facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Imageyes - photography

Imageyes - photography

Info

Koen Kruchten
Nederlands zelfstandig ondernemend fotograaf onder de naam Imageyes

de stijl is allround, [email protected] voor meer info



"Professionele Fotografie - Business - Portretten - Reportage - Events - Bruiloft - - Studio - Prijzen op maat - Fotograaf - Video"
Adres: Kennedylaan 7, 6441 JA Brunssum
Telefoonnummer: 0641144500
Stad: Brunssum
Route: Kennedylaan 7
Postcode: 6441 JA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vitore Vitore 365 meter “Visualise to realise” Photography Videography Model agency Instagram: @vitoreoffi...
Suzige Plaatjes Suzige Plaatjes 670 meter Kom kijken en laat je betoveren...
Fotostudio AB Fotostudio AB 911 meter Super vriendelijke en leuke meneer die ons geholpen heeft! Wel jammer dat de foto's z...
Foto Brunssum Foto Brunssum 912 meter Heb je oude foto’s plaatjes verhaaltjes over Brunssum wil je iets positiefs laten wet...
Fotostudio A.B. Brunssum Fotostudio A.B. Brunssum 916 meter Beste foto service in het zuiden !!
WeDefinitely WeDefinitely 1 km Natuurtalent! Devereaux komt op de gekste momenten met de leukste ideeën, en heeft ee...
Sanne Jennes Fotografie Sanne Jennes Fotografie 1 km De beste, leukste en liefste fotografe als je het mij vraagt. Sanne maakt prachtige f...
Weblimburg Weblimburg 2 km Website ontwikkeling, Grafische vormgeving, Fotografie. Wij leveren totaalpakket voo...
Sjurlie Fotografie Sjurlie Fotografie 2 km Shirley is een super aardige vrouw die iedereen op het gemak stelt. Ze heeft prachtig...
Recensies
Samengewerkt met Koen aan verschillende projecten, zijn werk is werkelijk geweldig en de samenwerking met hem was super. Ik raad Koen van harte aan voor iedereen die op zoek is naar professionele fotografie.
Ik kom al jaren bij Imageyes voor o.a. het schieten van press foto's. Er wordt altijd top kwaliteit geleverd! Het resultaat is altijd 5 sterren, dus ook deze beoordeling.
Koen heeft de fotografie van onze bruiloft verzorgd tijdens de feestavond. Wij vonden het fantastisch het feest achteraf nog een keer het te beleven. Hij voelt aan waar hij moet zijn en heeft de mooiste momenten vastgelegd. Heel erg blij mee! Tevens heeft Koen ons tijdens een familieshoot in Parijs gefotografeerd. Ook hier top werk geleverd. Niks is te veel en denkt mee in alle mogelijkheden. Een absolute aanrader! Danielle van Keulen
Zo'n 12.5 jaar geleden 09-09-09 zochten wij een fotograaf met een speelse kijk op het leven. We kwamen uit bij Koen Kruchten die destijds net bezig was met zijn studie fotografie. Het leek hem ook wel een mooie ervaring om onze trouwfoto's te maken. We zijn in het gaiazoo getrouwd. De foto's zijn echt prachtig geworden en we kijken er nog steeds met veel plezier naar. Inmiddels is Koen al vele jaren verder en we zullen hem zeker aanraden als fotograaf. Hij heeft een scherpe blik en weet de personen goed te vangen in zijn blikveld. Chapeau en veel succes.
Top foto’s voor een eeuwige herinnering. Wij kijken nog altijd met grote tevredenheid terug op onze bruiloft foto’s. We beleven de dag als het ware steeds opnieuw. Koen was aanwezig, maar eigenlijk ook weer niet. Hij ging op tussen ons en onze gasten om ook juist de spontane momenten vast te leggen. Van begin tot het eind staan al onze unieke momenten op de gevoelige plaat! Wij zijn dan ook meer dan tevreden, nogmaals bedankt Koen!
Voor onze start-up als dj-duo Abstracted hebben we Koen gevraagd om een presskit van ons te laten schieten. Koen is een expert in het maken van professionele foto's. Door zijn fijne benadering, eerlijkheid en betrokkenheid liet hij ons thuis voelen in zijn studio en vindt hij het, in onze ogen, niet erg om een stapje extra te doen en nieuwe dingen uit te proberen waar niet iemand eerder aan heeft gedacht denk aan gebruik van bepaalde belichtingen etc..
Bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft. Het was enorm leuk om door de prachtige foto’s onze dag te kunnen herbeleven. Een fotograaf die niet op valt maar op de juiste manier aanwezig is. Wij ontvingen foto’s in kleur en zwart-wit die in ons fotoboek voor een mooie afwisseling zorgde! Wij zijn er ontzettend blij mee! Bedankt!
Koen heeft een oog voor professionaliteit en laat je daardoor al gauw thuis voelen tijdens een photoshoot. Hij neemt de tijd om jou als klant zaken uit te leggen en te bepalen wat je wilt uitstralen tijdens de schoot. In een woord SUPER!!
Koen weet altijd op zijn eigen manier de beste foto's te maken. Hij is erg vriendelijk en grijpt jouw opdracht met beide handen professioneel aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid