facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salsadanza

Salsadanza

Info

SalsaDanza is de enige dansschool in Alphen aan den Rijn en omgeving die echt gespecialiseerd is in de Latijn Amerikaanse dansen salsa, bachata en kizomba.



"Salsadans school waar je in een ontspannen sfeer met gezelligheid verschillende les kan volgen in de .De Latin dansen die wij geven zijn Salsa, Bachata en Kizomba."

"Salsadans school waar je in een ontspannen sfeer met gezelligheid verschillende les kan volgen in de .De Latin dansen die wij geven zijn Salsa, Bachata en Kizomba."
Adres: Wilhelminalaan 17, 2405 EB Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 06-48483958
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Wilhelminalaan 17
Postcode: 2405 EB



op zoek naar gerelateerd: Peuterdans Alphen aan den Rijn, Vos Alphen aan den Rijn, Kleding Salsa les, SalsaFUN, Salsa supreme, Salsa les Gouda, Latin Workshop, Latin Supreme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dans-en Partycentrum Harry Cools Dans-en Partycentrum Harry Cools 0 meter Wij hebben hier 3 danslessen gevolgd voor de openingsdans op onze bruiloft... we hadd...
Cools Dance & Events - Dansenleren.nl Cools Dance & Events - Dansenleren.nl 10 meter Heel fijn weer te kunnen dansen en goed georganiseerd ook het corona protocol
Tangoschool Temperamento Tangoschool Temperamento 191 meter Tangoschool TEMPERAMENTO geeft les in de Argentijnse Tango - Alphen aan den Rijn http...
De Vos Danscentrum De Vos Danscentrum 882 meter Leuke dansschool.
Stichting MAX Stichting MAX 914 meter Heel grapig om hier te chille
Alphense Dansschool Alphense Dansschool 2 km Wat een fijne dansschool, niet alleen voor alle kids die onder professionele begeleid...
Recensies
De salsa specialist voor danslessen salsa, Batacha en kizomba. Verzorgen hun lessen aan de Wilhelminalaan 17, Alphen aan den Rijn bij Cools Dance&Events. Een lesje proberen? Kom dan gewoon langs. Op de woensdag en zondagavonden zijn er verschillende niveaus en meestal eens per maand een leuke party op de vrijdag of zaterdag avond.
Ik ben ongeveer 5 jaar geleden begonnen aan salsa bij Michel. Hij weet van iedere groep en een leuke team te maken die elkaar ook op salsafeestjes weten te vinden. Het tempo van zijn lessen is goed te volgen, met en zonder ervaring. En als het je makkelijker afgaat, dan doet hij ook niet moeilijk om je in een hogere groep mee te laten draaien. Hij heeft iedereen persoonlijke feedback, waardoor je echt kan groeien. Zijn lessen zijn gezellig, leerzaam en geven een goede basis mee om vervolgens bij feestjes allerlei nieuwe moves te leren. Enige verbeterpuntje zou misschien timemanagement zijn. Soms begint een les iets later 5-10 min dan gepland, maar hij laat de les dan ook langer doorlopen. Als je salsa, kizomba of bachata wilt leren, kan ik de lessen van Michel aanrader.
Ik heb een aantal jaar geleden salsa les gevolgd bij Salsadanza. Michel geeft leuk les, met veel aandacht voor de techniek, maar ook altijd tijd voor een grapje en een grolletje. De dansschool zou qua uiterlijk wel een kleine metamorfose kunnen gebruiken, maar er is wel voldoende dansruimte, de vloer is goed, er is een bar voor een drankje en je kunt er ook makkelijk en gratis parkeren in de nabije omgeving. Michel en zijn assistenten zorgen voor een gezellige sfeer en ik heb veel leuke mensen ontmoet en vrienden voor het leven overgehouden aan de salsa lessen.
Jaren bij Michel lessen gevolgd en heb veel van hem mogen leren. Michel is een gezellige, positieve en humoristische dansleraar. Altijd in voor een lolletje en zorgt voor een goede sfeer. Michel is verder erg geduldig in het geven van zijn lessen en geeft iedereen de ruimte om het geleerde goed onder de knie te krijgen. Daarom absoluut een aanrader om lessen bij hem te volgen.
Michel is naast een vriendelijke man een superfijne docent met veel oog voor detail. Zijn lessen zijn inspirerend en hij brengt deze met veel passie over. Cursisten reageren altijd enthousiast als hij voor mijn salsalessen invalt. Door zijn enthousiasme en didactische vaardigheden kan je zijn lessen gemakkelijk oppakken. Kortom een tip om van hem les te krijgen een waardevolle docent!
Een paar jaar geleden met ontzettend veel plezier de salsa-lessen gevolgd. De lessen waren altijd erg leuk en leerzaam. Veel oog voor techniek en Michel probeert iedereen zoveel mogelijk tips en trics te geven om steeds beter te worden.
We hebben hier 3 series met salsa lessen gehad. Niet alleen leer je het op een hele fijne en rustige manier maar ook is het hartstikke gezellig en kan je altijd goed lachen met Michel en Nina.
De salsadans is een hele mooie dans om te leren. Dankzij Michel, Nina en Tilly kan ik nu de basis en meer! Samen met mijn vriend zit ik op les en ga ik nu al mijn 4e seizoen in!! Zeker een aanrader om hier op les te gaan!
Lange tijd bij het showteam gedanst, bij Michel kun je starten als beginner, maar ook aansluiten als gevorderde danser. Altijd goede en gemoedelijke sfeer, zeker het proberen waard!
Een absolute aanrader om bij Salsadanza op salsadansles te gaan. Op een hele leuke en makkelijke manier leer je salsa dansen. Michel legt het allemaal op een leuke en makkelijke manier uit waardoor je het ook snel oppakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid