facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanne Jennes Fotografie

Sanne Jennes Fotografie

Info

Met veel liefde en betrokkenheid leg ik jullie bijzondere momenten vast.

Geschiedenis

Hallo Iedereen!

Welkom op mijn facebookpagina! Fotografie is mijn passie, mijn hobby en uiteindelijk werd Fotograaf mijn beroep..
Het is stiekem toch wel een droom die is uitgekomen. Op mijn 17e had ik nooit durven dromen dat het allemaal zo goed zou gaan! Door veel te fotograferen voor mezelf en anderen ben ik gegroeid als persoon/fotograaf. Na de middelbare school ging ik naar de kunstacademie, daar studeerde ik in 2015 af en behaalde ik mijn Bachelor of Visual Arts in Photography.

Met veel liefde en betrokkenheid leg ik mijn opdrachten op een lifestyle achtige manier vast. Ik ben dankbaar dat ik elk jaar zoveel mooie momenten mag vastleggen en met jullie samen mag beleven.

Stuur een mailtje of laat een berichtje achter op de pagina met jullie wensen en wie weet tot snel!

Liefs, Sanne

Adres: Hendrik van Veldekestraat 19, 6445AA Brunssum
Stad: Brunssum
Route: Hendrik van Veldekestraat 19
Postcode: 6445AA



op zoek naar gerelateerd: Sanne Jennes instagram
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foto Brunssum Foto Brunssum 638 meter Heb je oude foto’s plaatjes verhaaltjes over Brunssum wil je iets positiefs laten wet...
Suzige Plaatjes Suzige Plaatjes 764 meter Kom kijken en laat je betoveren...
Fotostudio A.B. Brunssum Fotostudio A.B. Brunssum 788 meter Beste foto service in het zuiden !!
Fotostudio AB Fotostudio AB 810 meter Super vriendelijke en leuke meneer die ons geholpen heeft! Wel jammer dat de foto's z...
Imageyes - photography Imageyes - photography 1 km Samengewerkt met Koen aan verschillende projecten, zijn werk is werkelijk geweldig en...
Vitore Vitore 2 km “Visualise to realise” Photography Videography Model agency Instagram: @vitoreoffi...
WeDefinitely WeDefinitely 2 km Natuurtalent! Devereaux komt op de gekste momenten met de leukste ideeën, en heeft ee...
Weblimburg Weblimburg 2 km Website ontwikkeling, Grafische vormgeving, Fotografie. Wij leveren totaalpakket voo...
Sjurlie Fotografie Sjurlie Fotografie 2 km Shirley is een super aardige vrouw die iedereen op het gemak stelt. Ze heeft prachtig...
Recensies
De beste, leukste en liefste fotografe als je het mij vraagt. Sanne maakt prachtige foto’s vanuit haar passie en talent voor fotografie. Sanne heeft voor ons prachtige foto’s gemaakt tijdens de zwangerschap van onze dochter en ook daarna. Er staat nu jaarlijks een fotoreportage op de planning voor levenslange herinneringen. Het is altijd lastig kiezen welke foto het mooiste is, omdat ze allemaal zo mooi zijn. Sanne maakt hele natuurlijke en spontane foto’s waarvoor je niet hoeft te poseren en dat levert dan ook de mooiste plaatjes op. Wil je mooie herinneringen laten vastleggen dan ben je bij Sanne zeker aan het juiste adres. Wil je ook prachtige reisfoto’s zien, volg dan ook haar persoonlijke instagramaccount!
We vragen Sanne elke keer bij de mooie mijlpalen in ons leven,... maternity, newborn en onze bruiloft. Zij weet ons elke keer te verbazen met haar prachtige foto's en eigen stijl. Door haar goedlachse aanpak en positieve energie voelen wij ons elke keer prettig voor haar camera.
Sanne weet precies hoe ze echte momenten op een prachtige manier vastlegt. Ze werkt liefdevol, ongedwongen, heeft oog voor detail en sfeer, straalt rust en enthousiasme uit en heeft een fijne persoonlijkheid. Een inspiratie voor iedereen. We hebben de eer gehad om meermaals ons gezin door haar te laten vastleggen en iedere keer verbaast ze ons weer met de vele mooie beelden die ze vastlegt. Echte kostbare beelden. Wij zullen haar zeker nog vaker benaderen.
Geweldige fotograaf met een hele mooie zachte eigen stijl! Wij hebben onze bruiloft, new born shoot, cake smash en nog verschillende shoots door Sanne laten doen en dat zegt genoeg! We vragen Sanne steeds terug! Verder is ze zeer aangenaam, goed met kinderen en kijken we met veel plezier terug op de mooie momenten die Sanne met ons gedeeld heeft! Ze is een topper!!
Super fotograaf met geweldig mooie foto's ! We houden écht van deze fotostijl Van cakesmash , lifestyleshoot , zwangerschapsfotografie thuis én buiten tot newbornfotografie Alles met ons gezin door Sanne laten vastleggen , onze kindjes zijn gek op haar en helemaal vertrouwd Als kers op de taart heeft ze onze trouwdag vorig jaar mooi weergeven met de mooiste foto's, wederom suuuuperblij hiermee ! Wil je een fotograaf waar je je meteen op je gemak voelt , de mooiste foto's maakt én geweldig is met kindjes ? Zéker kiezen voor Sanne Jennes Wij zijn haar in ieder geval eeuwig dankbaar voor de herinneringen die door haar vastgelegd zijn !
Sanne is onderhand onze vaste fotografe geworden. Ze heeft ons huwelijk gefotografeerd en we hebben onze zwangerschaps en newborn shoot bij haar gedaan. Haar foto's zijn heel mooi, ze stelt je goed op je gemak en is een feestje om mee samen te werken!
Super lieve, gezellige en goede fotografe! Via onze zus bij Sanne terecht gekomen. Zij had al meerdere shoots gehad en de foto’s vonden wij prachtig! Sanne heeft al vaker shoots gedaan met en voor ons gezin. De eerste shoot was voor de eerste verjaardag van ons dochtertje. Erna volgden nog een familieshoot, zwangerschapsshoot en newborn shoot van ons zoontje. Keer op keer weet Sanne prachtige momenten vast te leggen, op de typische ‘Sanne Jennes’ manier. Zij weet de kindjes maar ook mijzelf die liever achter de camera staat! erg snel op het gemak te stellen waardoor het super leuk is om voor haar camera te staan. We verheugen ons nu al op de shoot voor de eerste verjaardag van ons zoontje in het najaar. Een echte aanrader als je een lieve, rustige en goede fotograaf zoekt met een zachte mooie stijl & affiniteit met kindjes.
Sanne maakt ondertussen al ruim 5 jaar foto's van ons gezinnetje. Bij alledrie de kinderen een zwangerschap- en newbornshoot en onze bruiloft heeft ze gefotografeerd. Ze is heel lief, neemt alle tijd voor je en maakt zo'n mooie foto's wij zijn geen poseer mensen en daar hield ze ook goed rekening mee. Het zegt denk ik ook wel genoeg dat we haar al 7x hebben gevraagd om foto's te maken van al onze grote momenten. Ze is een topper!
Sanne heeft vorig jaar onze bruiloft gefotografeerd. Bij de eerste kennismaking voelden we al direct een goede klik, Sanne is een super lieve meid en ook nog eens een geweldige fotograaf! De foto's van onze bruiloft zijn zó mooi geworden! We hadden niet beter kunnen wensen.
Sanne is in één woord een topfotograaf! Ze heeft al heel veel bijzondere momenten voor ons mogen vastleggen. Ze heeft ons gezin de afgelopen jaren zien groeien. Want de eerste keer stond ik zwanger voor de camera en inmiddels zijn wij twee dochters rijker en een heleboel reportages verder. De lifestyle achtige manier van fotograferen spreekt ons enorm aan. Thuis of op een mooie buitenlocatie. Sanne zorgt voor een ongedwongen en ontspannen sfeer. En heeft heel veel geduld. Tijdens de newborn reportage was het bijvoorbeeld geen enkel probleem toen er een voeding tussendoor kwam. Onze meiden vinden het inmiddels een feestje om foto's te maken met Sanne en verheugen zich altijd op ons jaarlijkse foto momentje. En ik ook, want als mama zijnde sta je niet heel vaak op de foto's. Een fotoreportage laten vastleggen door Sanne is het mooiste cadeautje aan jezelf en je gezin. Dierbare herinneringen om voor altijd te koesteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid