreken over het glas dat ik bij mijn 2e drankje kreeg. Hoop dat ik er geen herpes aan over houd. Zie foto's.
Gezellig restaurant! We hebben hier heerlijk genoten van het 3 gangen menu. Erg vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Eten was erg slecht, entrecote was droog en vrijwel helemaal doorbakken. Zalm was van slechte kwaliteit, heeft als een tijdje in de vriezer gelegen naast de entrecote. Maagpijn, misselijk, overgeven. Meerdere familieleden zijn naar huis gegaan met maagklachten.Eten: 1/5
Normaal gesproken is Fellini een leuke uitgaansgelegenheid. Na gisteren is mijn mening hierover echter veranderd. Inmiddels stonden we al een lange tijd in de rij te wachten. Wanneer je een simpele vraag stelt aan een bewaker: 'waarom gaan er steeds mensen weg, terwijl er niemand naar binnen wordt gelaten?', dan wordt je gelijk weggeduwd onder het mom dat je zelf arrogant en bedreigend over zou komen met de opmerking 'kun jij naar binnen kijken dan'. Enkele vrienden en vriendinnen van mij waren al binnen, waarna ik later op de avond onder hun begeleiding naar binnen ben gegaan. Later op de avond gesproken met de desbetreffende bewaker, waarin hij zijn kant van het verhaal uitlegde. Eind goed al goed, echter ben ik van mening dat je niet zo met mensen omgaat laat staan wanneer je iemand enkele keren begint te duwen om niets. Samengevat: een benauwende sfeer.
Vandaag als afsluiting van een gezellige dag gegeten bij Fellini. Helaas was de bestelde saltimbocca nog rauw en koud. Op het moment van bestellen was het bijna zes uur en er waren weinig tot geen andere gasten aanwezig .. het was dus geen kwestie van personeelstekort of grote drukte. Dit was echt slecht eten ..
Ruim etablissement dat dienst doet als café, restaurant, club en feestlocatie in hartje Enschede. Wij waren er met ca. 30 internationale collega's ter afsluiting van een week van meetings. Ook Fellini heeft te kampen met personeelstekort agv de coronapauze. Ik kreeg de indruk dat de bediening op zijn tandvlees liep. Mijn eerste biertje kreeg ik een half uur na bestelling geserveerd. De Italiaanse kaart bood voor iedereen wel wat te kiezen. Het voorgerecht portobella kwam op een stenen tablet. Vergeleken met de andere starters klein maar fijn. Heel veel later 30 man tegelijkertijd à la carte is ook geen kattepis kwam het hoofdgerecht, schelvis. Die was niet om over naar huis te schrijven. Voor de balans is het zaak om de neutrale vis te begeleiden met een saus die de smaakpapillen verwent. Helaas was het sausje nogal karakterloos. Mijn Amerikaanse collega naast mij carnivoor met Amerikaans postuur ook kreeg zijn ribeye niet op. "Too rubbery". Mijn andere Amerikaans collega had gehoopt ketchup na te kunnen bestellen voor bij de patat maar de bediening merkte hem niet op. Grappig genoeg kreeg hij wel zomaar ineens een raspmolentje met parmezaanse kaas aangereikt door de ober. Hij keek gebiologeerd naar het instrument. Nadat ik hem uitgelegd had hoe het apparaatje werkte, begon hij enthousiast de kaas te raspen boven zijn schaaltje patat bij wijze van surrogaatketchup. "Why not?" Daar had ik geen antwoord op. Het werd toch nog een vrolijke avond.
Cocktail proeverij; Borrelplank was prima. Cocktails ook, maar de bediening kan wel een stuk beter. Geen uitleg over wat voor cocktails je krijgt. Lang wachten op de volgende en een glas water moet je ook 4 keer om vragen. Daarnaast vroegen we ons af of de bediening wel plezier had in hun werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid