facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Da Martini

Da Martini

Info

Ons restaurant in de Kapelstraat in Wageningen heeft een uniek en zeer uitgebreid menu waar versheid en ambacht van de traditionale Italiaanse keuken bovenaan staat.. Dagelijks worden diverse verse pasta’s en broden in ons restaurant gemaakt.

Geschiedenis

Welkom bij da Martini Ristorante Pizzeria


Even voorstellen
Eigenaar en kok Diego Martinez, geboren in Simaxis op Sardinië, heeft in Italië zijn horecadiploma’s behaald en daar een aantal jaren als kok gewerkt. Sinds 18 jaar oefent Diego zijn beroep als kok uit in Nederland bij diverse restaurants en vanaf 2008 doet hij dit in zijn eigen Italiaanse winkel. Vanaf augustus 2014 heeft Diego een restaurant erbij geopend.

Ons restaurant in de Kapelstraat in Wageningen heeft een uniek en zeer uitgebreid menu. Dagelijks worden diverse verse pasta’s in ons restaurant gemaakt. Wij leveren natuurlijk ook Italiaanse koffie's, vleeswaren, kazen, wijnen en andere Italiaanse heerlijkheden.

Bijzondere gelegenheden
Heeft u iets te vieren en ontbreekt de kennis of tijd om een prachtig Italiaans diner of buffet te organiseren, dan kunnen wij u daarmee van dienst zijn.
Ook voor (zakelijke) lunches, diners, buffetten, hapjes of voor Italiaanse relatiegeschenken bent u bij ons op de juiste plaats.

Waan je even in Italië, kom langs in onze restaurant en proef al het mooi's, dat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

A presto!

Adres: kapelstraat 3, 6701DD Wageningen
Telefoonnummer: 0317413020
Stad: Wageningen
Route: kapelstraat 3
Postcode: 6701DD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sa Lolla Sa Lolla 177 meter Dinerbon voor ons trouwjubileum van vrienden gekregen, omdat het hun favoriete pizzer...
Recensies
Overall I would give four stars : 1.5 stars are for the food and the Chef. We tried 2 pasta and 1 salami pizza with extra salami and mushrooms. According to the owner/Chef, the pasta is homemade, and it indeed tastes quite good. Only the carbonara tastes saltythis is the only minus point in this section. And their homemade chili sauce, if you can afford very spicy taste, please ask for it. The sauce can absolutely lifted up the taste of pasta. 0.5 star is rewarded to the service. Now they offer pickup service only pity for no delivery service, but the lady is very kind and nice. 1 star is for the price. Very reasonable price, based on the portion and the quality. 1 star is given to the location. It’s very easy to find, and next to Jumbo supermarket. Parking is possible nearby. Vertaald door Google Over het algemeen zou ik vier sterren geven : 1,5 sterren zijn voor het eten en de Chef. We probeerden 2 pasta's en 1 salami-pizza met extra salami en champignons. Volgens de eigenaar/chef is de pasta huisgemaakt en smaakt hij inderdaad best lekker. Alleen de carbonara smaakt zoutdit is het enige minpuntje in deze rubriek. En hun zelfgemaakte chilisaus, als je het heel pittig kunt betalen? smaak, vraag er dan naar. De saus kan de smaak van pasta absoluut verhogen. 0,5 ster wordt beloond aan de service. Nu bieden ze alleen ophaalservice jammer voor geen bezorgservice, maar de dame is erg aardig en aardig. 1 ster is voor de prijs. Zeer redelijke prijs, gebaseerd op de portie en de kwaliteit. Aan de locatie wordt 1 ster gegeven. Het is heel gemakkelijk te vinden, en naast de Jumbo-supermarkt. Parkeren is mogelijk in de buurt.
Genoten van echt een heerlijke italiaaanse buffet! Was super goed verzorgd, zag er prachtig uit en het smaakte verrukkelijk. We waren weer even in Italie! Alles perfect geregeld. Een aanrader als je op zoek bent naar catering met echte Italiaanse smaken.
Great Italian food. Absolutely fantastic pasta, and decently priced! If you're in Wageningen, skip the more expensive restaurant options and dine here. : Vertaald door Google Geweldig Italiaans eten. Absoluut fantastische pasta en redelijk geprijst! Ben je in Wageningen, sla dan de duurdere restaurants over en dineer hier. :
Vandaag langsgeweest en heerlijke pasta bolognese gegeten. Heel vriendelijk personeel en een erg aangename sfeer. Ik raad het iedereen aan om hier eens langs te gaan en te genieten van het heerlijke eten bereid met liefde
Im not Italian, but i do know that this restaurant is the real deal. So good! The lasagna was on point! Pasta was perfect, and the pizza was one hella stomach killer! Vertaald door Google Ik ben geen Italiaan, maar ik weet wel dat dit restaurant echt is. Geweldig! De lasagne was op punt! Pasta was perfect, en de pizza was een geweldige maagmoordenaar!
Amazing food, fresh and very tasty ! The smell when you arrive at the place is incredible and is a good sign of the food quality. Vertaald door Google Fantastisch eten, vers en erg lekker! De geur wanneer je aankomt op de plaats is ongelooflijk en is een goed teken van de voedselkwaliteit.
Heerlijk! Ongetwijfeld de beste Italiaan van Wageningen en omgeving. Heerlijk eten, bereid met liefde. Ik raad iedereen Da Martini winkel de pizza's en de lasanga's aan om eens uit te proberen. Eenmaal geprobeerd, dan wil je niet meer anders! Ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen!Eten: 5/5
Hele lekkere focaccia bollen met zeezout en rozemarijn. Warm en vers uit de oven.
Altijd een feest om bij Diego in de zaak te komen. Je weet meteen dat wat volgt, een feestmaal wordt.
Heerlijke pizza en pasta! Ze hebben passie voor het vak en dat proef je!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid