facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beter BED

"Op zoek naar een nieuw slaapproduct, zoals een bed, matras of dekbedovertrek? Beter Bed Den Bosch staat voor slapen van a tot en met z. Door goed naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen, helpen onze slaapadviseurs jou om de juiste keuze te maken. Hiervoor beschikken wij over een veelzijdig team; allemaal gepassioneerde medewerkers met kennis van zaken die jou de aandacht geven die je verdient. Ons doel: zorgen dat je jarenlang plezier hebt van jouw aankoop tegen een scherpe prijs. Kom gerust langs voor al je vragen en we helpen je graag verder! Je vindt ons in Den Bosch op de Bossche WoonBoulevard aan de A2 en A59 afslag 20 Rosmalen."
Adres: Balkweg 21-23 , 's-Hertogenbosch 5232 BT, NL
Telefoonnummer: 073 691 0211
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Balkweg 21-23
Postcode: 5232 BT



op zoek naar gerelateerd: Beddenzaak woonboulevard Den Bosch, Beter Bed aanbiedingen, Beter Bed Openingstijden, Beter Bed kortingscode, Bedden outlet Den Bosch, Beter Bed boxspring, Beter Bed outlet, Beter Bed Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Søstrene Grene Søstrene Grene 3 km super leuke winkel waar je heel veel inspiratie kunt op doen voor in huis keuken bad...
Recensies
De service in de winkel was nagenoeg perfect. Goed geholpen met het vinden van het juiste matras voor onze rugproblemen. Het testbed werkte erg goed daarin. Na 6 weken wordt 1 van de 2 mattrassen niet geleverd Thanks dpd en is de klantenservice dra-ma-tisch. Je kan nog beter aan een dood paard trekken. Nu nog minimaal 2 weken wachten 10 weken totaal op het 2e matras. De hoeveelheid tijd die we hierin hebben moeten stoppen om alles geregeld en "Beter" Bed in beweging te krijgen is belachelijk. Ik vind het jammer voor het personeel in de winkel, maar de volgende matrassen gaan we ergens anders halen.
Prima filiaal. Zijn hier regelmatig geweest. Worden altijd vriendelijk geholpen en het avies is altijd kundig en eerlijk. Daarnaast hebben ze regelmatig leuke acties op diverse producten.
Koop een nieuw kussen laat in de middag, Vriendin vondt het kussen niet mooi dus wilde hem de volgende dag terug brengen. Kon het niet meer omdat het niet dezelfde dag is. Ongelofelijk geen aanrader
Geprobeerd een nieuw kussen te ruilen nadat ik thuis na half uur proberen te slapen erachter kwam dat ik niet de juiste keuze had gemaakt bij het testen in de winkel twijfelde tussen hard kussen en iets zachter model. Verkoper gaf aan kussen niet te kunnen ruilen ivm hygiëne. Aangegeven met dubbele sloop eromheen te hebben geprobeerd maar men wilde niet meedenken. Werd aangegeven dat een kussen moet wennen net als met een paar nieuwe schoenen.. Bij meedenken hadden we waarschijnlijk nog teruggekomen voor toekomstig nieuwe boxspring maar na deze ervaring toch maar ergens anders heen..!
Beter bed in Den Bosch zou ik absoluut niet aanraden om daar iets te kopen! 1 meneer was aardig en behulpzaam, maar alle anderen erg onbehulpzaam. 2 keer geweest, en ze zitten daar altijd om te tafel te kletsen en te niksen. Kijk je ze aan, dan wordt er niet gevraagd of ze je ergens mee kunnen helpen. De eerste keer vroeg die aardige meneer of er iemand ons kon helpen. Je moet zelf naar ze toe of ze kijken je aan met de gedachten van wat is er. Verder slecht advies! Uiteindelijk ontevreden met de dekbed die ik heb meegekregen. Ze luisteren niet goed naar wat je nodig hebt en wat je vraagt. Mijn advies zou zijn, ga naar swiss sense Den Bosch, misschien betaal je meer maar dan krijg je er wel kwaliteit en goede service ervoor terug! En kan je het jaren doen met de product die je daar koopt!
In de winkel prima geholpen door een vriendelijk en kundig persoon. Dag voor de levering van het bed kom ik erachter dat exact dezelfde boxspring maar liefst 550! euro goedkoper is. Dat er acties met prijsverschillen zijn begrijp ik, maar dit is wel érg grof. Vervolgens van het kastje naar de muur gestuurd door klantenservice/filiaal met mijn vraag, waarvan het filiaal bovendien dramatisch te bereiken is telefonisch. Uiteindelijk te horen gekregen dat het een ‘filiaalorder’ is waardoor er geen tegemoetkoming meer gegeven kan worden, wel als het een internetbestelling zou zijn.. Tja. Zelfs de ‘oude’ doorgestreepte prijs op de site klopt niet met de prijs die wij betaald hebben 200 euro goedkoper. Behoorlijk teleurgesteld en de laatste keer Beter Bed voor ons.
Geweldige winkel Zit op mijn gekochte bed te wachten Inmiddels staat mijn bed al vanaf 28 december echter dit bed is veel te hoog Jammer genog heb ik 1 minpuntje moeilijk te bereiken mail app telefoon duurt verschrikkelijk lang .naar de winkel gan hielp en goed geholpen Na 3 keer bellen een afspraak gehad komen vandaag letterlijk de poten onder mijn bed zagen dus hopelijk kan ik dan wel normaal mijn bed instappen. Wordt vervolgd
Goede produkten. Goede indeling winkel. Te weinig personeel waardoor je vaak moet wachten terwijl een andere klant geholpen wordt.
Gisteren de winkel bezocht, verkopers bleven kletsen met elkaar. Wij waren de enige klanten in de winkel. Niet aangesproken dus vervolgens snel door naar een andere winkel. Gemiste kans voor Beter Bed Den Bosch.
Een nette correcte verkoper die ons de diverse matrassen liet zien én waar wij op moesten letten, dus allemaal oké. Het assortiment is ruim en de prijzen variëren van een krap budget naar prijzig. Moeilijk om te beslissen als je je niet van te voren hebt geïnformeerd naar prijs en kwaliteit. In ieder geval is de winkel aan te bevelen. Een tip voor de verkoper zou zijn om niet teveel het accent te leggen op de gezondheid in combinatie met het matras, maar op de kwaliteit van de diverse matrassen. Wat zijn nu de eigenschappen van een duur matras ten opzicht van een goedkoop matras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid