facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ontspan Massages

Ontspan Massages

Info

Massage aan huis! Ontspan! komt naar je toe in Gemeente Heeze-Leende en omstreken.
- Ontspannen in je eigen omgeving
- Keuze uit verschillende ambachtelijk gemaakte 100% natuurlijke massageoliën
- Je hoeft geen oppas te regelen als je kinderen hebt.

Geschiedenis

Wat is er nou mooier dan niet meer de deur uit te hoeven voor een massage. Een beetje lui zijn mag gerust af en toe in deze 24-uurs economie. even offline gaan! Een massage is een mooie ‘onderbreking’ van de dagelijkse hectiek. Aandacht voor jezelf, dat is waar het tegenwoordig aan schort. Gun jezelf een massage die ontspannend is voor lichaam EN geest. Omdat je het verdient!



"Combinatie van ontspanning en diepe massage. Spierspanning en knopen worden aangepakt.Quantum Touch Healing"The Power of Touch”Ervaar de kracht van Quantum energie.Transformational CuppingZwangerschapsmassageReiki"
Adres:
Telefoonnummer: +31623168065
Stad: Heeze



op zoek naar gerelateerd: Massage Eindhoven, Sportmassage Heeze, Massage Valkenswaard, Joke massage, Massage Veldhoven, Massage Waalre
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Erna Basten Praktijk Erna Basten 171 meter Ik ben veranderingstherapeut en ik help vrouwen die zichzelf voorbij lopen en zich ov...
Salon chez Lisette Salon chez Lisette 815 meter Kundige vrouw! Ontzettend fijn! Ontspannend en helend! Je krijgt 200% waar voor je ge...
Areba Massage Areba Massage 1 km Even lekker tot jezelf komen. Echte aanrader.
Intuïtie Guasha- en Massagepraktijk Heeze Intuïtie Guasha- en Massagepraktijk Heeze 2 km Altijd fijn om weer geweest te zijn.
Mindy Noten Massagetherapeute Mindy Noten Massagetherapeute 2 km Vriendelijke bekwame masseuse. Fijne sfeer. Kom er graag !
Recensies
Geweldige ervaring. Het voelde als een warme massage. Joke gaat liefdevol te werk en haar praktijk is sfeervol ingericht. Ze weet precies waar de knelpunten zitten. Fijne rustige afsluiter gehad en met een goed gevoel naar buiten. Écht ontspannen!
Joke is geweldig! Het is zó fijn om haar bij haar op de tafel te liggen en te ervaren hoe ze haar behandelingen met aandacht en zorgvuldigheid uitvoert. De sfeer in haar praktijk is sereen en knus. Aan álles is gedacht en alles klopt; de muziek, de verschillende massage olie waar je uit kunt kiezen, de temperatuur en zelfs de zachte handdoeken. Het is prettig om te kunnen kiezen uit een massage, healing, of een combinatie hiervan en na de behandeling vraagt Joke ook altijd hoe ik het ervaren heb. Ik ga ontspannen en geïnspireerd de deur uit :
Een hele fijne zwangerschapsmassage gehad van Joke. De communicatie voor het maken van een afspraak is helder en duidelijk. Mocht je voorafgaand aan de afspraak vragen hebben mag je haar altijd een berichtje sturen. Joke neemt alles mee. Een massagetafel, verschillende massage oliën, heerlijk zachte handdoeken en muziek. Joke is vriendelijk en weet je helemaal op je gemak te stellen. De massage was heerlijk. Ze merkt tijdens de massage goed welke delen van het lichaam wat meer aandacht verdienen. Na een uur duik je lekker in je eigen badjas op de bank, dat is een geweldig bijkomend voordeel. Joke pakt haar spullen weer in en vertrekt terwijl je zelf nog in een roes van ontspanning achterblijft. Absoluut voor herhaling vatbaar. Ik kan haar iedereen aanbevelen!
Het is fantastisch dat Joke in je eigen woonkamer komt! Ze heeft daarbij werkelijk álles bij zich, van een comfortabele, stevige massagebank, tot heerlijke zachte handdoeken, lekker ruikende olie tot aan rustgevende muziek! Joke stemt goed af wat je nodig hebt, en wisselt relax massage af met stevig doorpakken op de probleemzone's, die ze feilloos weet te vinden. Ook qua persoonlijkheid is ze erg prettig. Ze is gezellig, vriendelijk en warm in het gesprek, en tijdens de massage is ze rustgevend en attent op wat er op dat moment nodig is. Na de eerste keer heb ik besloten om een abonnement te nemen, omdat ik voel hoe goed het me doet, zowel qua ontspanning, als qua behandeling van mijn probleemzones. Het is daarbij, met mijn drukke baan, een extra cadeautje dat Joke bij mij thuis komt, zodat ik er niet voor van huis hoef. En vooral ook dat ik na de massage in mijn eigen omgeving rustig kan nagenieten. Kortom: een aanrader!!
Heerlijke massage. Joke heeft veel ervaring en dat is voelbaar. Ze stemt de massage af op de juiste manier af. Geen rijtje technieken die ze op je loslaat maar voelt de dingen goed aan. Een fijne integere sfeer brengt Joke met zich mee. Tijdens en na de massage voelt alles heerlijk aan.
Regelmatig komt Joke bij ons. We hoeven nergens aan te denken, ze komt met de massagetafel naar jouw huis, heeft heerlijke oliën en fijne, rustgevende muziek. Je kunt zelf aangeven of je ergens last van hebt en of je echt een spiermassage wilt of alleen een ontspannende. Alle ingrediënten voor een heerlijk moment dus! Daarnaast is ze zelf ook nog gewoon een heel fijn mens, en dat is ook belangrijk. Kortom; genieten!
Gisteren een heerlijke duo massage gehad in onze eigen woonkamer. Dat was echt heel ontspannend. Joke had overal aan gedacht. Een heerlijke tafel om op te liggen, lekkere olie, muziek, handdoeken. De massage was lekker stevig met ook aandacht voor de knelpunten. Dat was erg effectief. Een aanrader zo bij je thuis.
Zojuist van Joke een zwangerschapsmassage gehad. Het was heerlijk, lekker ontspannend met rustgevende muziek. En ideaal in je eigen huis. Je kruipt direct na de massage bed in. Joke weet wat ze doet en je voelt je direct vertrouwd. Je bent zeker nog een keer welkom! Bedankt :
Vandaag voor de 3e keer een fijne massage gehad van Joke. Ze straalt rust uit en mede daardoor kan ik me heerlijk ontspannen. De tafel ligt prima, geurende olie, ontspannende muziek. Kortom pure verwennerij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid