facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RV Galerie&Atelier

RV Galerie&Atelier

Info

RV Galerie & Atelier
Exposities
Workshops
Vergaderingen
Feestjes
OPENINGSTIJDEN; woensdag, vrijdag en zaterdag 13.30 - 17.00 uur

Geschiedenis

Rian Verbeek de Lincel uit Noordwijk is grotendeels autodidact kunstenaar. Zij volgde op 18-jarige leeftijd naast haar werk als tandartsassistente, een aantal cursussen voor tekenen en schilderen bij de Leidse Onderwijs Instellingen. Bij de Open Universiteit te Voorhout volgde ze een aantal jaren aquarelleerlessen. Vanuit het aquarelleren leerde ze dankbaar gebruik te maken van “licht en schaduw” en “de kunst van het weglaten”.
In de loop van de jaren ontwikkelde zij een ongecompliceerde eigen schilderstijl. Met veel gevoel voor kleur maakt Rian schilderijen waarbij strand en natuur een hoofdrol spelen. Eerst op doek, daarna op de nu zo populaire oude gebruikte steigerdelen. Maar ook op andere ondergronden komen haar schilderijen goed tot z’n recht. Haar doel is om de schildering spannend te maken door gebruik te maken van een andere ondergrond als een linnen doek, zoals bv hout, krant, zeil etc.
In februari 2012 opende zij haar eigen galerie in Noordwijk; Galerie SteigerArt .
Elke twee maanden heeft zij een expositie van externe kunstnaars naast haar eigen werken. Daarnaast geeft zij zo’n twee tot drie keer in de maand workshops “schilderen op steigerhout”.
Het merendeel van haar verkopen zijn opdrachten n.a.v haar bestaande collectie.

Adres: Van Limburg Stirumstraat 17, 2201 JM Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0624954772
Stad: Noordwijk
Route: Van Limburg Stirumstraat 17
Postcode: 2201 JM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paspartoe Noordwijk & Katwijk Paspartoe Noordwijk & Katwijk 120 meter Leuk winkeltje en een galerie waar je geweldige doeken vind die ook te huur zijn!
ArtBoutique ArtBoutique 553 meter Net m’n nieuwe schilderij binnen. Ik ben er erg trots op en blij mee. Een echte Leo v...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid