facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Søstrene Grene

Søstrene Grene
Adres: Netherlands , 's-Hertogenbosch 5211 DN, NL
Stad: 's-Hertogenbosch
Huisnummer: Netherlands
Postcode: 5211 DN



op zoek naar gerelateerd: Søstrene Grene producten, Søstrene Grene hobby, Søstrene Grene Valencia, Søstrene Grene nieuw, Søstrene Grene Zwolle, Søstrene Grene huidverzorging, Søstrene Grene etui, Speeltent Søstrene Grene
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Robbies Cafe Robbies Cafe 395 meter Zelfs om 12 uur nog een lekker ontbijtje gekregen, vriendelijke bediening dit is ok.
Beter BED Beter BED 3 km De service in de winkel was nagenoeg perfect. Goed geholpen met het vinden van het ju...
Recensies
super leuke winkel waar je heel veel inspiratie kunt op doen voor in huis keuken badkamer ..breed assortiment aan artikelen spullen die gemaakt zijn uit duurzaam stoffen...de suikervrije snoepjes zijn echt aanrader nootjes en melange aan verse kruiden thee je mag naar keuze heel bag vullen met verschillende soorten thee voor maar liefst 1.78...voor mensen die creatief zijn slaag je ook en voor kinderen is duurzaam speelgoed en spullen die betaalbaar zijn en goed kwaliteit vriendelijk personeel erg behulpzaam en super gastvrij.
Dichtgeplakte zakjes 2 jaar over de datum chipsjes gekocht voor mijn dochter. Via de mail doen ze er niks aan ik moet maar terug naar de winkel… heel erg jammer. Niet te vertrouwen zo. Let dus goed op bij etenswaren wat je koopt!!
Blijft leuk. Vooral de creatieve materialen zijn goed en leuk geprijsd Jammer dat de waxstempel al meer dan een maand niet voorradig is. Ook niet bij andere filialen
Heerlijke winkel waar je ongestoord kunt dwalen, echt prettig zacht licht en fijne klassieke muziek. Fijn klantvriendelijk personeel dat je helpt met alle vragen die je hebt. Elke week weer nieuwe dingen in de winkel waardoor elk bezoek een feestje is!
Wat een heerlijke winkel. Mooie duurzame Scandinavische producten voor een eerlijke prijs. Met name in de aanloop naar de feestdagen loop ik regelmatig even binnen. Voor een mooi cadeau voor groot en klein, sfeervolle decoratie, en stijlvolle huis, tuin en keuken spullen. Ook een groot assortiment aan knutselmaterialen waar je blij van word.
Heerlijke winkel, fijne rustige muziek. Fijn om lekker te struinen en je komt altijd met iets naar buiten.
Wat een leuke dingetjes. Vlgd keer ga ik op m'n gemak in mijn eentje struinen.
Heel gezellig winkeltje om lekker te snuffelen. Hobbyspulletjes, woonaccessoires, spullen voor kinderen.. Er is van alles! Heel vriendelijk personeel ook, het is alleen wat lastig om van andere klanten soms anderhalve meter afstand te houden. Echter is de sfeer in de winkel zo relaxed dat iedereen wel een beetje probeert op te letten. Zeker een aanrader!
Wat een leuke gezellige winkel Twee mooie vogeltjes gekocht
Jammer, mail kerst jaar ornament poppetjes zijn er weer, ontvangen. 1 dag later "sorry" uitverkocht. Jammer, ga mezelf nu maar afmelden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid