facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sailingevents

Sailingevents

Info

Sailing Events. Bedrijfsevenementen op en langs het water. Watersport evenementenbureau. Varen op het IJsselmeer. Rally RIB varen. Watervliegtuig. Wedstrijdzeilen. Teambuilding. Relatiedagen. Productlanceringen op Pampus.

Geschiedenis

Zeilevenementen georganiseerd door Sailingevents zijn zo divers als u maar wilt. Voor kleine en grote groepen hebben we wij passende programma's voor een superevenement op het water.

Wij helpen graag bij het invullen van locatie, activiteiten, catering, muziek, presentatiemiddelen, uitnodigingen, eventkleding etc. Hierbij kunt u alle touwtjes bij ons uit handen geven, maar de taken verdelen of een samenwerking met uw vaste evenementenbureau mag natuurlijk ook.

Adres: Heerengracht 119, 1398 AE Muiden
Telefoonnummer: (+31) (0)640175282
Stad: Muiden
Route: Heerengracht 119
Postcode: 1398 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pampus Events Pampus Events 393 meter Geweldig en heel erg kind vriendelijk. We hebben genoten
De Vergadertafel van Muiden, locatie Het Gemaal van Muiden De Vergadertafel van Muiden, locatie Het Gem... 630 meter Geweldig ontvangen door Irene op een prachtig inspirerende locatie! Dit is absoluut e...
Het Gemaal van Muiden Het Gemaal van Muiden 630 meter Zag er van buiten leuk uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid