facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rutjes Pferdeboxen und Zäune

Rutjes Pferdeboxen und Zäune

Info

Online-Produktangebot Einen großen Teil unseres Produktangebots, bestehend aus Pferdeställen, Weidezäunen, englischen Toren, etc.

Geschiedenis

Sie suchen eine neue Stalleinrichtung oder einen neuen Weidezaun? Auf unseren Webseiten finden Sie ein umfangreiches Angebot an Pferdeboxen, Stalltüren, Stallfenstern, Zäunen, Waschplätzen, Hindernissen, etc. Ist die gewünschte Pferdebox, der passende Zaun oder das ideale Tor nicht in unserem Sortiment vorhanden? Dann nehmen Sie bitte Kontakt mit uns auf.

Rutjes Pferdeboxen und Zäune ist inzwischen seit über 10 Jahren der renommierte Lieferant für Pferdeställe und Koppelzäune. Preis, Qualität und Ausführung sind die drei wesentlichen Kriterien, worin sich unsere Produkte von anderen unterscheiden.

Adres: Boltensweg 1, 7468 pk Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31547381938
Stad: Enter
Route: Boltensweg 1
Postcode: 7468 pk



op zoek naar gerelateerd: Rutjes Pferdeboxen erfahrungen, Stalltüren pferde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koi-s-enter twente Koi-s-enter twente 2 km Vakmanschap en klantvriendelijk. Ze nemen hier nog alle tijd voor elke klant, of je n...
Harms Farm Harms Farm 3 km Deze pagina van Harms farm gaat over het fokken van konijnen en kippen. Harms farm zi...
Recensies
Via internet kwam ik in aanraking met Rutjes paardenboxen. De woning die we gekocht hebben heeft namelijk een witte kunststoffen omheining die echter totaal verwaarloosd was. Via e-mail kreeg ik het advies om met een schoonmaakmiddel, borstel en hogedrukspuit te proberen te viezigheid te verwijderen. Dat is gelukt! Op de foto's is mooi te zien hoe het was en hoe het er nu uit ziet. Vandaag had ik nog wat klein spul nodig dus vertrok ik naar Goor. Bij aankomst zag ik een prachtige zaak met een schitterende collectie paardenboxen in de showroom. De kwaliteit straalt ervan af. Ik werd ontvangen en geholpen door John. Direkt werd mij koffie aangeboden voor ik zelfs maar vertelde waar ik voor kwam. Vervolgens werd ik fijn geholpen met het materiaal waarvoor ik kwam. Daarbij kreeg ik ook een kijkje in het immense magazijn. Wat een voorraad! Resumerend: Als ik in het voorjaar de stal ga plaatsen ga ik zeker nog eens kijken bij Rutjes in Goor.
Duidelijke communicatie, snelle levering, zeer tevreden.
Altijd vriendelijk personeel en vlot laden
Zeer ervaren mensen die weten waarover ze praten
Super blij zijn wij met onze bestelde ‘permanente dressuurring in de kleur zwart ‘ hartelijk dank voor de snelle levering . Top service !!
Rutjes paardenboxen heeft bij ons de omheining, diverse hekwerken en een schuilstal geleverd. Robin en Nick hebben uitstekende service geleverd. De lijntjes zijn kort, ze hebben kennis van zaken en gevoel voor humor. Zowel via de mail/whatsapp als telefoon wordt er heel snel en kundig gereageerd. We komen zeker bij jullie terug. Bedankt Rutjes!
Hele nette paardenstallen geleverd voor een goede prijs door Rutjes Paardenboxen uit Twente. De afterservice was ook netjes geregeld. Ik kan dit bedrijf op het gebied van paardenstal inrichting daarom volledig aanbevelen.
Keurige winkel waar je goed wordt geholpen en ook een correcte terugkoppeling krijgt na een paar dagen als het antwoord bekend is
Goed bedrijf, Erik Bedankt!
Hier een prachtige weidepoort vandaan. Vriendelijk personeel, fijne communicatie en vlotte afhandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid