facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ArtBoutique

ArtBoutique

Info

Galerie ArtBoutique is gespecialiseerd in realistische schilderkunst.

Geschiedenis

Galerie voor hedendaags realisme, ontstaan vanuit een passie voor (fijn)schilderkunst.

Fijnschilders presenteren prachtige schilderwerken. Er zijn schilderijen te koop van geselecteerde hedendaagse kunstschilders. Enkele bekende namen; Rob van Assen, John Wassenaar, Jan van den Brink, Jan Nederlof, Peter van den Borne, Paul Vereecke, Leo van den Ende, Léon van der Linden en Vécu.

In de galerie zijn overwegend schilderijen uit het realisme genre te koop. De onderwerpen zijn uiteenlopend van scheepsportretten tot wildlife en van romantische winterlandschappen tot stillevens.

Enkele thema's die in de galerie te vinden zijn:

Scheepsportretten; van zeiljachten tot passagiersschepen...
Oud Noordwijk en omstreken; "nostalgie in kleur..."
Oceaan-collectie; 100 schilderijen van dolfijnen en andere walvissoorten.
Wildlife-art; roofvogels.
Voertuigen; oldtimers en motoren.

ArtBoutique bemiddelt met regelmaat bij het laten maken van een schilderij in opdracht.

Jaarlijks brengen meer dan 30.000 belangstellenden een bezoekje aan de website.
Een bezoek aan de galerie in Noordwijk is mogelijk na telefonische afspraak.

Onze taak

Geniet van de fraaie fijnschilderkunst van door ArtBoutique geselecteerde hedendaagse kunstschilders. Galerie voor realistische schilderkunst.

Producten

Schilderijen in het realisme genre van getalenteerde hedendaagse kunstschilders.



"Galerie ArtBoutique is gespecialiseerd in realistische schilderkunst met soms een uitstapje naar het surrealisme.Geniet van de uitgebreide collectie schilderijen van geselecteerde kunstschilders uit binnen- en buitenland.Er zijn schilderijen te koop van kunstschilders Rob van Assen, John Wassenaar, Jan Nederlof, Leo van den Ende, John Haanstra, Paul Vereecke e.a.De schilderijencollectie omvat diverse thema's van winterlandschappen tot stillevens en van bloembollenlandschappen tot strandgezichten.Er is een doorlopende schilderijen expositie.Een schilderij kopen is een uitstekende investering. Je kunt er elke dag van genieten en het gaat zomaar honderd jaar mee.Bezoek de galerie op afspraak.Kom Kunst Kijken En Genieten!"

"Galerie ArtBoutique is gespecialiseerd in realistische schilderkunst met soms een uitstapje naar het surrealisme.Geniet van de uitgebreide collectie schilderijen van geselecteerde kunstschilders uit binnen- en buitenland.Er zijn schilderijen te koop van kunstschilders Rob van Assen, John Wassenaar, Jan Nederlof, Leo van den Ende, John Haanstra, Paul Vereecke e.a.De schilderijencollectie omvat diverse thema's van winterlandschappen tot stillevens en van bloembollenlandschappen tot strandgezichten.Er is een doorlopende schilderijen expositie.Een schilderij kopen is een uitstekende investering. Je kunt er elke dag van genieten en het gaat zomaar honderd jaar mee.Bezoek de galerie op afspraak.Kom Kunst Kijken En Genieten!"
Adres: Hogeweg 55, 2201 AN Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031 71-3618754
ln.euqituobtra@ofni
Stad: Noordwijk
Route: Hogeweg 55
Postcode: 2201 AN



op zoek naar gerelateerd: www artboutique nl, fijnschilders belgie, bekende nederlandse portretschilders, hedendaagse portretschilders, startpagina kunstschilders, fotorealisme kunstenaars, kunstschilders achterhoek, nieuwe kunstschilders
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RV Galerie&Atelier RV Galerie&Atelier 553 meter RV Galerie & Atelier Exposities Workshops Vergaderingen Feestjes OPENINGSTIJDEN; woen...
Paspartoe Noordwijk & Katwijk Paspartoe Noordwijk & Katwijk 667 meter Leuk winkeltje en een galerie waar je geweldige doeken vind die ook te huur zijn!
Recensies
Net m’n nieuwe schilderij binnen. Ik ben er erg trots op en blij mee. Een echte Leo vd ende en mijn aandenken aan 22 jaar wonen in Voorhout. Galerie art boutique heeft me heel goed geholpen met de keuze. Dank je wel Peter.
Ik ken Galerie ArtBoutique inmiddels een aantal jaren. Iedere keer wordt ik met dezelfde passie en gedrevenheid geholpen. Geen moeite is teveel om goed te adviseren, ook over inlijsten. Ik merk dat de eigenaren ook genieten als wij blij zijn met weer een mooi werk. Top!
Wij wilden graag een mooie foto op het doek laten vereeuwigen. Met dat idee zijn we op zoek gegaan naar een schilder. De website van ArtBoutique sprak ons gelijk erg aan. Nadat we contact hadden gelegd, bleken de opdrachten ook betaalbaar te zijn. Om een goede indruk te krijgen van wat we precies wilden, zijn we in de galerie gaan kijken. We werden erg gastvrij ontvangen door Peter en Edith en dit heeft ons heel goed geholpen om de juiste keuzes te maken. We hebben de verschillende werken van meerdere schilders kunnen bekijken. Marc Lamers was de kunstschilder die het beste aan onze wensen kon voldoen. We hebben onze opdracht heel gedetailleerd kunnen bespreken en daarna kunnen plaatsen. Vervolgens werden we op de hoogte gehouden omtrent de voortgang en de levering van het doek. Op de verwachte termijn kregen we een foto van het doek met de vraag of dit aan onze wensen voldeed. Voor ons was het direct raak – een prachtig schilderij! In het echt bleek deze nog mooier, we zijn erg geslaagd! Peter heeft ons ook nog geholpen bij het laten maken van een handgemaakte sierlijst voor het schilderij. We konden na deze afspraak en vervolgens het maken van de lijst het schilderij mee naar huis nemen. We zijn heel tevreden over deze galerie en de schilder.
Mijn vriend en ik hebben laatst een schilderij hier gekocht van Rob van Assen. Mijn vriend is dol op walvissen en dit schilderij past bij ons. Het schilderij heet Bultruggen na de maaltijd. We zijn ontzettend gastvrij ontvangen, het mailverkeer was snel. Ik ben uiterst tevreden over Peter en Edith. Het zijn warme mensen die smaak hebben voor mooie kunstwerken.
Onlangs een bezoek gebracht aan de Art Boutique in Noordwijk en een prachtig stilleven gekocht van de Vlaamse fijn schilder Guy de Jaegher. Het was eenvoudig om telefonisch een afspraak te maken met Edith Zuidhoek, die samen met haar man Peter, de Art Boutique runt. Op de heldere website hadden we al enige interessante en nog betaalbare werken gezien en we waren benieuwd hoe deze er in werkelijkheid uit zouden zien. We werden gastvrij ontvangen en waren aangenaam verrast door de opstelling van de verschillende werken, welke bijzonder goed uitgelicht waren. Bij de aankoop kregen we een certificaat van echtheid mee en de nodige achtergrond informatie over de schilder Guy de Jaegher, met wie we intussen mail contact hebben gehad. Voor wie van realistische schilderijen houdt, is de Art Boutique een uitstekend adres. Intussen hebben wij veel plezier van ons nieuw verworven werk ! Corrie en Henk Dinkla
Ik kwam een prachtig schilderij van Leo van den Ende tegen die te koop aangeboden werd door Galerie ArtBoutique. Omdat het voor mij niet mogelijk was om het schilderij, die een emotionele betekenis voor mij had, origineel te kopen, werd ons aangeboden om het schilderij af te drukken op canvas. Het is een schitterend doek geworden en ik kan mijn geluk niet op. Wij werden zeer vriendelijk, behulpzaam en hartelijk ontvangen door Peter en Edith. Bedankt voor alles!
We zijn onlangs verhuisd en zochten een schilderij dat past in het interieur. En dat is gelukt bij ArtBoutique gerund door enthousiaste en gastvrije Peter en Edith. We konden het schilderij eerst op proef ophangen alvorens defintief te beslissen. Erg handig. De galerie heeft een ruime collectie hangen van allemaal erg goede schilders. Veel keuze dus. Een aanrader om eens een kijkje te nemen.
Kunstliefhebbers met verstand van zaken. Peter heeft goed advies gegeven over een passende lijst bij mijn doek van Jan van den Brink wat ik gekocht heb op een expositie die door ArtBoutique georganiseerd werd. Jan was daar zelf ook aanwezig en heeft zijn werk toegelicht: mooie ervaring!
Bij ArtBoutique is een zeer diverse collectie schilderijen te bewonderen waarover Peter en zijn vrouw vol passie kunnen vertellen. Mjin ervaring met ArtBoutique is uitstekend te noemen. Vooraf werd contact met mij opgenomen om te vernemen waar mijn voorkeur naar uitging,. Bij bezichtiging was een kleine selectie reeds klaargezet, hetgeen het maken van de keuze vergemakkelijkte.Het bezoeken van ArtBoutique is zeker aan te raden!
Peter en Edith zijn bevlogen kunstliefhebbers die hun passie graag met anderen delen. Ze hebben een mooie collectie kunstwerken van uiteenlopende kunstenaars. Wij zijn erg blij met de aangekochte werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid