facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dans-en Partycentrum Harry Cools

Dans-en Partycentrum Harry Cools

Info

Dans- en Partycentrum Harry Cools
Feesten en partijen
Danslessen
Dansenleren.nl
Feestgeven.nl



"Cools Dance & Events bestaat al ruim 50 jaar en is in 1968 opgericht door Harry en Leny Cools.De dansschool heette voorheen Dans-en Partycentrum Harry Cools en is een familiebedrijf.Vanaf 1999 hebben wij, Gudo en Suzan Cools het roer overgenomen.Cools Dance&Events is de nieuwe naam van onze organisatie. Bestaande uit 4 onderdelen:1. Dansschool2. Theaterschool3. Partycentrum4. Opleidingscentrum"
Adres: Wilhelminalaan 17-19, 2405EB Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 31172474741
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Wilhelminalaan 17-19
Postcode: 2405EB



op zoek naar gerelateerd: Dansen volwassenen Alphen aan den Rijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salsadanza Salsadanza 0 meter De salsa specialist voor danslessen salsa, Batacha en kizomba. Verzorgen hun lessen a...
Cools Dance & Events - Dansenleren.nl Cools Dance & Events - Dansenleren.nl 10 meter Heel fijn weer te kunnen dansen en goed georganiseerd ook het corona protocol
Tangoschool Temperamento Tangoschool Temperamento 191 meter Tangoschool TEMPERAMENTO geeft les in de Argentijnse Tango - Alphen aan den Rijn http...
De Vos Danscentrum De Vos Danscentrum 882 meter Leuke dansschool.
Stichting MAX Stichting MAX 914 meter Heel grapig om hier te chille
Alphense Dansschool Alphense Dansschool 2 km Wat een fijne dansschool, niet alleen voor alle kids die onder professionele begeleid...
Recensies
Wij hebben hier 3 danslessen gevolgd voor de openingsdans op onze bruiloft... we hadden allebei geen enkele danservaring maar de lessen waren erg leuk en prima te doen! Uiteindelijk een mooie openingsdans neer kunnen zetten!
Deze dansschool heeft heerlijke sfeer de eigenaren zijn niet alleen professioneel maar ook vriendelijk en zeer correct. We genieten telkens van : echte aanrader !
Onwijs leuke en gezellige dansschool. Mijn dochter gaat wekelijks met super veel plezier hier dansen.
Als dansdocent geef ik oa klassiek ballet, g-klas voor de jeugd, yoga/pilates en peuterdans. Binnen de dansschool hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich snel op zijn/haar gemak voelt. En waarbij de danslessen plezier uiteraard voorop staat!
Een hele leuke dansschool met hele fijne docenten. Naast de danslessen worden geregeld dansavonden georganiseerd om de pasjes nog eens goed te kunnen oefenen of om gewoon een hele leuke avond te beleven!
Een dansschool waar ik me snel thuis voel. Met leuke georganiseerde avondjes uit om je danspasjes extra te oefenen. Ze kennen je snel bij naam en dat voelt al snel alsof je er jaren danst. Voelt goed hier!
Super dansschool! Fijne mensen! Heel veel gezelligheid. Echt een aanrader!
Hele prettige dansschool met een gezellige groep docenten. Er worden regelmatig gezellige avonden georganiseerd!
Ontzettend gezellige dansschool met enthousiaste docenten die je op een leuke manier leren dansen!
ik zelf heb 5 jaar gedanst bij harry cools, en nu volgt mijn dochter er de musical en zanglessen, ze vind het erg leuk en gaat er graag heen en voelde zich snel thuis. De docenten geven enthousiast les. Het is gewoon een gezellige dansschool!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid