facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sa Lolla

Sa Lolla

Info

Al meer dan 30 jaar is het Italiaanse restaurant Sa Lolla voor Wageningen en de wijde omtrek een begrip, door de gezellige sfeer, de voortreffelijke en unieke verzameling wijnen en natuurlijk de ruime keuze aan overheerlijke Italiaanse gerechten.

Geschiedenis

Ristorante Pizzeria Sa Lolla biedt u specialiteiten uit de authentieke Italiaanse keuken, bereid volgens originele recepten. Onze zuidelijke gastvrijheid staat borg voor een gezellig en warm welkom en een maaltijd die u nooit zal vergeten.
Sa Lolla biedt alle gasten de beste kwaliteit en smaak. Wekelijks wordt er verse vis gekeurd en ingekocht om u te laten genieten van een ruime keus aan visgerechten. Ook is Sa Lolla al jaren koploper met het gebruik van biologisch vlees en zuivel in gerechten.



"Al meer dan 35 jaar is het Italiaanse restaurant Sa Lolla voor Wageningen en de wijde omtrek een begrip, door de gezellige sfeer, de voortreffelijke en unieke verzameling wijnen en natuurlijk de ruime keuze aan overheerlijke Italiaanse gerechten.Ristorante Pizzeria Sa Lolla biedt u specialiteiten uit de authentieke Italiaanse keuken, bereid volgens originele recepten. Onze zuidelijke gastvrijheid staat borg voor een gezellig en warm welkom en een maaltijd die u nooit zal vergeten.Sa Lolla biedt alle gasten de beste kwaliteit en smaak. Wekelijks wordt er verse vis gekeurd en ingekocht om u te laten genieten van een ruime keus aan visgerechten. Ook is Sa Lolla al jaren koploper met het gebruik van biologisch vlees en zuivel in gerechten."
Adres: Molenstraat 6, 6701 DM Wageningen
Telefoonnummer: 0317-412611
Stad: Wageningen
Route: Molenstraat 6
Postcode: 6701 DM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Da Martini Da Martini 177 meter Overall I would give four stars : 1.5 stars are for the food and the Chef. We tried...
Domino's Pizza Wageningen Domino's Pizza Wageningen 293 meter Ronduit Slecht!!! Slappe natte frietjes En 1 stukje kip zat er op mijn gerechtje. Slo...
Recensies
Dinerbon voor ons trouwjubileum van vrienden gekregen, omdat het hun favoriete pizzeria is. Ze hebben niets teveel gezegd! Heerlijk gegeten, zeer prettige bediening en een huislijke sfeer. Niet chique, daardoor toegankelijk voor iedereen. En geweldig om mee te maken dat er echte Italianen werkzaam zijn Altijd gezellig deze sfeer voelt als thuiskomen bij mijn oom.
Heerlijk gegeten zoals altijd bij Sa Lolla! Zowel in de bediening als in de keuken, allemaal vriendelijk en gastvrij! Grote kaart en toch is alles zo lekker.
Super restaurant. De inrichting is niet zo spannend. Thema steigerhout/strandtent. Maar de bediening en het eten maken een hoop goed. Heerlijke Italiaanse spaghetti met goede olijfolie. Aanrader
Inmiddels vaste klant en zeer tevreden. Je kan hier lekker eten en zeer vriendelijke bediening. Als je gaat afhalen staan de spullen meestal stipt op tijd klaar. een aanraderEten: 5/5
Reserveer van te voren! Dit restaurant is zo geliefd, bekend en goed dat ze meestal volgeboekt zijn. Dat is het enige min punt dat ik heb gevonden . Je moet en trap op om bij het restaurant te komen, houdt daar rekening mee. De eigenaars zijn geweldig! Erg vriendelijk en onderhoudend. De rest van de bediening zijn ook geweldig: vriendelijk, informeren tussendoor of alles naar wens is en of we nog iets wensen, ze hanteren de juiste etiquette. Het eten, delizioso! Voorgerechten wel wat aan de grote kant. Maar het gebruik met verse producten, peppers van het land van de eigenaar, proef je echt terug. De knoflook is ook geweldig. En de limochello is hier ook erg goed. Wil je heerlijk eten, tegen de juiste prijs. Met zeer goed personeel in een gezellige omgeving. Ga hier naar toe. Vandaag weer geweest en wederom geweldig. Vraag maar de heerlijke rosé.
De sfeer is altijd gezellig, de bediening zeer vriendelijk, en het menu is lekker, gevarieerd èn goed geprijsd, met een ruime keuze, en gemaakt met biologische ingrediënten! Ruim van tevoren reserveren, want met hun uitstekende reputatie zit het -terecht!- snel vol :
Restaurant ziet er mooi verzorgd en stijlvol uit. Bediening vriendelijk en professioneel. Eten was echt super. We hadden het menu van de chef. Zeer aanbevolen!
De lekkerste pizza van heel Nederland, we komen zeer regelmatig terug. Fantastische sfeer, goede bediening vriendelijk, en zeer betrokken.Eten: 5/5
Vaker heerlijk gegeten. Als je binnenkomt ruikt het naar een écht Italiaans restaurant. Antonio ontvangt je als een gastheer en andere bediening ook goed! Heerlijke pizza's en pasta gehad met een foccacia vooraf. Ook lekkere gemengde plank vooraf is een aanrader. Komen zeker terug!
Zeer ondermaats! De website lijkt heel wat, maar het is een soort strandtent niveau met onvriendelijke en onverstaanbare bediening. Gepruts met de wijnkurk, reservering die ineens verdwenen is. Zeer slechte tafel bij de ingang, vieze toiletten, stukje vlees zo groot als een bitterbal, waterige “saus” met rauwe champignons, inferieur tapbier Roemeense camping???. Geen enkel Italiaans gerecht gegeten, enkel opgewarmde Makro prak, zonde van je geld, KOM HIER NOOIT MEER TERUG!!!! Rolstoeltoegankelijkheid: Volledig ONTOEGANKELIJK! Trap met een hellingshoek van zeker 60’ leek wel de metro in Moskou…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid