facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon chez Lisette

Salon chez Lisette

Info

Ruim 20 massages voor aantrekkelijke prijzen o.a. Ontspanning Hotstones Kruidenstempels Kokosstempels Bamboe Cupping Zwangerschap Stoelmassage en Reiki.


Geschiedenis

Welkom bij : Salon chez Lisette

Hierbij wil ik me graag even voorstellen voor degene die me (nog) niet kennen.

Ik ben Lisette Scheutjens, getrouwd en heb 2 kinderen.
Ik heb vroeger ruim 7 jaar gewerkt in een kinder-, dames- en herenkledingzaak. Vervolgens kwam ik terecht in een groothandel in mode-accessoires. Na 4,5 jaar hield het verhaal daar op en zijn mijn man en ik in de telecom begonnen.

Na enige veranderingen in het bedrijf werd het na 17 jaar tijd om een geheel andere weg in te slaan, de wereld van de Wellness. Hierin heb ik ook een bewuste keuze gemaakt : alleen voor vrouwen omdat mijn behandelingen hier beter bij aansluiten. Mannen kunnen overigens wél bij mij terecht voor de Stoelmassage. Deze wordt gegeven op een speciaal hiervoor bestemde stoel, met kleding aan.

Bijna iedereen heeft het tegenwoordig druk en regelmatig te maken met spanningen of stress. Daarom is het juist zo goed om even lekker te genieten van een heerlijke massage. Afvalstoffen komen los zodat ze makkelijker afgevoerd kunnen worden. Je krijgt weer meer energie, stofwisseling en bloedsomloop worden gestimuleerd.
Kortom, hierna voel je je weer als herboren !

De gehele salon is sfeervol ingericht en de behandelruimte in rustgevende wellnesskleuren waar je je meteen thuis voelt met de juiste geur en muziek !

Ik vind het fijn om te geven en te zien hoe mensen na een bepaald moment stil vallen en totaal genieten.

Wat ik erg belangrijk vind bij mijn behandelingen is de voor- en nabehandeling. Werken met warme kompressen en afsluiten met bodylotion en een vast eindritueel. Nèt dat beetje extra. Ook het intakegesprek vooraf bij nieuwe klanten maar ook de terugkoppeling na een massage onder het genot van een heerlijk kopje thee zijn erg belangrijk voor mij.

Privacy staat bij mij voorop en mensen die een rem hebben om zich te laten masseren hoeven zich geen zorgen te maken. Indien men zich omkleedt verblijf ik in een ander vertrek.

Ik hoop een leuke grote kring op te bouwen en heel veel mensen een welverdiende massage te mogen geven zodat ze even alles kunnen vergeten en hierna met een fijn ontspannen gevoel weer naar huis kunnen.

Nog even ter informatie :
Voor het pand is parkeergelegenheid en de salon en ontvangstruimte bevinden zich op de begane grond, dus voor eenieder makkelijk en toegankelijk.



"Hét adres voor ruim 20 massages met uitstekende prijzen. Goed advies welke behandeling het meest geschikt is om eventuele spiergerelateerde klachten te verlichten of soms zelfs te laten verdwijnen. Verschillende technieken worden gebruikt om een doeltreffende massage te verkrijgen i.c.m. het ultieme wellness gevoel !Sfeervolle rustgevende salon voor vrouwen, tieners en kinderen. Gespecialiseerd, gecertificeerd en tevens REIKI Master Teacher.O.a. Ontspanningsmassage,Rugklachtenmassage, Hotstones, Kruiden/Zand/Rozen/Kokosstempels, Bamboe massage, Zwangerschapsmassage, Oosterse Faceliftmassage, Magneetmassage, Kindermassage, Oorkaarsen, Stoelmassage, Cupping, Moxa etc.Bel, mail of Whatsapp voor meer info."
Adres: Emmerikstraat 43, 5591 HX Heeze
Telefoonnummer: 0627490075
Stad: Heeze
Route: Emmerikstraat 43
Postcode: 5591 HX


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 12:00
Dinsdag: 08:45 - 21:30
Woensdag: 08:45 - 21:30
Donderdag: 08:45 - 17:00
Vrijdag: 08:45 - 16:30
Zaterdag: 10:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Erna Basten Praktijk Erna Basten 811 meter Ik ben veranderingstherapeut en ik help vrouwen die zichzelf voorbij lopen en zich ov...
Ontspan Massages Ontspan Massages 815 meter Geweldige ervaring. Het voelde als een warme massage. Joke gaat liefdevol te werk en ...
Mindy Noten Massagetherapeute Mindy Noten Massagetherapeute 879 meter Vriendelijke bekwame masseuse. Fijne sfeer. Kom er graag !
Areba Massage Areba Massage 970 meter Even lekker tot jezelf komen. Echte aanrader.
Intuïtie Guasha- en Massagepraktijk Heeze Intuïtie Guasha- en Massagepraktijk Heeze 2 km Altijd fijn om weer geweest te zijn.
Recensies
Kundige vrouw! Ontzettend fijn! Ontspannend en helend! Je krijgt 200% waar voor je geld. Lizette, Dankjewel voor de fijne behandeling
Totale ontspanningservaring,Lisette is zeer bedreven in haar werk en gaat heel respectvol met je om!Na de behandeling bruis je weer van de energie!!Een echte aanrader
De massages van Lisette zijn heerlijk. Vooral de hot stone en ontspannings massage zijn mijn favoriet. Ze masseert met respect en denkt met je mee Zo zijn we sinds kort met hoofdpijn massages begonnen. Na iedere hoofdpijn massage is er overleg hoe ik het ervaren heb. Dus een aanrader voor mensen met migraine. Ik heb er baat bij. De aanvallen zijn niet weg, maar wel minder frequent. Groetjes caroline Timmermans En mijn volgende afspraak staat alweer gepland.
Meerdere keren massage’s bij Lisette gehad! Elke keer genieten en fijn! Ze is een fijne en lieve vrouw waar je je veilig voelt! Ze masseert je pijnlijke punten weg! Een echte aanrader!
De massages van Lisette zijn echt een cadeautje! Goede persoonlijke aandacht, zeer professioneel en kom altijd heerlijk ontspannen terug van de massage!
Mooie salon, fijne rustgevende omgeving. Massage Hot stone is geweldig, gegeven door een professionele en fijne vrouw. Top!
Een hele fijne ontspanningsmassage gehad! Ik kom zeker nog eens terug voor een andere massage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid