facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saffraan Restaurant

Saffraan Restaurant
"Saffraan restaurant is een gezellig Perzische restaurant gelegen in Eindhoven, waar de gevarieerde eeuwenoude eetcultuur word getoond door een eigentijdse benadering in de keuken, op de vloer en achter de bar.We hebben ons laten inspireren door tochten van de oude Perzen over de woestijnen van Noord-Afrika naar het rotsachtige zand van het Midden-Oosten. Hun reis geleid door de nachtsterren heeft invloed gehad op de rijke culinaire tradities, exotische producten, smakelijke specerijen en kookmethodes die zijn doorgegeven door generaties die de Midden-Oosterse keuken vandaag kenmerkt"
Adres: Tongelresestraat 321 , Eindhoven 5642 NB, NL
Telefoonnummer: 040 845 7470
Stad: Eindhoven
Route: Tongelresestraat 321
Postcode: 5642 NB


Openingstijden

Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: Libanees Restaurant Eindhoven, Afghaans Restaurant Eindhoven, Leuke restaurants Eindhoven, Luxe restaurants Eindhoven, Frans Restaurant Eindhoven, Buitenlandse restaurants Eindhoven, Arabisch Restaurant Eindhoven, Saffraan Grill
Recensies
Het smaakt goed, maar wel aan de dure kant. Je krijgt weining voor wat je voor betaald. Ze hebben de amuse vergeten te serveren en er zat een stukje plastiek in mijn dessert! We hebben uiteraad doorgegeven, maar.....kregen helemaal geen reactie. Heel raar.Eten: 3/5
Enorm lekkere smaken, alleen de vegetarische vervanging in het proefmenu viel wat tegen, in feite was het vlees gewoon weg gelaten.
Bagtiari besteld en laten bezorgen 20 minuten voordat ze gingen sluiten. Zeer snel bezorgd, ziet er goed uit, goede portie en het smaakt heerlijk.
Het eten was heel erg lekker. Ondanks dat t niet zo'n groot restaurant is was t wel erg rumoerig. Wat de vriendelijke dame van de bediening ook allemaal zei over t eten was niet te verstaan, t ging ook heel vlug. Voor ons hoefde de uitleg sowieso niet, t staat duidelijk in de kaart wat je besteld. Vriendelijk bedoeld maar overbodig en t werkt niet echt want we konden t niet verstaan. Het enige wat ik echt jammer vond was t brood, dat is niet zo'n dik naanbrood als je vaak gewend bent. Er werd uitgelegd dat dat in Afghanistan anders was. Prima, maar maak t dan vers. Nu kregen we stukjes gesneden wrap uit n zakje van de supermarkt voor ons gevoel. Dat deed echt afbreuk aan t diner want alles was zo lekker en authentiek klaargemaakt! Kom zeker terug.
Was helemaal niet tevreden, kreeg oude vlees gehakt die stinkt. Netjes de serveerster geroepen en zonder hard te roepen om de sfeer in de zaal niet te verpesten. Ze had de drie stukjes terug gebracht en zonder excuses zonder dat iemand komt zijnexcuses aanbieden kregen we drie kip satee in hetzelfde bord op het zelfde brood. Ik was toen echt boos maar wilde de sfeer niet verpesten omdat het een verjaardag van een vriendin was en wilde de sfeer niet verpesten.
GE-WEL-DIG! Heerlijk gegeten en uiterst vriendelijke en opmerkzame bediening. Duizend en één smaken. Niets overheersend. Vleugje koriander, beetje kaneel hier en wat munt daar. Etc.
De dame die serveert legt de kaart uit, maar is niet te volgen zo snel als zij praat. Eten was heerlijk.. Toetje, was minder, het was mijn smaak niet. Het gemengde salade was ijsbergsla met komkommer en wat tomaat en wat feta. Ik vind persoonlijk, dat het anders had gemoeten. Weinig smaak. Sfeer was goed.
Gisteren gegeten bij Saffraan op zich niet slecht. Het eten was wel koud en een bestelde lamsschenkel niet gekregen. Voorgerecht en hoofdgerecht kwamen tegelijk. En je krijgt er gratis voedselvergiftiging bij, mijn vriend en ik zijn ontzettend ziek geworden !!! en houden niets binnen. Absoluut niet aan te raden of je moet graag ziek willen worden.
Gezellig, maar niet te druk. Zeer goed eten. Nieuwe smaken mogen ontdekken. Vriendelijk en attent personeel. Erg snelle bediening. Hier komen we graag nog eens terug.Eten: 5/5
Beste Cateraar!! Afgelopen weekend 10-10-2020 mijn bruiloft gehad met het open buffet verzorgd door Saffraan Catering. Het eten was echt super lekker en al mijn gasten waren echf zeer enthousiast. Daarnaast zijn ze bij Saffraan ook erg flexibel en denken ze graag mee met al je wensen en eisen. Zo heb ik aan al mijn gasten hun wensen kunnen voldoen zowel vegetarisch als vleesgerechten. Heel erg bedankt, jullie waren echt top en kan het zeker met een eerlijk en gerust hart andere aanbevelen! :
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Saffraan Restaurant.

Eindhoven perzisch/ıraans

openingstijden, locatie, vervoer. Tongelresestraat 321 eindhoven afghaans kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Saffraan Restaurant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Saffraan Restaurant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Saffraan Restaurant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Ariana Restaurant Ariana 2 km Afgelopen week alleen een diner genoten via Socialdeal. Het zaakje is erg leuk ingeri...
Bamiyan Bamiyan 3 km Echt vijf sterren waard! Met negen personen bij Bamiyan gegeten. De tafel was mooi op...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid