facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bamiyan

Bamiyan

Info

Bamiyan restaurant biedt u een culinaire kennismaking met de Afghaanse keuken. Het gebruik van smaakvolle kruiden, ouderwetse technieken en de volledige aandacht van de kok, maakt een bezoek aan Bamiyan restaurant tot een onvergetelijke ervaring.!

Geschiedenis


Ons restaurant is ontstaan uit de passie voor de Afghaanse keuken. Na 10 jaar lang de mensen op de Woenselse markt in Eindhoven te hebben laten genieten van Afghaanse hapjes, is het nu tijd voor een nieuwe culinaire uitdaging.

Bij Bamiyan restaurant hebben we nu een nog groter aanbod van overheerlijke Afghaanse gerechten

Adres: Generaal Coenderslaan 49A , Eindhoven 5623 LV, NL
Telefoonnummer: 06 28283828
moc.kooltuo@tnaruatsernayimab
Stad: Eindhoven
Route: Generaal Coenderslaan 49A
Postcode: 5623 LV


Openingstijden

Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: bamiyan afghanistan, bamiyan restaurant, bamiyan eindhoven, bamiyan valley, bamiyan buddhas, afghaans restaurant eindhoven, bamiyan eindhoven menukaart, destruction of buddhas of bamiyan
Recensies
Echt vijf sterren waard! Met negen personen bij Bamiyan gegeten. De tafel was mooi opgedekt toen we binnenkwamen, kroepoek olijfjes en dipjes stonden al voor ons klaar. Aangezien we niet goed konden kiezen, stelde de eigenaar voor om een verrassingsmenu te doen. De tafel werd in driegangen volgezet met verschillende lekkere gerechten. alle gerechtjes werden steeds uitgelegd. Alles was zo ontzettend smaakvol en divers. De voorgerechten zijn weer heel verschillend van de hoofdgerechten, meerdere gangen is hierdoor echt van meerwaarde. Iedereen heeft intens genoten. Ook was het allemaal meer dan genoeg! De eigenaar en ober waren beide erg vriendelijk. Wij komen hier snel weer terug!! Op de foto stond nog niet eens alles op tafel van het hoofdgerecht.. Vegetarische menuopties: Veel vegatarische gerechten Parkeren: Gratis parkeren bij de deur
Heerlijk gegeten en zeer nette bediening. Ik ga er op zeker nog eens terugEten: 5/5
Heel vriendelijke bediening in een mooi aangekleed restaurant en heerlijk eten! Verrassende smaken en geuren. Ik ga hier zeker vaker komen.
Wij hebben super lekker gegeten! Heeel vriendelijk personeel, veel keuze qua eten, vers gemaakt, denken mee. Wij gaan zeker nog eens terug!
Vandaag dachten we, we gaan eens Afghaans eten en ik kan je vertellen, daar krijg je geen spijt van. We werden vriendelijk ontvangen, voorgerecht mantoe en sambosa waren heerlijk de mantoe was echt niet normaal lekker. Hoofdgerecht was heerlijk rijst met sinaasappel en amandel echt top!
Het eten was lekker, maar ik vond het jammer dat het menu erg beperkt was en dat er geen KORMA op het menu stond, terwijl dit wel gewild is bij klanten. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om 4 sterren te geven voor het volgende: - Het restaurant was schoon - De service was top - De rijst was lekker."
Heerlijk gegeten, de eigenaar dacht mee en liet ons genieten van de diverse gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar Eten: 5/5
Werkelijk heerlijk gegeten! We waren met 3 volwassenen en hebben drie voorgerechten en drie hoofdgerechten gedeeld. De smaken waren fantastisch, heerlijk gekruid en niks op aan te merken. Dankjewel Senna voor de fijne bediening!
Bamiyan is een sfeervol restaurant waar je in een welkome Afghaanse sfeer wordt ontvangen door buitengewoon vriendelijk personeel. Het eten is bijzonder lekker en van relatief alledaagse ingrediënten worden door de kok smaken bereid die wij nog nergens anders hebben beleefd. Vier sterren omdat we pas één keer te gast zijn geweest, maar dat zal zeker nog veranderen!
Nooit Afghaans gegeten? Dan moet je hier een keer heen. Heerlijk eten, lieve mensen, mooie prijs. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bamiyan.

Eindhoven afghaans

openingstijden, locatie, vervoer. Generaal Coenderslaan 49A kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bamiyan adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bamiyan. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bamiyan delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Ariana Restaurant Ariana 2 km Afgelopen week alleen een diner genoten via Socialdeal. Het zaakje is erg leuk ingeri...
Saffraan Restaurant Saffraan Restaurant 3 km Het smaakt goed, maar wel aan de dure kant. Je krijgt weining voor wat je voor betaal...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid