facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crowe Foederer

Crowe Foederer

Info

Wij zijn een accountants- en advieskantoor. En helpen u graag op het gebied van accountancy en fiscaliteit.

Geschiedenis

Crowe Horwath Foederer Nederland is een accountants- en advieskantoor. Wat wij doen? Wij doen er alles aan om u te helpen om úw plannen te realiseren, op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, bedrijfsadvies, estate planning, bedrijfsopvolging, Corporate Finance, Human Resource Team, loonadministratie en automatisering.

Gaat u investeren? Voor nieuwbouw, nieuwe vestigingen, een overname? Wij helpen u bij uw financieringsaanvraag. En we gaan, als u dat wilt, zelfs mee naar de bank of naar private investeerders.

Bent u bezig met bedrijfsopvolging? Management buy-in? Wij beschikken over een handig stappenplan, rekenen voor u door en kijken of het financieel haalbaar is.

Vanzelfsprekend verzorgen we ook alle ‘gangbare’ werkzaamheden. Controles, jaarrekeningen, alles wat u van een professionele accountant mag verwachten. Het is zelfs mogelijk om uw complete administratie bij ons onder te brengen.

Onze 4000 medewerkers, verspreid over tien kantoren (Amsterdam, Bladel, Eindhoven, Groningen, Lelystad, Oostzaan, Roermond en Uden) in Nederland. staan voor u klaar. Indien gewenst samen met de partners in ons internationale netwerk. Crowe Horwath Foederer is in Nederland namelijk een toonaangevend lid van Crowe Horwath International.

We komen graag bij u langs. Wat zijn uw plannen?



"Eindhoven is de stad waar Crowe Foederer in 1961 is opgericht door Jef Foederer. Een groot deel van onze cliënten, vaak familiebedrijven in het MKB tot grootbedrijf, komt uit deze regio. Ook het bestuur en de centrale ondersteunende diensten van de groep zetelen in Eindhoven. Daarmee is deze vestiging het hoofdkantoor waar ruim de helft van onze 409 medewerkers hun thuisbasis hebben. De regio Eindhoven wordt steeds meer gezien als de ‘slimste regio van Nederland’. De combinatie van industrie, technologie en design maakt Eindhoven aantrekkelijk voor verschillende innovatieve bedrijven. Een steeds groter deel van dit type bedrijven is cliënt bij Crowe Foederer Eindhoven."
Adres: Beukenlaan 60, 5651CD Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2649610
Stad: Eindhoven
Route: Beukenlaan 60
Postcode: 5651CD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Crowe Foederer medewerkers, Crowe Foederer Venlo, Crowe Foederer vestigingen, Crowe Foederer inloggen, Crowe Foederer Amsterdam, Crowe Foederer /Corporate Finance, Crowe Accountants, Crowe Foederer Venray
Recensies
Vind het echt vreselijk dat mijn werkgever dit gebruikt voor de loonstroken. Je moet bij een ICT opleiding volgen om in te kunnen loggen en ze maken het je elke keer weer nog lastiger. Geef mij mijn loonstrook maar per post want dit is onmogelijk.
Accountant waar ik ook als particulier goed geholpen word.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Crowe Foederer.

Eindhoven accountant

openingstijden, locatie, vervoer. Beukenlaan 60 eindhoven belastingconsulent kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Crowe Foederer adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Crowe Foederer. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Crowe Foederer delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Administratiekantoor Continue Administratiekantoor Continue 4 km Een geweldig leerbedrijf! Heb veel geleerd op mijn stage. De begeleiders zijn perfect...
PACCAR Financial Europe PACCAR Financial Europe 6 km Goed bedrijf met vriendelijke medewerkers.
SALKIN Finance SALKIN Finance 12 km Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat ze bij Salkin Finance zeer klantgericht m...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid