facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vergadertafel van Muiden, locatie Het Gemaal van Muiden

De Vergadertafel van Muiden, locatie Het Gemaal van Muiden

Info

Inspirerend en kleinschalig vergaderen & trainen, coachingsgesprekken en vergaderen in combinatie met zeilen, sloepvaren of eten.

Geschiedenis

Inspirerend en kleinschalig vergaderen & trainen, coachingsgesprekken en vergaderen in combinatie met zeilen, sloepvaren of eten.



"Bijzonder en landelijk vergaderen in historisch gemaal in Muiden. Parkeerruimte voor de deur en op 20 rijminuten van Amsterdam en Schiphol. Voor teams met 2-20 personen."
Adres: Noordpolderkade 1, 1398 PD Muiden
Telefoonnummer: 0031 294 265059
Stad: Muiden
Route: Noordpolderkade 1
Postcode: 1398 PD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fort C Muiden, Groepsactiviteit Muiden, Vergaderen in een fort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Gemaal van Muiden Het Gemaal van Muiden 0 meter Zag er van buiten leuk uit.
Mindyourmatch Mindyourmatch 435 meter
Pampus Events Pampus Events 436 meter Geweldig en heel erg kind vriendelijk. We hebben genoten
Janssen.IT Janssen.IT 441 meter Consultancy and management services for sourcing, procurement and IT management
Sailingevents Sailingevents 630 meter Sailing Events. Bedrijfsevenementen op en langs het water. Watersport evenementenbure...
Sales in Uitvoering Sales in Uitvoering 767 meter Sales in Uitvoering omdat verkopen een continu proces is. Hierbij maak jij op commerc...
Explore By Lute Explore By Lute 2 km Mooie evenementenlocatie in Muiden. Direct aan snelweg A1. Vriendelijke en snelle bed...
BeKind Coaching BeKind Coaching 2 km Wie ben ik, wat wil ik, leer jezelf kennen! Bekind Coaching !
Huwelijkfotografie Huwelijkfotografie 73 km Huwelijkfotografie, een unieke scherp geprijsde combinatie van foto en film voor een ...
Recensies
Geweldig ontvangen door Irene op een prachtig inspirerende locatie! Dit is absoluut een aanrader, het beste wat gastvrijheid kan bieden.
Wat een geweldige locatie! Zo mooi en rustgevend, zelfs met uitzicht op het Muiderslot. We hebben er heerlijk geluncht met ons team en het was erg fijn om even uit onze kantoor-omgeving te zijn. Aanrader!
Waanzinnig fijne locatie. Perfect verzorgd door Irene. Sfeervol, comfortabel, met alle technische benodigdheden voor een fijne training of teamdag. Ik kom er zeker nog een keer terug.
Heerlijke plek voor inspiratie. Uitstekende catering en Irene is een fantastische gastvrouw.
Erg mooie en unieke locatie. Erg fijne ontvangst en alles keurig netjes voorbereid en alle benodigde spullen zijn aanwezig. Een aanrader voor een bijzondere vergadering.
Prachtige en inspirerende locatie. En wat wordt je hier als klant in de watten gelegd door gastvrouw Irene. Top verzorgd.
Zeer gastvrij en een bijzonder plek. Irene, dank u voor je ontvangst.
Geweldige locatie, open karakter, sfeervol. Verschillende plekken zowel binnen als buiten waar je kan werken, presenteren, vergaderen of powersessie's kan geven. Landelijk gelegen, aan een watertje met uitzicht op landerijen en het slot van Muiden. Je gastvrouw Irene maakt het je ongemerkt heel gemakkelijk, verzorgt je met alles wat je maar kan wensen. Als bonus krijg je allerhande lekkernij bij de koffie of organiseert ze een heerlijke lunch!
Wat een fijne plek om bijeen te komen! Je voelt je vanaf het begin meteen thuis en gastvrouw Irene doet haar uiterste best om alles goed te organiseren. De omgeving is prachtig en in het gemaal bevinden zich meerdere afzonderlijke werkplekken in huiselijke sfeer. De catering is ook top geregeld. Echt meer dan de moeite waard!
Wat een gave plek! Prachtig uitzicht, heerlijke lunch. Alles tot in de puntjes geregeld en volledig COVID-19 proof. Irene is een gastvrouw waarbij je niets tekort zult komen. Puur genieten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid