facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SALKIN Finance

SALKIN Finance

Info

Succesvol ondernemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ondersteunen bij de realisatie van je ondernemersdoelstellingen!



"Een adviseur die helpt alle aspecten van je bedrijfsvoering te optimaliseren. En dat op een professionele én begrijpelijke manier. Wij zijn specialisten voor de boekhouding en belastingen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor allerlei andere vraagstukken. Wij zijn je partner in en bij je bedrijfsvoering. Zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent: jouw product of dienst. SALKIN Finance!"
Adres: Kastanjelaan 400, 5616LZ Eindhoven
Telefoonnummer: 0402201946
Stad: Eindhoven
Route: Kastanjelaan 400
Postcode: 5616LZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat ze bij Salkin Finance zeer klantgericht met je mee kijken naar je vraagstuk. Ze denken met je mee om tot voor jou de beste oplossing te komen. Professioneel, zeer competent en prompt in het behandelen van vragen. Ik kan Salkin ten zeerste aanbevelen voor je financiële vraagstukken.
De adviezen die ik gekregen heb kwamen van een vakkundige adviseur met een prettige open communicatiestijl. Er werd ook duidelijk en professioneel op alle vragen teruggekomen. Uiterst tevreden over dít kantoor.
Jong dynamisch bedrijf met oog voor de klant. Als je op zoek bent naar maatwerk en persoonlijk advies tegen marktconforme tarieven kan ik Niklas meer dan graag aanbevelen!
Zeer tevreden over de verschillende werkzaamheden die ze voor ons hebben verricht.
Zeer vriendelijk en deskundig, ze hebben mij enorm geholpen.
Een goed adviesbureau, ben tevreden
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor SALKIN Finance.

Eindhoven accountant

openingstijden, locatie, vervoer. Kastanjelaan 400 eindhoven belastingconsulent kaart stadsplattegrond, satellietweergave. SALKIN Finance adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met SALKIN Finance. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over SALKIN Finance delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PACCAR Financial Europe PACCAR Financial Europe 7 km Goed bedrijf met vriendelijke medewerkers.
Crowe Foederer Crowe Foederer 12 km Vind het echt vreselijk dat mijn werkgever dit gebruikt voor de loonstroken. Je moet ...
Administratiekantoor Continue Administratiekantoor Continue 15 km Een geweldig leerbedrijf! Heb veel geleerd op mijn stage. De begeleiders zijn perfect...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid